Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Snikstart på Bright Friday | To nye tilbud hver dag
0-9
På Bikester finner du alt du trenger innen sykling og sykkelutstyr. Vi har et stort utvalg av produkter og merker. Vi distibuerer alt fra kjente merkenavn som Cube, VOTEC og Ortler til vårt egent sykkelmerke Serious. Vi har noe som passer til alle - uansett behov!

Sykler og sykkelprodukter i høykvalitet - Stort utvalg fra kjente produsenter

Her på Bikester finner du produkter fra mer enn 100 kjente produsenter. Det er viktig at du som kunde skal kunne føle deg 100% trygg på sykkelen din i alle situasjoner.Derfor er det viktig for oss at vi kan tilby deg produkter fra  Produsentene kontrollerer og tester sine produkter grunding og jobber kontinuerlig med å utvilke mye materialer, behandingsteknikker og produktløsninger.

Kjøp sykkeldeler og sykkeltilbehør online

Det japanske merket Shimano er en ledende produsent når det kommer til sykkelkomponenter. Deres gir finnes på flere av syklene vi selger.  Andre produsenter spesialiserer seg på en viss type sykkel, noe det italienske merket Bianchi er et godt eksempel på. Selskapet er kjent for å produsere høykvalitetsracersykler som blant annen Tour de France vinneren Jan Ullrich har syklet på. Rammene Bianchi produserer er laget i aluminium eller karbonfiber, noe som gir dem lav vekt. En sykelist trenger også en god hjelm.  Når du skal velge hjem, er det viktig å tenkte på passformen og ventilasjon. Sykkelhjelmen bør ikke føles på hodet og den bør ikke bli for varm.

Enten om du er mosjonist eller en seriøs konkurranserytter vil du finne det du leter etter hos oss. Vi ønsker å være en del av din reise og bidra til å gi deg en perfekt opplevelse – uansett hvor du skal eller hvor lang tid det tar.

Har du noen spørsmål?
Send oss din forespørsel ved å bruke kontaktskjemaet eller besøk vår FAQ-seksjon med ofte stilte spørsmål og svar.
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes