Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR
For øyeblikket kan det være begrensninger på reparasjoner og reklamasjoner. Vi jobber på spreng for å kunne tilby deg disse tjenestene som vanlig.
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Tacx NEO 2T Smart Trener + kampanjepakke

ID: 1099751

Bestill med standard levering senest 13. desember, så skal vi gjøre vårt ytterste for å få pakkene dine hjem før jul.

Veil. pris 14 279 kr
12 859 kr
Mva inkludert., gratis frakt

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Beskrivelse for

Tacx NEO 2T Smart Trener + kampanjepakke

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Med forbedret design og nye komponenter gir NEO 2T Smart Trainer en mer oppslukende opplevelse, bredere kompatibilitet for analyse av pedaltråkk og mye mer.

LYDEN AV STILLHET
Nyutviklede magneter har gjort NEO 2T Smart betydelig mer stillegående. Den interne luftforskyvningen og vibrasjonene er redusert, noe som resulterer i en bemerkelsesverdig stillegående trener.

EN MER KOMFORTABEL TUR
NEO 2T Smart reagerer umiddelbart på hastighets- eller stigningsendringer og gjør det mulig å bevege seg til venstre og høyre mens du sykler, og følger kroppens naturlige bevegelsesmønster.

DYNAMISK TREGHET
For å simulere en utendørstur innendørs, kontrollerer dynamisk treghetsmoment massens treghet og kompenserer for vekt, hastighet og hellingsvinkel slik at turen føles mer realistisk.

VEIFØLELSE
Denne funksjonen fungerer sammen med Tacx-programvaren eller Zwift-appen for å få sykkelen til å vibrere og simulere følelsen av å sykle på ulike typer underlag, som brostein og grus.

ULTIMATE INNLEVELSE
Når den er koblet til en ekstern strømkilde, kan du simulere nedoverbakker på en nøyaktig måte.

FORBEDRET ANALYSE AV PEDALTRÅKK
Ved å legge til sykkeldynamikk med standard ANT+-tilkobling analyserer NEO 2T Smart pedaltråkket ditt via tredjepartsprogramvare, inkludert programvaren på Edge-sykkelcomputerne våre.

KRAFTIG BYGGET
NEO 2T Smart har en ny motordesign som leverer mer kraft ved lave hastigheter, noe som gir en svært forbedret kjørefølelse i stigninger og ved akselerasjon.

KLAR TIL Å SPURTE
32 integrerte neodymmagneter sørger for høy bremsekraft og høye effektnivåer. NEO 2T Smart sikrer maksimal stabilitet, selv under eksplosive spurter på opptil 2200 watt.

KLATRE HØYERE
Få mest mulig ut av de intense treningsøktene dine ved å trene i realistisk simulerte stigninger på opptil 25 %.

NØYAKTIG OG PÅLITELIG
Hold oversikt over ytelse og fremgang med pålitelige, konsistente målinger - ingen kalibrering er nødvendig. Det inkluderer kraft, hastighet og tråkkfrekvens, målt med en nøyaktighet på 1 %.

SVÆRT KOMPATIBEL
NEO 2T Smart kommuniserer via Bluetooth® Smart-teknologi og ANT+ FE-C-protokollen, slik at den fungerer med en rekke populære treningsapper som TrainerRoad og Zwift.

I STAND TIL Å STÅ ALENE
Du kan velge å bruke treneren i frittstående modus. Når den ikke er tilkoblet, simulerer den en flat vei; jo raskere du sykler, desto høyere blir motstanden.

ENHETSKOMPATIBILITET
Koble NEO 2T Smart til flere enheter samtidig, slik at du kan bruke Tacx-programvaren og følge med på prestasjonene dine på Garmin-sykkelcomputeren samtidig.

TACX TRENINGSPROGRAMVARE
Nyt et bibliotek fylt med mer enn 100 høykvalitets, virkelighetsnære videoer som lar deg oppleve suset ved å sykle i de bratte bakkene i Alpene eller på brosteinsbelagte veier i Milano.

TACX TRENINGSPLANER
Dra nytte av strukturerte treningsplaner som er tilpasset ditt formnivå for å hjelpe deg med å nå målene dine. Konkurrer mot live-motstandere, last opp GPS-data, sykle med 3D-kart og mye mer.

Vis alle produkter fra Tacx NEO serien

I korte trekk

Vekt
Vekt
21,00 kg

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Landevei, Cyclocross, Gravel, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Endurance
Hovedinformasjon
Produkt:
direktedrift
Trainer
Bremse system:
Motorbremse
Dimensjon
Vekt:
21,00 kg
Ramme
Mål: (L x B x H):
57,5 x 75 x 55
Strømforsyning
Kontakttype:
EU
Modellår
2023
Artikkelnummer
1099751
Produsentens artikkelnummer
T2875.61 Bundle337
EAN
8714895058405

Video

Kundemeninger

5.0
8 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
8
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
Tacx NEO 2T Smart Trener + kampanjepakke
Hugo
Tacx smarte trenere
Oversatt fra Tysk Til originalen
Supersmart trener med høy morofaktor
17.03.2022
Tacx NEO 2T Smart Trener + kampanjepakke
Patrick
Tacx smarte trenere
Oversatt fra Tysk Til originalen
Treneren er veldig bra: stabil, stillegående, høy kvalitet. Monteringen gikk perfekt, ingen overraskelser. Simuleringen av ruter og profiler fungerer veldig bra og gir en helt ny treningsfølelse. Den eneste svakheten er den medfølgende programvaren. Egne treningsøkter (intervall) kan ikke programmeres og lagres på en meningsfull måte. Dette krever den (betalte) Zwift-programvaren. Men dette fungerer perfekt. Dataene kan også enkelt sendes til treneren for analyse.
02.01.2022
Tacx NEO 2T Smart Trener + kampanjepakke
André
tacx
Oversatt fra Tysk Til originalen
Alt flott! Trodde aldri at du kunne ha det så gøy med en innendørs enhet Fungerer perfekt
31.12.2021