Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.


TOMTOM (1 Produkt)

Valgt:

KATEGORIER

Pris (kr)

  • -
    Velg
Sorter etter
Side 1 av
1
 
Sorter etter
Side 1 av
1

TOMTOM Actionkamera

Går du med planer om å skaffe deg et kamera til din sykling? Kanskje for å filme dine spennende eventyr på to hjul?
TOMTOM er en nederlandsk produsent, og de lager mobile GPS-navigatorer. De er også leverandører av geodata og andre innovative teknologiske systemer som blant annet skal hjelpe kunder til å måle bevegelser og å navigere for å finne frem til ulike punkter. Bikester har kameraer og tilbehør fra TOMTOM i sitt utvalg. I tillegg til selve kameraene finner du adapter for å feste i sykkel, ladekabel etc.

Hvordan virker et actionkamera?

Et actionkamera festes enkelt fremme på sykkelen med et adapter. Du får kjøpt både kamera og adapter her hos Bikester. Husk å lade det helt opp før du tar det med ut på tur. Actionkameraene til TOMTOM trenger ingen ledninger. Man lader og overfører filer enkelt ved hjelp av en USB-port. Enklere kan det ikke bli! Så lurer du på hva mer får du ut av et slikt kamera enn av et standard kamera? Det er en del andre ting du får med på kjøpet her. Mens du filmer, registreres det ulike actiondata av integrerte sensorer for:
  • G-krefter
  • Rotasjon
  • Fart
  • Føyde
  • Akselerasjon
Med disse dataene kan du finne høydepunktene i opptaket og dette blir synlig som statistikker i det ferdige videoproduktet. Samle venner eller familie i tv-stua og vis frem dine spennende sykkelreiser! Ikke bare har du selve den visuelle opplevelsen, men du kan også analysere ulike prestasjoner du har gjort. De som mener alvor med sine sykkelstunts kan ha stor glede av å oppleve disse igjen og igjen. Med et actionkamera fra TOMTOM har du muligheten til det!

Ikke bare kamera

TOMTOM fører ikke bare kameraer. De har også sportsklokker med GPS, og ymse GPS- og navigasjonsprodukter. De skaper innovative produkter som skal hjelpe kundene til å bevege seg mot de målene de ønsker å nå. TOMTOM er kjent for å være en dyktig produsent av slike produkter, og blant annet svømmere, syklister og løpere anvender deres sportsklokker for å kunne lese av sine personlige resultater. Med en klokke som lagrer dine data kan du strekke deg etter dine mål.
Å ha muligheten til å måle og å registrere på så mange måter som man kan med slike produkter, har endret verden på mange måter. I dag er det så mange muligheter at man nesten ikke kan tro at det kan fortsette å eskalere. Men et av målene til TOMTOM er å stadig være en pioner, å være innovativ, å hjelpe folk til å oppdage verden og å finne frem. Nå kan du ha med en GPS i bilen, på løpeturen, på sykkelturen, på svømmetreningen, og til mange flere anledninger. Du kan enkelt finne frem til ulike punkter på kartet både i krevende og øde terreng, men også i fremmede byer og i trange gater og smug. Med dagens teknologiske nyvinninger kan man rett og slett oppdage verden på ny og på ny!


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
21 93 97 96
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.