Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Sommerkupp - Få mer ut av det fine været

adidas Klær

7 Produkter
Kjønn
 • 6
 • 6
Farge
 • 0
 • 1
 • 0
 • 5
 • 3
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 1
 • 0
 • 1
Pris i kr
Sorter etter
Side 1 av
1

En legendarisk idrettsinstitusjon

adidas trenger knapt å introduseres. Den tyske sportsgiganten har kledd idrettsutøvere i alle aldre og nivåer i nesten 70 år, og har samtidig bemerket seg som et urbant moteikon verden over, på alle kontinenter. Merkets selvsikre og uredde holdning synliggjøres til dels gjennom adidas sin omfattende historie med dristige designløsninger, men også gjennom selskapets påtatte rolle som talerør for sportens grensesprengende potensiale. Selskapets tidlige suksess skyldes i stor grad et dristig valg tatt av en ambisiøs skomaker om å sponse afroamerikanske Jesse Owens med et par løpesko før han løp seg til fire praktfulle gullmedaljer under et særs anspent sommer-OL i Berlin i 1936. adidas klær Skomakeren het Adolf Dassler, og sammen med broren Rudolf drev han Dassler Brødrenes Skofabrikk frem til en intern familiestrid endte i en bitter splittelse mellom de to forretningspartnere. Med hver sin del av selskapet stiftet de hvert sitt sportsmerke. Rudolf stiftet konsernet som i dag heter Puma, mens det var Adolf som startet adidas. Den dag i dag er Dasslernes barn og barnebarn fortsatt engasjert innenfor sportens verden, og Dassler-navnet står bak en lang rekke suksessfulle merkevarer utover Puma og adidas.

En global merkevare

I dag opererer adidas på en skala som knapt er til å fatte. Hvert eneste år produseres 850 millioner produkter for salg i 160 land verden over. Ettersom merkevaren har utmerket seg på flere områder, også utenfor idretten, er den blitt delt opp i fem grupper som hver har sitt fokus: adidas Sport Performance opprettholder selskapets lidenskap for idretten og utøveren selv ved å produsere effektivt treningstøy, designet med ytelse som hovedmål; adidas Originals foreviger de originale, tidløse designene som bygde merkevaren til dét det er i dag, og sørger for at selskapet aldri glemmer sin historie, selv når andre kolleksjoner sikter mot fremtiden; adidas Neo tar selskapet inn i den digitale tidsalder og representerer ungdommen og selskapets fremtid; adidas Collaborations står bak samarbeid med andre ikoniske designere; Five Ten produserer utstyrer det tekniske utendørsmarked, inkludert terrengsyklister. Med et så stort repertoar brukes adidas klær og sportsutstyr av atleter og moteløver av alle slag.

Strålende sykkelutstyr

adidas sin kolossalt omfattende produktkatalog inkluderer selvfølgelig også treningstøy av interesse for syklister, og det er med stor fornøyelse at Bikester.no presenterer disse produktene her. Varemerket leverer en rekke innovative løsninger for syklister, inkludert verdens letteste sykkelantrekk, bestående av trøye, shorts og sokker med en kombinert vekt på bare 200 gram. Ellers kan adidas tilby svært lette sykkelsko med ergonomisk passform for maksimal støtte og komfort, samt et stort utvalg av andre artikler, som sykkeljakker, tights, hansker, sokker, trøyer, hjelmer og mer. Climachill plaggene er spesielt gunstig for syklister i varme forhold. Disse anvender stoff med ørsmå aluminiumsperler sydd inn blant fibrene. Perlene fører varm luft vekk fra brukerens kropp, og sørger for en kjølig, forfriskende følelse gjennom hele sykkelturen. Som med alt annet av adidas klær og utstyr kan du stole på at sykkelkolleksjonen balanserer god kvalitet med høy stilfaktor. For de med piggdekk og en vilje av stål finnes også tekniske adidas klær med veldokumenterte evner til å holde deg varm gjennom lengre treningsøkter i de norske vintermånedene. For eksempel tilbys tettsittende trøyer med trelags softshellpaneler som beskytter mot de verste forholdene uten å ofre aerodynamisk form. Videre har adidas en praktisk kolleksjon av arm og benvarmere i 100% polyester som lett kan tas av og på under økten for umiddelbar termoregulering. Stoffet visker vekk svette under sykkelturen og støtter opp om muskulaturen for bedre ytelse. Uansett om sykkelturen er beregnet som hygge eller dedikert trening, så er det et faktum at man sitter bedre i sadelen når det står adidas på tøyet. Med verdens fremste stab av eksperter og profesjonelle atleter som rådgivere under produktutviklingen kan en stole på at den rette ekspertisen leder an. adidas klær holder tett passform, høy kvalitet og demonstrerer en usminket funksjonalitet som inspirerer til eksepsjonelle prestasjoner, også på sykkelryggen. Merket har vunnet en svært respektabel mengde medaljer ved de gjeveste mesterskap i nær sagt alle sporter, og innenfor syklingen har de sponset lagene Team GB, Team Sky og T-mobile, samt legendariske syklister som Eddy Merckx. Hver dag lever adidas opp til målet Adolf Drasser satte seg ved selskapets grunnleggelse: ""å gjøre idrett og idrettsutøvere bedre”.


Har du noen spørsmål?
Vår telefonlinje er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket.
Du kan i stedet finne svarene på vår side 'Spørsmål og svar'
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes