For kaldt for å sykle | Med riktig utstyr holder du varmen
Online sykkelbutikk

SQUARE

4 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Svart
  • Grønn-blå

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 2
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
SQUARE Performance Jersey shortarm Herre black black
SQUARE
Performance Jersey shortarm Herre black
549 kr 524 kr
  • Versjoner: S
SQUARE Performance Jersey shortarm Herre black
SQUARE Sport Round Neck Jersey shortsleeve Dame petrol petrol
SQUARE
Sport Round Neck Jersey shortsleeve Dame petrol
329 kr 199 kr
- 40 %
  • Versjoner: XXL | EU 44
SQUARE Sport Round Neck Jersey shortsleeve Dame petrol
SQUARE Sport Round Neck Jersey shortsleeve Dame black black
SQUARE
Sport Round Neck Jersey shortsleeve Dame black
329 kr 199 kr
- 40 %
  • Versjoner: XXL | EU 44
SQUARE Sport Round Neck Jersey shortsleeve Dame black
SQUARE Active Baggy Shorts inkludert innershorts Herre grey grey
SQUARE
Active Baggy Shorts inkludert innershorts Herre grey
769 kr 549 kr
- 29 %
Rask levering mulig
  • Versjoner: M
SQUARE Active Baggy Shorts inkludert innershorts Herre grey
Mer informasjon

Stilig og funksjonell sykkelbekledning

Alle som elsker å suse av sted på sykkelen vet hvor viktig det er å velge gode klær. Sykkelbekledningen din bør være både stilfull og praktisk, slik at du alltid er komfortabel ute på tur. SQUARE er merket for deg som vil ha et moderne og edgy design, samtidig som plaggene er funksjonelle og passer for en aktiv livsstil. Klesmerket er designet for alle som elsker å nyte livet til det fulle, inkludert friluftsentusiaster. Plaggene har en minimalistisk stil, samtidig som mange av klærne har gode tekniske egenskaper som takler de værutfordringene som sykkellivet byr på. Du får for eksempel T-skjorter, trøyer og tynne jakker som både ventilerer og varmer godt. Det er også mulig å kjøpe klær med refleks for ekstra synlighet i trafikken, noe som er viktig om du er ute og sykler på kveldstid. SQUARE velger alle materialer i henhold til livsstilen som plaggene er beregnet for. Sykkeltrøye og en god bib regnes som basisplagg for dedikerte syklister, og SQUARE sørger for at du alltid kan ha et godt utvalg av disse plaggene for hånden.SQUARE Sport Selv om bib betyr selebukse, finner du varianter uten seler også.

Plagg for alle som elsker å være aktive

Du finner et stort utvalg av klær fra SQUARE her på Bikester. Elsker du fjellsykling, kan du for eksempel velge MTB bukser og jakker. Du finner også downhill-trøyer blant utvalget. Tøffe forholder krever nemlig tøffe klær for at du skal holde deg trygg i terrenget. Du finner selvsagt også sykkeltrøyer og andre plagg som passer for de fleste typer syklister. Generelt sett bør sykkelbekledning ventilere godt, veie lite og være enkle å pakke med seg. Det gjør det mulig å ta med ekstra skift om du skal langt av sted. Selv på små dagsturer kan det være smart å pakke med en ekstra vindtett jakke. Temperaturene her i Norge kan svinge brått, og da slipper du å måtte snu hvis det plutselig blir kjølig. Dersom du sykler hver eneste dag, anbefales det å velge slitesterke og kraftigere jakker som tåler hyppig bruk. Da unngår du å måttee skifte den ut for ofte grunnet slitasje. Det anbefales dessuten å kjøpe løse armer og/eller bein. De er enkle å ta med og bruke sammen med korte ermer og shorts. Shortsene bør være baggy for å beskytte mot steiner og greiner, men husk også på at knærne bør beskyttes - spesielt i de kaldere årstidene.

Denne nettsiden bruker cookies og pixeltags for å forbedre sin funksjonalitet og for å gi deg personlig anpasset reklame, f.eks. på sosiale medier. Se vår personvernspolitikk for mer informasjon - spesielt om hvordan du forhindrer lagring av cookies og sporing av pixeltags på din enhet i fremtiden. Jeg godtar vilkårene