Online sykkel shop - Bikester
Sykkeleventyr i helgen

Sykkelstativ for tak

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Thule FastRide sykkelholder
Thule FastRide sykkelholder
Thule
FastRide sykkelholder
Veil. pris 2 409 kr 1 939 kr
gratis frakt
- 19 %

Sett syklene på taket

Om du ønsker å plassere syklene på taket har bikester.no et godt utvalg av sykkelstativer som du kan montere rett på taket av bilen. For deg som ikke har tilhengerfeste på bilen er dette ofte den enkleste måten å ha med deg sykler på biltur. Om du ønsker enkel tilgang til bagasjerommet på bilen er det også veldig greit å bruke et sykkelstativ for tak. For sykler med rammer som går lettere i stykker er det også verdt å huske på at stativ på taket er mer skånsomt.

Tilpassede løsninger

Har du en takgrind er det ikke langt igjen før du har sykkelen din trygt montert oppe på taket. De fleste sykkelstativene kommer med fleksible låsemekanismer som gjør at du enkelt kan feste det til de fleste takgrinder, men du bør likevel alltid forsikre deg om at stativet du ser på er kompatibelt med din bil.Thule UpRide Hos Bikester legger vi vekt på å gi deg utstyret du trenger for alle deler av sykkelturen, og du kan finne sykkelstativer som passer for de aller fleste typer biler. En stor fordel med å velge et sykkelstativ for tak når du skal på sykkeltur er at du har fri tilgang til bagasjerommet, og ikke trenger flytte på sykler og stativ. Du unngår også problemet med at bilskilt og lys blir skjult bak et sykkelstativ når både sykler og stativ er trygt plassert oppe på bilens tak.

Sikker frakt av sykkel

Når du frakter syklene er det sentralt å passe på at syklene hverken faller av eller tar skade av transporten. Alle løsningene for transport av sykler hos bikester.no er av høy kvalitet og med riktig bruk er du sikret at sykkelen står uskadet på taket når du går ut av bilen og er klar for å begi deg ut på to hjul. Når du ser på de forskjellige stativene for å finne et som du kan sette på taket må du også være oppmerksom på dimensjonene som gjelder for syklene som skal fraktes. Hvis du for eksempel har en såkalt fatbike, med ekstra tykke hjul, så må du passe på at sykkelstativet du velger passer til denne størrelsen. Når du ruller ut på veien med sykler på taket så må du også huske på at bilen blir betydelig høyere, og du må passe på når du skal under broer og inn i garasjer. Et siste poeng som kan være lurt å tenke på er at sykkelstativ for tak er det mest skånsomme for syklene, og om du har en dyr og sensitiv sykkelramme er dette et godt valg.