For kaldt for å sykle | Med riktig utstyr holder du varmen
Online sykkelbutikk

HVORFOR SPONSER VI EVENTYR?

Vi på Bikester forstår din lengsel etter frihet og nye eventyr. For oss er det viktig å støtte personer som deg med best mulig utstyr.

Vi vet, akkurat som deg, at rett utstyr er alfa omega når det gjelder landevei, gravel eller mountainbike. Vi har sterk lidenskap for eventyr, noe vi viser ved å støtte arrangementer, prosjekter og atleter vi synes gjør noe utenom det vanlige. På følgende sider presenterer vi et utvalg av disse.


TRULY THE #ULTIMATEADVENTURE
When was your last adventure? We recently headed to Norway, cruising the fjords by boat. Doesn´t sound like much of an adventure for a MTB-minded person like yourself? Well, hold on there buddy, there’s a whole lot more to it than that! It´s only been a couple days since our epic bike trip ended. Memories are still fresh and impressions haven´t really had time to sink in yet, but we already know one thing for sure – this was a MTB dream trip that we’ll all remember for years to come.

GJENNOM VILLE VESTEN PÅ SYKKEL
Hvem hadde vel ikke en drøm når man var liten, om å få være blant de karakteristiske røde steinene der så mange filmer og bøker har funnet sted. Disse minnene fra barndommen våknet til liv mens jeg var i Arizona og Utah. Selv om ville vesten tilhører fortiden og filmverdenen, så var det litt vanskelig å ikke la fantasien ta overhånd i det storslagne landskapet. Mens vi var der på sykler, ikke hester, og var på jakt etter eventyr, ikke hestetyver, syklet vi en måneds tid gjennom disse to statene og hadde en fantastisk tid i et litt mer morderne ville vesten.

ER DIN DRØM Å BLI SPONSA?

Hvis du planlegger et stort eventyr og behøver hjelp, kan du kontakte oss og fortelle oss litt om deg selv og prosjektet ditt.

Vennligst skriv din henvendelse på engelsk til sponsoring@bikester.com.

Denne nettsiden bruker cookies og pixeltags for å forbedre sin funksjonalitet og for å gi deg personlig anpasset reklame, f.eks. på sosiale medier. Se vår personvernspolitikk for mer informasjon - spesielt om hvordan du forhindrer lagring av cookies og sporing av pixeltags på din enhet i fremtiden. Jeg godtar vilkårene