Online sykkel shop - Bikester
Alt til sykkelfereien
Lyssett til sykkel
Det batteridrevne lyssettet som fulgte med sykkelen består av hvite frontlykter, røde baklykter, braketter, batterier eller oppladbare batterier, og vanligvis også ladetilbehør. I lang tid var halogen det mest populære valget for sykkelbelysning, men i dag er LED-systemer det vanligste alternativet. Dette øker batteriets levetid betydelig, så vel som levetiden til armaturene, de er også mindre og mer effektive. Mange armaturer er utstyrt med geniale monteringssystemer, som ikke lenger krever permanent montering av lysene. Dette er bra for de som vil bruke det samme settet på de fleste sykler.

Batteridrevne Lyssett

6 Produkter
Filter
Nullstill

Verktøyløs montering

  • Ja 3
  • Nei 1

Vekt i g

g
g

Serien

  • AXA Compactline 1
  • CatEye GVolt 1
  • Sigma Sport Aura 1

Farge

  • Rød
  • Svart
  • Gjennomsiktig

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
SIGMA SPORT Aura 100 Lyssett inkl. Blaze Link
SIGMA SPORT Aura 100 Lyssett inkl. Blaze Link
SIGMA SPORT
Aura 100 Lyssett inkl. Blaze Link
1 009 kr 839 kr
Rask levering mulig
- 17 %
CatEye GVolt 60 Lyssett med Micro G Svart/rød
CatEye GVolt 60 Lyssett med Micro G Svart/rød Svart/rød
CatEye
GVolt 60 Lyssett med Micro G Svart/rød
679 kr
Rask levering mulig
Busch + Müller IXON Core & IXXI Lyssett rød/Transparent
Busch + Müller IXON Core & IXXI Lyssett rød/Transparent rød/Transparent
Busch + Müller
IXON Core & IXXI Lyssett rød/Transparent
1 009 kr 909 kr
Rask levering mulig
Trelock LS 760 Vision + LS 740 Vector Signal USB batterilysesett Svart
Trelock LS 760 Vision + LS 740 Vector Signal USB batterilysesett Svart Svart
Trelock
LS 760 Vision + LS 740 Vector Signal USB batterilysesett Svart
1 529 kr 1 459 kr
gratis frakt
Rask levering mulig
Axa Compactline 35 CB Lyssett Svart
Axa Compactline 35 CB Lyssett Svart Svart
Axa
Compactline 35 CB Lyssett Svart
519 kr
Rask levering mulig
M-Wave Atlas K 15 Batteribelysningssett USB Svart
M-Wave Atlas K 15 Batteribelysningssett USB Svart Svart
M-Wave
Atlas K 15 Batteribelysningssett USB Svart
299 kr
Rask levering mulig

Aldri mer sykling i mørket

Vi som bor i Norge er vant til at det er mørkt ute. I en periode er det jo faktisk mørkt både når vi er på vei til jobb og når vi skal hjem igjen. Da er det ekstra viktig med et godt lyssett til sykkelen, slik at du ser veien klart og tydelig. Du får dermed en tryggest mulig sykkeltur. Det finnes mange ulike lyssett i forskjellige prisklasser, og vi hjelper deg med å finne den perfekte modellen for dine behov!

Kunden i sentrum

I Bikester tilbyr vi våre kunder et bredt spekter av sykkelprodukter fra kjente produsenter i sykkelindustrien. Med internasjonal erfaring og et multiprodukt-konsept, kan du være sikker på å finne kvalitetsprodukter hos oss.Red Cycling Products Bright Vi setter kunden i sentrum, samt fokuserer på god rådgivning og høy kompetanse hos alle våre ansatte, slik at du skal få den beste handleopplevelsen.

Se og bli sett!

Et godt lyssett er den perfekte følgesvennen på mørke høstdager. Dette nødvendige tilbehøret åpner opp for en helt annen type sykkelopplevelse som gjør det mulig å sykle i mørket på smale skogsstier året rundt. Nå er sykkellyktene så gode at du slipper dårlige lys eller store, tunge og klumpete løsninger. Dagens modeller er både billige og lett tilgjengelige. Mange som sykler på stier i skog og mark foretrekker lykter på hjelmen for å være sikker på at det er lyst der man retter blikket, men denne bør imidlertid kombineres med et godt lyssett for maksimal uttelling. Sykler du langs veier og sykkelveier som for eksempel til og fra jobb, holder det som regel lenge med et lys som er montert på styret. Husk at du bruker sykkellys både for å se selv, men også for å bli sett. Derfor er det helt essensielt å bruke lykt selv om du sykler på godt opplyste veier. Har du ikke prøvd å sykle i mørket med et godt lyssett før? Da er det bare å prøve! Lysene kommer i ulike størrelser, former og farger, og de kan festes både foran og bak for at du skal synes godt i trafikken. De fleste lysene har en batteriindikator som viser statusen på batteriet, slik at du alltid kan unngå at lyset slukner midt i sykkelturen. Hos Bikester finner du kvalitetsprodukter fra ledende leverandører, slik at du alltid er sikker på å få et produkt som varer lenge. Vi hjelper deg med å finne den rette modellen for deg!