Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR
Fatbikes
Moro på all slags terreng
Med enorme 4 til 5-bredde på dekkene tilbyr fatbikes nesten dobbelt så mye trekkraft som andre terrengsykler. De fete dekkene, som opprinnelig var utviklet for å sykle over snø og sand, lar dem flyte over terreng der andre ikke ville hatt en sjanse. Fatbikes tilbyr også god komfort i løypa, på grunn av det enorme dekkvolumet som gjør opp for mangelen på fjæring. Fatbike-rammer, gafler og hjul er designet for å imøtekomme de enorme dekkene. Den ideelle sykkelen for de sprøeste turene!

Fatbikes

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Et allsidig transportmiddel

Fatbikes er en sykkel med store overdimensjonerte dekk som tar deg overalt du vil dra. Det er et morsomt, allsidig transportmiddel som kan bli din beste følgesvenn både på landeveien og i marka!

Mange fordeler med «tjukkassykkelen»

Mange sykkelentusiaster har flere sykler til ulike formål. Noen har kanskje bysykler til sykling i urbane miljøer, og terrengsykler til sykling i marka og på fjellet. Men hva om man kunne finne en sykkel som dekket alle de ulike sykkelbehovene? Spør du fatbikes-tilhengere, vil de sannsynligvis si et stort og rungende «ja». Mange av dem har til og med solgt sine andre sykler for å beholde denne «tjukkassykkelen» som kan dekke alle sykkelbehovene! Da fatbikes først ble lansert på markedet, fikk de en blandet mottakelse. Noen omfavnet dem, om enn bare av nysgjerrighet, mens andre var mer skeptiske. Opp gjennom årene har de fått mer og mer oppmerksomhet, og det av god grunn. Fatbikes har blitt syklet over kontinenter, i snødekt landskap og langs kysten rundt om i verden. Cube NutrailDe kan brukes hele året, og de har nå blitt mer og mer akseptert også i det norske sykkelmiljøet.

Tar deg steder du aldri har kunnet sykle til før

Et av de største kjennetegnene med fatbikes er, som navnet tilsier, de «tjukke», overdimensjonerte dekkene. Disse dekkene gir et bedre grep og stabilitet i ulendt terreng, og gjør at fatbikes kan ta deg steder du aldri har syklet før - enten det er på våte steiner, gjørmete stier eller snødekte åser. Det finnes utallige historier om fatbikes som har tatt rytterne sine trygt over nesten umulig terreng. Du trenger ikke lenger å låse sykkelen til et tre for å gå resten av veien til fots - ingen overflate er en match for hjulene til fatbikes! Derfor kan du også sykle uansett vær med denne allsidige sykkelen. Dekkene tilpasser seg all slags vær, både snø og gjørme, og det gjør fatbikes til det perfekte transportmiddelet for å komme fra et sted til et annet. Spesielt i Norge! Hos Bikester finner du et bredt utvalg av fatbikes til både dame og herre fra de mest populære merkene. Vi har høy kompetanse og lang erfaring med sykler og sykkelutstyr, og ønsker at dette skal komme deg til gode. Sørg for at du får den sykkelen som passer best for deg, og la våre dyktige medarbeidere hjelpe deg med å finne den perfekte modellen.