Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR
Sykkelcomputere med ledning
Det vil ikke vare lenge før innebygde sykkelcomputere med ledning var langt mer populære enn deres trådløse fettere. I dag er dette forholdet nesten det motsatte, takket være de store fremskrittene innen trådløs kommunikasjon. Kablede datamaskiner representerer nå stort sett den nedre enden av markedet. De kan fortsatt være helt topp for de som leter etter noe enkelt og lett. I stedet for en trådløs sensor har disse innebygde datamaskinene en rent mekanisk sender på gaffelen som ikke krever en ekstra strømkilde for å overføre et signal fra overflademagneten.

Sykkelcomputere med ledning

5 Produkter
Filter
Nullstill

Funksjon

 • 2 sykkelinnstillinger programmerbare 3
 • Belysningsfunksjon 1
 • Start/Stopp fuksjon 3

Serien

 • Ciclosport Master 1
 • Ciclosport Protos 1
 • Cube RFR CMPT 3

Farge

 • Rød
 • Blå
 • Hvit
 • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 4
 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Cube RFR CMPT Sykkelcomputer Svart
Cube RFR CMPT Sykkelcomputer Svart Svart
Cube RFR
CMPT Sykkelcomputer Svart
Veil. pris 199 kr 99 kr
Rask levering
- 50 %
Cube RFR CMPT Sykkelcomputer Hvit
Cube RFR CMPT Sykkelcomputer Hvit Hvit
Cube RFR
CMPT Sykkelcomputer Hvit
Veil. pris 199 kr 129 kr
Rask levering
- 35 %
Cube RFR CMPT Sykkelcomputer Blå
Cube RFR CMPT Sykkelcomputer Blå Blå
Cube RFR
CMPT Sykkelcomputer Blå
Veil. pris 199 kr 119 kr
Rask levering
- 40 %
Ciclosport CM 109 Sykkelcomputer Svart
Ciclosport CM 109 Sykkelcomputer Svart Svart
Ciclosport
CM 109 Sykkelcomputer Svart
Veil. pris 169 kr 159 kr
Rask levering
Ciclosport Protos 113 Sykkelcomputer rød
Ciclosport Protos 113 Sykkelcomputer rød rød
Ciclosport
Protos 113 Sykkelcomputer rød
Veil. pris 249 kr 159 kr
Rask levering
- 36 %

Få mer ut av sykkeltreningen din med det rette tilbehøret

Sykkelcomputere med ledning kan gjøre sykkelturene mer spennende og motiverende ved å måle tidsbruk, distanse og fart. De festes på styret og gir deg god oversikt gjennom hele sykkelturen. Enten du er en hverdagsmosjonist eller trener deg opp til et ritt, får du full kontroll over ytelsen med dette praktiske tilbehøret til sykkelen din. Vi har mange ulike modeller med forskjellige egenskaper som belysningsfunksjon og ulike innstillingsmuligheter. Det er også mulig å velge computere med navigasjon via GPS, noe som kan være spesielt praktisk i nye løyper eller om du skal langt av sted.

Kjøp sykkelutstyret ditt her hos oss

Bikester er ikke bare en sykkelbutikk – vi er en sykkelbutikk som drives av mennesker med stor kunnskap og kompetanse om både sykling som sport og alt av sykkelprodukter i sortimentet. Du finner alt du trenger til sykling her hos oss. Vi fører sykler, utstyr, deler og tilbehør til sykkel av topp kvalitet fra anerkjente merker. Det inkluderer praktisk utstyr som sykkelcomputere med ledning, samt tilbehør til computeren din.Shimano Steps SC-E6010 Om du heller foretrekker trådløse versjoner, finner du også dette blant utvalget vårt.

Hvorfor trenger jeg en computer til sykkelen min?

Sykkelcomputere med ledning lar deg enkelt måle prestasjonen mens du er ute og sykler, enten det dreier seg om landevei eller terreng. Det er kort forklart en liten enhet som viser deg forskjellige indikatorer på en stor skjerm. Dette kan som nevnt være fart, distanse og lignende. Computeren kommuniserer med sensorer som er plassert på ulike deler av sykkelen som hjertefrekvensmåler og tråkkfrekvensmåler. Usikker på hvilken modell som passer for deg? Svaret avhenger i stor grad av hva du ønsker å oppnå. Dersom du er mest opptatt av ytelse, kan pulsmåler og fart være viktig. Navigasjon med GPS kan derimot bety mer for dem som skal ut på langtur i ukjent terreng.

Sykkelutstyr til trening

Du bør derfor tenke nøye gjennom hvilke funksjoner som bør prioriteres for å velge riktig sykkelcomputer med ledning. I tillegg til computere, anbefales det å investere i godt utstyr som forbedrer treningsopplevelsen. Vi har blant annet drikkesystem, funksjonelle klær og sikkerhetsutstyr som refleks og ekstra lys, som øker komforten når du skal ut og måle kreftene dine på sykkelen. Det er bare å ta kontakt om du trenger hjelp med å velge. Vi står klar til å hjelpe deg med å finne det utstyret som passer best for ditt bruk.