Online sykkel shop - Bikester
Bruk koden "dhb20" på alle produkter fra dhb
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Topeak Smartphone Tørrbag 6 " Svart

ID: 394209

Veil. pris 339 kr
279 kr
- 18 %
Mva inkludert. plus Fraktkostnad
    • Svart

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Ikke tilgjengelig online

I korte trekk

Vekt
Vekt
67 g

Beskrivelse for

Topeak Smartphone Tørrbag 6 " Svart (black)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Spesielt designet for smarttelefoner med 5 " - 6" skjermer. DryBag 6" "er laget av vanntett materiale som beskytter smarttelefonen din mot all vær, smuss og selvfølgelig vann. Det gjennomsiktige TPU -vinduet lar deg betjene smarttelefonen din normalt. QuickClick -systemet lar deg raskt og enkelt feste DryBag 6" "til styret eller stammen. Perfekt for bruk av iPhone som GPS, ruteplanlegger eller MP3 -spiller mens du kjører. MERK FØLGENDE: Ikke utsett smarttelefonen med DryBag for sollys i ekstremt lange perioder. Smarttelefonen kan overopphetes. Hvis smarttelefonen overopphetes, fjern den fra DryBag og la den avkjøles! Følg "Produktinformasjonsguiden" ved overoppheting!

Detaljer

  • Montering: QuickClick (F55)
  • Tapede sømmer

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Downhill/Freeride, Allround / Nybegynner, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Landevei, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon, Trekking, Sykkelferie, Bikepacking, Hybrid, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling, Dirt/BMX
Hovedinformasjon
Type:
Cover / Bag
Kompatibilitet:
For smarttelefon med 5 " - 6" skjerm
Materiale
TPU/Skumpolstring
Funksjoner
Egnet for:
Smartphone (Android), Smartphone (iPhone)
Montering
Montering:
stammemontering
Størrelse
Mål (L x B x H):
9,4 x 3,2 x 17,3
Dimensjon
Vekt:
67 g
Modellår
2022
Artikkelnummer
394209

Video

Kundemeninger

5.0
3 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
3
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
Topeak Smartphone Tørrbag 6 " Svart Svart
Silvia
flott ting
Oversatt fra Tysk Til originalen
Mobiltelefonen er svært godt beskyttet mot uvær i dette tilfellet.
31.12.2021
Topeak Smartphone Tørrbag 6 " Svart Svart
VS
Perfekt!
Oversatt fra Svensk Til originalen
Helt vanntett tilfelle som passer til min lille, større telefon. Lett å klikke på og av saken med hurtigbraketten. Vær oppmerksom på at det ikke er noen hodetelefonutgang eller lignende - siden det er 100% vanntett, som jeg personlig foretrekker.
19.06.2018
Topeak Smartphone Tørrbag 6 " Svart Svart
Andreas
flotte
Oversatt fra Tysk Til originalen
Så langt jeg har konvolutten en uke plasseres i sykkelferien, selv på harde nedoverbakker. Produktet har vist seg å være veldig, er smarttelefonen perfekt å bruke og godt polstret. I utgangspunktet vedlegget gjort litt "light" inntrykk, men det viste seg å være veldig bra i ettertid, holder alt perfekt. Jeg har bare sikret konvolutten med sin egen streng, hvis det fortsatt noe skulle rive.
17.04.2017