Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Vans

5 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Beige
  • Rød
  • Blå
  • Hvit
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Vans Drill Chore Frakk Herre Beige
Vans Drill Chore Frakk Herre Beige Beige
Vans
Drill Chore Frakk Herre Beige
Veil. pris 1 659 kr 949 kr
  • Versjoner: SMXL
- 42 %
Vans Puffer Anorak Jakke Herre Svart/rød
Vans Puffer Anorak Jakke Herre Svart/rød Svart/rød
Vans
Puffer Anorak Jakke Herre Svart/rød
Veil. pris 1 359 kr 769 kr
  • Versjoner: L
- 43 %
Vans Drill Chore Ermeløs jakke Herre Beige/Blå
Vans Drill Chore Ermeløs jakke Herre Beige/Blå Beige/Blå
Vans
Drill Chore Ermeløs jakke Herre Beige/Blå
Veil. pris 1 209 kr 679 kr
  • Versjoner: XL
- 43 %
Vans Slip-On Checkerboard Sko Herre Hvit
Vans Slip-On Checkerboard Sko Herre Hvit Hvit
Vans
Slip-On Checkerboard Sko Herre Hvit
Veil. pris 749 kr 469 kr
  • Versjoner: EU 40
- 37 %
Vans Slip-On Sko Herre Beige
Vans Slip-On Sko Herre Beige Beige
Vans
Slip-On Sko Herre Beige
Veil. pris 799 kr 459 kr
  • Versjoner: EU 45
- 42 %

En legende i skoenes verden

Vans er uten tvil et av USAs kuleste merker og et av de eldste og mest gjenkjennelige skomerkene i verden. Det var opprinnelig et populært merke blant hippe skateboardere og surfere i California, før alle ville ha en bit av de innovative og kule skoene. De enkle og klassiske skoene, med sin unike såkalte vaffelsåle, har nå blitt et moderne kultikon sammen med en rekke andre skomodeller fra Vans. Med en spennende historie og stor entusiasme for å henge med i utviklingen i ekstremsportens verden fortsetter Vans å promotere individualitet med sin kule og avslappede stil. Det som skiller det unike fra det ordinære, er at merket enkelt kan ses i mengden. Selv om Vans lager sko som er enkle og rene i utformingen, er de likevel gjenkjennelige med sine karakteristiske striper som går langs midtsålen på skoen. Merket har lansert noen av verdens mest populære sko, men selv om de skiller seg ut med forskjellige stiler, mønstre og farger, er det lett å se at det er Vans! Nå får du også klær og tilbehør i samme stil her hos bikester.no!
Vans sko

En autentisk bit av kulturhistorien!

Merket ble først startet av Doren-brødrene i 1966 i Anaheim California, først under navnet The Van Doren Rubber Company. Doren-brødrene ønsket å lage unike sko med høy kvalitet og lav pris, noe som resulterte i deres første modell, som den gang ble kalt #44. I dag omtales modellen som den legendariske The Authentic, og den består av enkelt lerret og den berømte vaffelsålen, som er dobbel så tykk som på andre sko. Dette gjør at sålen fester seg som sirup på underlaget, og den ble derfor raskt en hit blant surfere og skateboardere. Og da den profesjonelle skateboarderen Stacy Peralta begynte å bruke skoen i sine konkurranser, økte populariteten enda mer. I dag er denne modellen en skateboardklassiker. Den er også en av Vans mestselgende sko.
Selv om skoen var populær blant tenåringene på skateboard, ble den også en kommersiell suksess da en representant fra Universal spurte etter et par Vans av typen sjakkmønstrete slip-ons for å bruke i en film. Filmen skulle vise seg å være den legendariske ungdomsfilmen Fast Times at Rigdemont High med Sean Penn, og plutselig solgte Vans millioner av sko! Opp gjennom årene har merket også lansert andre populære skomodeller, som The Era, Sk8-Hi og Old Skool, men selskapet forandret strategi på 90-tallet da de ble et markedsføringsselskap som investerte tungt i ekstremsport og atleter. Mer enn 50 år etter oppstarten selger Vans sko for mer enn 400 millioner dollar hvert eneste år.

»Off The Wall»

I tillegg til de populære skomodellene som har blitt lansert opp gjennom årene, tok Vans innovasjonen av skatingsko enda lenger da de introduserte sin serie Off The Wall. Dette var en henvisning til skateboardere som kjører brettene sine på innsiden av veggen i skateriggen. Serien startet med modellene som fikk navnene Era og Chukka Low. De ble designet av Tony Alva og Stacy Peralta, og dette var sko med mer fôring, slik at kjørerens føtter ble beskyttet bedre. Skoene kom i ulike fargekombinasjoner og ble raskt populære sko blant både skatere og ikke-skatere. For selv om Vans ble et ledende merke i skatingens historie, var det sko som kunne benyttes av alle som digget stilen. Merket har nemlig urbane detaljer som oppgraderer brukernes streetweargarderobe. Vans er fortsatt en av de mest populære skomerkene i verden, og sammen med sine klær og tilbehør er dette et komplett merke for actionsport.