Online sykkel shop - Bikester
Opptil 70% rabatt1

Startnummerbånd & Chipbånd

3 Produkter
Filter
Nullstill

Type

  • Bånd for chip 1
  • Race Number Belt 2

Farge

  • Gul
  • Rød
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Zone3 Neoprene Timing chip stropp rød
Zone3 Neoprene Timing chip stropp rød rød
Zone3
Neoprene Timing chip stropp rød
96 kr
Rask levering
Zone3 løpebelte med Gel Loops Svart/Gul
Zone3 løpebelte med Gel Loops Svart/Gul Svart/Gul
Zone3
løpebelte med Gel Loops Svart/Gul
109 kr
Rask levering
Zone3 Race Belte med Lycra-pose Svart
Zone3 Race Belte med Lycra-pose Svart Svart
Zone3
Race Belte med Lycra-pose Svart
Veil. pris 199 kr 149 kr
Rask levering
- 25 %

Klar, ferdig, gå!

Klar, ferdig, IKKE gå! Du må ikke finne på å sette fart fra startstreken uten et riktig chipbånd. Enten om du trenger låsemekanismer for å holde på plass dine energilagre gjennom hele løpet, eller om dette bare gjelder startnummeret- så kan vi garantere at du finner ditt nye chipbånd hos oss. Så da sier vi bare: På med hjelmen, fest beltet og startnummer, innta posisjon og klar, ferdig, gå!

Vår ekspertise er alltid der når du trenger den

Det er viktig at uansett hvor stor sykkelentusiat du er, så skal du alltid kunne bruke solide produkter fra et bredt produktsortiment som har akkurat det du trenger. Enten du bare skal skal bytte deler, skifte sykkeldekk, eller trenger et belte for å holde på plass startnummeret til ditt neste løp i Birken 2XU Chipbånd til konkurranse på Bikester.no - så skal du være sikker på at vi i Bikester er her for å innfri dette og mer til. Kvalitet er vårt høyeste fokus og våre produkter er plukket fra øverste hylle - slik at du skal få det beste. Vi har produkter med ulike teknologier og sømløse passformer for å sikre din komfort. Gode produkter skal være enkle å ta på samt av, sitte godt og være utstyrt med de funksjonene du trenger. Ikke minst, du skal ikke undervurdere verdien av startnummerbånd med flere holdere for gel som sørger for at du holder energinivået oppe igjennom hele løpet. Enten du trener for moro skyld eller skal konkurrere, vil riktig utstyr hjelpe deg på veien.

Løype! Løype! Du er i ledelsen

Veien til å finne det riktige utstyret kan være lang og slitsom - slik som mange ritt er. Vel, vi syns rittet ditt har vart langt og lenge nok nå. Den tid er heldigvis forbi, i hvert fall hvis du sitter og leser dette her - for du har kommet til riktig sted. Finn din vei til pallen med riktig og funksjonelt utstyr. Funksjonalitet, kompatibilitet, design og robusthet er viktige produktegenskaper å ha i bakhodet når du gjør det klar for ditt neste løp. Ikke la noe komme i veien for deg og løpet du skal gjennomføre. Med utstyret i orden kan du stole på at det tar seg av chip, flasker og gelposer sånn at du kan fokusere på oppgaven. Overlat treningene heller til produkter med kompleks teknologi som gir høyt presterende egenskaper som er ufeilbarlig, uansett dine mål. Klikk deg igjennom vårt brede utvalg av startnummerbånd & chipbånd og finn dine favorittprodukter.