Online sykkel shop - Bikester
Bruk koden "dhb20" på alle produkter fra dhb

SIGMA SPORT iD.FREE multisportklokke Grå

ID: 1119728

Veil. pris 1 629 kr
1 459 kr
- 10 %
Mva inkludert., gratis frakt
  • Grå
  • Blå/Grå
  • Grønn/Grå
Produktet har blitt lagt til i din ønskeliste

Dette produktet kan for øyeblikket ikke bestilles i ønsket antall. Sjekk handlekurven.

Produkt anfragen

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

2x fortsatt tilgjengelig online Rask levering innen 1-4 virkedager

I korte trekk

Kontakttype
Kontakttype
USB plugg
Strømkilde
Strømkilde
Batteri

Beskrivelse for

SIGMA SPORT iD.FREE multisportklokke Grå (grey)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Er naturen din lekeplass? Deretter iD.GRATIS er bare klokken for deg. Med en rekke sportsprofiler, navigasjon og værbestandige boliger kan GPS-multisportklokken gå overalt hvor du går, langrennsløype, gå på ski i bakken eller sykle i fjellet.

SOM ALLSIDIG SOM DU!
Seks forskjellige sportstyper er forhåndsinstallert på iD.GRATIS, inkludert løping, sykling, svømming, fotturer og ski. Friluftsentusiaster vil også nyte høydemåling, værtrend og kompass. Dermed overlater multisportklokken ingenting å være ønsket.

ENKEL BRUK
Siden livet allerede er komplisert nok, er iD.GRATIS er designet for å være intuitivt og enkelt å bruke. Takket være de fire knappene og den enkle menynavigasjonen kan du raskt finne veien rundt multisportsklokken. Og operasjonen er forbedret med visuelle varsler fra det smarte lyset og milde vibrasjoner på håndleddet.

SLITT DESIGN
Liten, men mektig! Til tross for sin slanke form og lette design, er iD.GRATIS er ekstremt tøft. Det ser også flott ut med knapper i rustfritt stål av høy kvalitet og holdbar display av mineralglass. Den komfortable silikonremmen er tilgjengelig i fire farger og kan endres raskt og enkelt.

NAVIGASJON
Lag spor, last dem på iD.GRATIS og du er i gang! I tillegg til spornavigasjonen, gir multisportsklokken sammen med komoot-appen veibeskrivelser sving for sving direkte på iD.GRATIS, mens smarttelefonen din kan forbli i lommen. Du vil aldri gå seg vill igjen!

BEVEGELSE MED GØY
For å legge til mer moro, iD.FREE har fire eks -spill installert for deg, inkludert Geocaching. Du kommer aldri til å gå lei av iD.GRATIS enten det er en GPS -papirjakt gjennom skogen eller aktivitetssprint.

SMART LYS
en.FREEs smarte lys er en nyskapende måte å gi visuelle signaler på. Det smarte lyset kan indikere en kommende sving, slik at du ikke trenger å konstant se på displayet. I tillegg lyser det smarte lyset med smarte varsler og viser om du er i den angitte målsonen.

CRASH ALERT
Sikkerhet først! en.TRI oppdager automatisk et fall og gir deg 30 sekunder til å bekrefte at du har det bra. Hvis ikke, informerer triathlonklokken nødkontaktene dine via SMS når du ikke kan gjøre det lenger. I tillegg viser sportsklokken din de viktigste helsedataene så vel som din nåværende GPS -posisjon.

Detaljer

 • Fulltekstvisning på 8 språk
 • Vannmotstand - 5 minibankATM
 • Vibrasjonsvarsling
 • mineralglass
 • Digitalt 3-akset kompass
 • Krasjvarsel
 • Pulsmåling på håndleddet
Vis alle produkter fra Sigma Sport ID serien

Funksjoner

Tiltenkt bruk
MTB Nybegynnere/Touring, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Landevei, Cyclocross, Gravel, Trailrunning, Asfaltløping, Lange turer, Korte turer, Tur, Svømming, Alpint, Alpint - Frikjøring, Langrenn, Snowboard
Hovedinformasjon
Strømkilde:
Batteri
Kobling:
digital
Kompatibilitet:
Med SIGMA DATA CENTER via USB, med SIGMA LINK App via Bluetooth, ANT +
Funksjoner
speed sensor funksjon:
Aktuell hastighet, Gjennomsnitts hastighet, Maksimal hastighet
tidsfunksjon:
Klokke, Dato, Alarm
Pulsfrekvens Funksjon:
Hjertefrekvens, Puls i % av maksimal hjertefrekvens, Pulssoner, Maksimal hjertefrekvens, Gjennomsnittlig hjertefrekvens
Løpe funksjon:
Kilometerteller, Tempo, Skrittteller
Funksjon:
Belysningsfunksjon, Alarm, Kilometerteller, GPS-funksjoner
Inkludert i leveransen
Inkludert i leveransen:
1 x iD.Gratis Multi-Sport Watch, 1 x Snap-On Bike Mount, 1 x USB-ladekabel (sykkelhastighetssensor, tråkkfrekvenssensor og pulssensor IKKE inkludert)
Strømforsyning
Kontakttype:
USB plugg
Modellår
2022
Artikkelnummer
1119728

Video

Kundemeninger

3.8
6 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
1
3 Stjerner
2
4 Stjerner
0
5 Stjerner
3
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
SIGMA SPORT iD.FREE multisportklokke Blå/Grå Blå/Grå
Claus Peter
Ikke fornøyd - kan forvente mye, men skuffet!
Oversatt fra Tysk Til originalen
Tenk deg å svømme gjennom en innsjø, så har du ikke spor. For dette har du kadensdata i datasettet. Disse vises da også i en joggedatapost. Jeg trodde klokken ville være et godt tillegg til min Rox 11 sykkelcomputer, men det er ikke tilfelle.
24.07.2021
SIGMA SPORT iD.FREE multisportklokke Grå Grå
Jarek
Kvalitets- og bruksverdier som passer til prisen
Oversatt fra Polsk Til originalen
Fungerer fint, men veldig lite batteri
19.02.2021
SIGMA SPORT iD.FREE multisportklokke Blå/Grå Blå/Grå
Karla
God klokke til en rimelig pris
Oversatt fra Tysk Til originalen
Barometrisk høydemåling bra for fotturer Så langt har jeg hovedsakelig brukt klokken mens jeg vandret og jeg er veldig fornøyd. God GPS-mottak, høydemåler og kompass, og en rutefunksjon. Her kan du laste fotturer for sporetnavigering med Sigma-appen på klokken eller bruke turer fra komoot. Det fungerer bra.
11.04.2020