Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.


Sport og Fritid

(19 Produkter)

  Merker

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  

  Farge

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr)

 • -
  Velg

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Sport_og_fritid_header

Full rulle

Man kan ha det mye moro på hjul – og det trenger ikke bare å være på en sykkel. Både enhjulinger, kickbikes og rullebrett er morsomme leketøy og bra trening for både store og små.

SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Kombiner lek og trening med enhjuling, rullebrett eller sparkesykkel

Har du lyst til å tilbringe mer tid utendørs med familien, men sliter med å få med deg barna? Kanskje har du en ungdom i huset som nekter å ofre TV-spillet for en lang sykkeltur i skog og mark? Da kan det være på tide å investere i noe nytt og morsomt! På bikester.no har vi alt du trenger innen sport og fritid som får hele familien opp av sofakroken i noen timer.

Sportsutstyr og fritidsaktiviteter for hele familien

Både voksne og barn har godt av å være mer aktive på fritiden, og frisk luft er sunt for både kropp og sinn. Men noen ganger må man gjøre ting på barnas premisser, og den beste treningen skjer ofte når man har det gøy! Sykling er en super sport, men av og til trenger man litt variasjon i fritidsaktivitetene. På bikester.no har vi moderne utstyr til sport og fritid som gjør det mer fristende å legge bort spillkonsollen noen timer. Kjør om kapp med sparkesykkelen, ta med rullebrettet til parken for å trikse litt, eller finn ut hvem som er flinkest til å balansere på en enhjulssykkel. Familien har det gøy sammen, og samtidig trener du både kjernemuskulatur, benstyrke og utholdenhet.
RAM longboards

Tren opp balansen og magemusklene

Du forbinder kanskje enhjulssykling med klovner som sjonglerer med baller? Selv om det krever litt trening å mestre teknikken, trenger du ikke å være sirkusartist for å få kontroll på enhjulingen. Å balansere på ett hjul er veldig god trening, spesielt for de små musklene i magen og ryggen. Denne viktige kjernemuskulaturen får altfor lite bevegelse i en stillesittende hverdag, og mange ungdom og voksne sliter derfor med ryggplager. Du bruker også musklene i lår, rumpe og legger når du tråkker rundt på pedalene. Begynn med å finne balansen ved å sykle frem og tilbake på stedet. Etter hvert som du blir flinkere, kan du øve på å sykle fremover og bakover. Når du finner rytmen for alvor, kan du sykle hvor som helst på enhjulssykkelen! På bikester.no har vi enhjulinger som passer til både barn og voksne, så hele familien kan prøve seg på den nye sports- og fritidsaktiviteten.
Rullebrett er en annen artig sport og fritidsaktivitet som krever balanse, koordinasjon og benstyrke. Longboard en type rullebrett som har blitt veldig populært siden det ble introdusert på 90-tallet. Disse brettene er ofte lengre enn vanlige skateboard, og de har store, myke hjul som gjør at de triller lettere. På longboard bruker du også mye kjernemuskulatur når du holder balansen på brettet, og spesielt når du bremser. Det finnes flere måter å bremse på. En av de vanligste metodene er å balansere med ett ben på brettet mens du drar den andre foten forsiktig etter deg i bakken for å sakke farten. Når du får bedre kontroll på rullebrettet, kan du prøve å kjøre sikksakk for å bremse.

Få opp pulsen med et kappløp

Ta med rullebrettene og sparkesyklene i parken og arranger et spennende kappløp! Når du tenner konkurranseinstinktet, tar alle i litt ekstra for å komme først over målstreken. Ikke nok med at du får opp pulsen, men du bruker også musklene i bena når du tar i fart. Husk hjelm og annen nødvendig beskyttelse for både barn og voksne!
Longboard og sparkesykkel er ikke bare kjempemorsomme sports- og fritidsaktiviteter. De kan også være praktiske og miljøvennlige fremkomstmidler som hjelper deg med å få mer av den viktige hverdagsmosjonen. Når du skal gå på bussen eller T-banen, kan du enkelt ta brettet under armen eller slå sammen sparkesykkelen. Hva blir din families nye sport og fritidsfavoritt?


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-14:00 h
21 93 97 96
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå