Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.


Sykkelstøtter

(66 Produkter)

  Merker

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Hjulstørrelse

Valgt:

  Pris (kr)

 • kr - kr
  Velg

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER ETTER
Side1av
2
 
SORTER ETTER
Side1av
2

Gi sykkelen din litt støtte

Tilbehør til sykler kommer i alle slags former og fasonger, og noe er kanskje mer grunnleggende enn annet. Med en god sykkelstøtte trenger du ikke tenke på å lete etter sykkelstativer eller passende vegger og hjørner eller stolper som du kan sette sykkelen mot, og du trenger ikke legge den ned på steder som ikke er ideelle når det er på tide med en pause. Med en sidestøtte er det ikke noe problem lenger – still sykkelen pent opp, og la de som ikke er like smarte som deg kaste fra seg syklene i stedet. XLC sykkelstøtte

Bikester har støtten som du trenger

Med en av Norges største nettbutikker for alt som har med sykler, syklister, KW og friluftsliv å gjøre, finner du støtten som du trenger her hos oss. Sykkelstøtter er kanskje noe av det tilbehøret som blir oversett oftest, og overraskende mange sykler leveres uten dem i dag – hos oss finner du det du trenger for både små og store ekspedisjoner på sykkelsetet. Vi lever for å fremme alt som har med sykkelglede å gjøre, og med en av Norges beste nettbutikker for nettopp sykkelglede, har du masse å glede deg til – vi holder åpent døgnet rundt, enten du skal ha sykkelstøtter, eller noen av de tusenvis andre produktene til de aller beste prisene. Sjekk ut katalogen vår i dag du også!

Den rette støtten, til den rette sykkelen

Det er kanskje ikke noe mange tenker over, men det finnes faktisk flere forskjellige typer sykkelstøtter, til mange forskjellige sykler, syklister og bruksområder. For de som virkelig skal komme seg opp i hastigheter, finnes det små sykkelstøtter av utrolig lette materialer, som ikke kommer til å skape hverken luftmotstand eller ekstra vekt,. For de som kanskje frakter ekstra tung last, eller har en transportvogn som skal være med, finnes det brede, doble sykkelstøtter som sørger for at sykkelen står støtt, selv når det finnes ekstra krefter som prøver å få den til å velte. Akkurat som med alt annet sykkelutstyr, må man faktisk tenke nøye gjennom hva man skal bruke støtten til, og hva slags påkjenninger den kommer til å bli utsatt for. Det samme gjelder for sykkelstøtten din som for deg – du må kjenne grensene dine, men det er ikke noe i veien for å utfordre dem fra tid til annen. Doble støtter, enkle støtter, støtter som festes på bakhjul eller ramme – det finnes flere valg innen sykkelstøtter enn det man skulle tro, så det kan faktisk lønne seg å ta seg noen minutter til å se gjennom hele katalogen her hos oss før du bestemmer deg – det er ikke noe som er verre enn et impulskjøp når det kommer til sikkerhetsutstyret på sykkelen din. Noen ser kanskje ikke støtten som et sikkerhetsutstyr, men alt som gjør at du både kan bruke og sette fra deg sykkelen på en trygg måte, er sikkerhetsutstyr i vår bok, og skal tas på alvor.
Hos bikester.no finner du alt som skal til for å få en enda bedre dag på sykkelen, og vi har som mål å gi deg det du trenger enklere enn noen gang. Når du velger sykkelstøtten din her hos oss, vet du at du har handlet hos en butikk som faktisk bryr seg om alle som elsker sykler, og vi støtter deg hele veien. Har du fått nok av ordspill om sykkelstøtter nå? Det har nemlig ikke vi. Her støtter vi alle som vil ha det moro på sykkel, og så lenge du liker den beste støtten, har vi støttene som du trenger. Okay, nå er det nok. Sjekk ut sykkelstøttene på bikester.no – vi er sikre på at du finner den som er rett for deg.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-14:00 h
21 93 97 96
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå