Online sykkel shop - Bikester
Bruk koden "dhb20" på alle produkter fra dhb

Urge

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Urge AllAir Hjelm Svart
Urge AllAir Hjelm Svart Svart
Urge
AllAir Hjelm Svart
Veil. pris 1 399 kr 999 kr
gratis frakt
  • Versjoner: L | 57-59cm
- 29 %

Hjelmer laget med spesielt linmateriale

I en verden der miljøvennlighet og gjenbruk ikke bare er en trend, men også en absolutt nødvendighet, har Urge tatt det hele noen skritt videre. De har et fantastisk fokus på at alt de driver med, skal ta hjelmene deres til det neste nivået innen gjenbrukbarhet og naturlige materialer, noe som har ført til at Urge blant annet har utviklet et helt eget linmateriale, som fungerer som en erstatning for kunstig glassfiber og karbon. Men det stopper ikke der. Urge hjelm

Vegetarhjelmer?

Det høres kanskje rart ut, men Urge har et mål om å gjøre hjelmene sine til vegetarhjelmer. Linmaterialet deres, for eksempel, er ekstremt vanskelig å håndtere, men dyrkes økologisk, med lite vann og ingen gjødsling, så selv om det er like vanskelig å håndtere som karbon, er det desto snillere med miljøet, både under produksjon, bruk og ikke minst når dagen kommer for at det skal brytes ned. Ved å bruke det både i harde skall og myke deler, unngår man dessuten de allergiske reaksjonene en del kan få av visse kunstige materialer. Hos Urge er det bare én ting som gjelder, og det er sykler for alle som liker seg i terrenget. Hjelmer for terrengsyklere er kanskje noe av det som er vanskeligst å lage – de må tåle en mengde forskjellige temperaturer, miljøer, påvirkninger og utfordringer. Det skal mye til å beregne hvor det treet kommer til å treffe, eller hvor den steinen kommer til å møte hjelmen hvis uhellet først er ute, og avanserte beregninger av støtabsorbering og spredning, svikthåndtering og så videre er en del av utviklingen… men kanskje ikke en del av det som er interessant for oss hvermannsen. Det er kanskje nok å vite at hos Urge har de spesialisert seg på nettopp dine behov når du skal sette fart gjennom skog og mark, uansett hvor du skal, og hvor fort du har tenkt deg dit. Eller, de har hodet ditt, rettere sagt. Som de sier selv, så later de ikke som at de er perfekte, men de er i alle fall urokkelig dedikert til å ta forpliktelsen sin til terrengsyklister og terrengsykling til det aller høyeste nivået.

7 trinn til den perfekte hjelmen

Alle har sin perfekte hjelm. Eller, kanskje ikke bare én, men alle har sine krav til hjelmer, og ifølge Urge er det sju faktorer som bør spille inn når du velger den hjelmen som passer best for deg. Ventilasjon, sikkerhet, komfort, festesystem, volum, design og miljøhensyn. Alle de trinnene bør spille en rolle, og det er ledestjernen til Urge – alt skal passe sammen i det perfekte systemet, som lar deg sykle trygt, sikkert og med den aller høyeste graden av treningsglede og adrenalin som du kan håndtere. Og med Urge på hodet, kan du håndtere desto mer av alle de tingene. Det er kanskje ikke alle som liker å ha på seg hjelmer hver gang de skal ut på sykkelen, kanskje fordi hjelmene vi husker fra da vi var små, ikke var spesielt behagelige. Ikke så de noe særlig bra ut heller – hvem vil vel ha en sopp på hodet når de skal ut på sykkel? De dagene er over, med god hjelp fra Urge. Behagelige hjelmer der volumet er spesialtilpasset for å nettopp ikke se ut som en sopp – for store hjelmer kan være like ille som ingen hjelm i det hele tatt, mens en perfekt hjelm er tusen ganger bedre enn begge deler. Så velg en hjelm fra Urge – perfekt for deg som vil komme hjem igjen i én bit.
Hos bikester.no finner du Urge-hjelmer i en enkel, rask og trygg nettbutikk, der du kan sitte hjemme i sofaen og velge ut den perfekte modellen for nettopp det som du liker aller best. Vi sender dem hjem til deg, sånn at du også kan komme deg helskinnet hjem, og fortell oss gjerne hva du synes om dem, her på bikester.no!