Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Beat the heat - Hold deg avkjølt i sommervarmen
SKS

SKS Velo 65 Mountain Mudguard Set 29" black (2020)

ID: 711055
269 kr
Inkl. mva, ekskl. levering
Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
  • 30 dagers returrett gratis retur
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
  • Stort utvalg av produkter
    over 600 kjente merker
Produktbeskrivelse

Norsk produktinformasjon vil snart være tilgjengelig, takk for at du venter!

Den svarta Velo 65 Mountain 29 är ett perfekt kit för 29" mountainbikes. Dess praktiska universalfäste gör det enkelt att fästa säkert på alla vanliga cykelramar. U-stay-kit (ingår i leveransen) ger ännu större stabilitet. Passar till däck med en bredd på upp till 2,35 ".

Spesifikasjoner
Detaljer
Fästklämmor för dämpade gafflar finns tillgängligt separat
Produkt
Set foran & bak  
Driftsområde
MTB  
Skjermer
Design: Skjerm med feste  
Egnede hjulstørrelser
29''  
Dimensjon
Skjermlengde foran: 700 mm
Skjermlengde bak: 930 mm
Materiale
Plast  
Vekt
Samlet: 290  g
Inkludert i leveransen
SKS Velo 65 Mountain mudguard set 29 "inkl. tillbehör  
Kjønn
Unisex
Modellår
2020
Varenummer
711055
Produktonmtaler
4.3
4 Omtaler
5 Stjerner
2
4 Stjerner
1
3 Stjerner
1
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
12.12.2019
Mauro
MTB mudguards review
recensione parafanghi MTB
Automatisk oversatt fra italiensk Tilbake til original

Jeg ga en stjerne mindre fordi i pakken som er kjøpt vises alt tilbehøret, inkludert to plastbånd for feste av frontskjøtene på gaffelbenene, der manglende gjengede hull for å feste dem, løste jeg ved to perforerte metallplater, jeg har formet dem på overbenet ok, men på slutten av blikket ville slipset som du viser på bildet med tilbehøret, være mer behagelig.

ho dato una stella di meno perche nelle confezione acquistata vengono visualizzati tutti gli accessori a corredo,tra cui ci sono due collarini di plastica per il fissaggio delle astine parafango anteriore sui gambali forcella,dove mancanti dei fori filettati per il loro fissaggio,ho risolto mettendo due piastrine metalliche forate, le ho sagomate sul gambale ok, comunque ai fine del colpo d'occhio la cravattina che mostrate in foto con gli accessori risulterebbe più gradevole.

30.11.2019
Lars
Manglende monteringsdeler for MTB
Mangler monteringsdele til MTB
Automatisk oversatt fra dansk Tilbake til original

Skjermene er langt på vei ok. Det er noe innsamlingsarbeid med plastbeslag å montere. Det tar litt tid, men er lett nok til å finne ut av det. Hovedproblemet er at det mangler monteringsdeler til forgaffelen på sykkelen, og dette er nødvendig hvis forgaffelen ikke er forberedt med gjengede hull. De medfølgende monteringsanvisningene sier at "Monteringsklemmer" må kjøpes separat hvis det ikke er gjengehull. Det er ingenting i produktbeskrivelsen på bikester - praksis! Jeg finner heller ikke monteringsdelene på sykkelens hjemmeside, så nå må jeg komme på noe alternativ.

Skærmene er for så vidt ok. Der er en del samlearbejde med plastikdimser der skal samles. Det tager lidt tid, men er nemt nok at finde ud af. Det største problem, er at der mangler monteringsdele til forgaflen på cyklen, og det har man brug for, hvis forgaflen ikke er forberedt med gevindhuller. Der står i den medfølgende monteringsvejledning, at "Mounting Clamps" skal købes seperat, hvis der ikke er gevindhuller. Det står der ikke noget om i produkttbeskrivelsen på bikester - øv! Jeg kan heller ikke finde monteringsdelene på bikesters hjemmeside, så nu skal jeg finde på noget alternativt.

26.10.2018
Lucien
Terrengsykkel 29 tommer
Mountainbike 29 Zoll
Automatisk oversatt fra tysk Tilbake til original

Bare god design. V. A. strutene gir et svært stabilt inntrykk av at terrengsykkel er nødvendig mer på veien enn offroad. Offroad Jeg ville ikke montere stutene, slik at stengene enkelt kan "trekkes av".

Einfach gutes Design. V.a. die Streben machen einen sehr stabilen Eindruck, das das Mountainbike mehr auf der Strasse als Offroad gebraucht wird. Offroad würde ich die Streben nicht montieren, so dass die Schutzbleche einfach "abgezogen" werden können.


Har du noen spørsmål?
Vår telefonlinje er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket.
Du kan i stedet finne svarene på vår side 'Spørsmål og svar'
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes