Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Shimano

Energize your Lifestyle

Toppkategorier

Shimano Bekledning

Nesten alle syklister har hørt om Shimano. Den japanske sykkeldel-produsenten er en av de mest kjente og største merkene i arenaen innen sykkelkomponenter. Shimano derailleurs er spesielt populære blant sykkelentusiaster, og deres klemløse pedalsystemer er også mye brukt. Selskapet tilbyr imidlertid langt flere sykkelprodukter enn bare disse favoriserte komponentene. Alt fra sykkelkassetter til bremser til sko.
Mest populære produkter

Shimano Sko: Topp Serier

Shimano Pedaler: Oppdag Forskjellen

Click'R-pedaler - for sikker og rask click-in og click-out

SHIMANO Click'R-pedaler ble utviklet for nykommere innen clipless pedaler, så vel som de som leter etter pedaler som lar deg klikke inn og ut med så liten innsats som mulig. Dette gjør det enkelt å komme i gang med clipless pedaler, og gjør det også lettere og tryggere å tråkke. Ytterligere fordeler med Click'R-pedalene fra SHIMANO inkluderer:

• Stabil pedalering, mindre trøtthet og bedre styring av sykkelen
• Vinklet inngangsposisjon sikrer umiddelbar kontakt mellom sko og pedal
• bred plattform for mer komfort og kontroll
• Matchende Country Touring (CT) sko er gå-vennlig og behagelig takket være Walk + Ride yttersålen

SPD-SL-pedaler - for bedre ytelse på road bike


De beste road racers verden over teller på pålitelige SPD-SL pedaler fra SHIMANO, tilgjengelig på forskjellige prispunkter og ytelsesnivåer avhengig av gruppesettet. Disse pedalene er spesialutviklet for å gi fagfolk et sømløst grensesnitt for konkurranse, slik at de optimalt kan overføre kraften fra skoene til pedalene i alle situasjoner.

Funksjoner i SPD-SL-systemet
• Ekstra bred pedal kontaktområde
• Justerbar inn- og utgangsbestandighet
• Bredere internt lager for bedre kraftfordeling
• Plateavstandsstykker for kompensasjon av benlengden

SPD pedaler - til off road bruk


SHIMANO utviklet SPD-pedalsystemet for å hjelpe terrengsyklister å sykle mer effektivt og få mer kontroll over sine sykler. I dag finnes det Shimano SPD pedaler for et bredt spekter av applikasjoner og sykkelstiler, som fortsetter å tilby sikkerhet, pålitelighet og holdbarhet når du kjører off-road.

Funksjoner av SPD pedaler
• Robust konstruksjon
• Justerbar inn- og utgangsbestandighet
• Kompakte lagre som effektivt holder ute smuss og fuktighet
• smuss og slambestandig

Shimano

1 823 Produkter
Sorter etter
 
Side 1 av
32

Kongen av sykkeldeler

Hvis det finnes en konge på haugen innen sykkelutstyr, så er det dette merket. Shimano leverer omtrent alt du kan tenke deg av sykkeldeler, fra bremsesko til hele girsystemer og alt som finnes der imellom. I 1921 var Shozaburo Shimano 26 år gammel i Sakai, og startet det som skulle bli et dynasti innen sykkelsport. Shimano

Mennesker, naturen og syklene

Hovedmålet for Shimano har hele tiden vært å skape et nærmere bånd mellom mennesker og naturen, og sykkelen har vært et naturlig verktøy i nettopp det arbeidet. Fra å lage frihjul i et lite verksted i Sakai i 1921, har utviklingen gått uten stans, og i dag velger mange sykkelprodusenter – de fleste, faktisk – deler fra Shimano for å komplettere kreasjonene sine. Komfort og sykkelglede har vært en sentral del av filosofien, slik at folk flest får mer glede av syklene sine, og i det hele tatt får mer glede av å velge å sykle fremfor andre transportmidler. Asia var naturlig nok lenge hovedmarkedet til merket, men det har endret seg rivende raskt etter hvert som resten av verden fikk øynene opp for det som Shozaburo og etterfølgerne har hatt å tilby. Jobben med å binde sykkel og mennesker bedre sammen tar heller aldri slutt, og i dag kan du finne både sykkelsko og spesialpedaler i sortimentet, og nyvinninger som binder sammen deg, sykkelen og elektronikken som du stoler på for å gi deg informasjon om hvor du er, hvor langt du har syklet, hvor langt du har igjen, og så videre. Shimano legger sin stolthet i å rett og slett gi deg alt det du trenger, fra topp til tå, for å få den beste sykkelopplevelsen. Og når det er gjort, så leverer de alt det som skal til for at sykkelen din skal trives også, fra reservedeler til oppgraderinger i alt fra hjul og nav til gir, bremser, styring og fart. Målet er å fremme helse og glede ved å nyte naturen og verden rundt oss, og Team Shimano har ikke tenkt å gi seg med det første heller.

Kreativitet og teknikk, hånd i hånd

Bare fordi noe fungerer bra, så trenger man jo ikke slå seg til ro med det. Shimano lever etter at de alltid skal tenke kreativt, og finne nye måter å forbedre seg selv på. Det er noe vi kan leve etter alle sammen, og for oss som elsker sykler og sykling er det i alle fall noe vi kan sette pris på at Shimano gjør for oss. Med stadig bedre, mer holdbare og brukervennlige deler, er det ikke lenger noen grenser for hva vi kan oppnå og prestere, både for oss selv og for andre. Med nytenkning både i personlig bekledning, fottøy, varmeplagg, sykkeldeler og til og med undertøy – for ikke å nevne en tilnærming til teknologi og fordeler som involverer både brukerne, teamledere og produsenter, har Shimano satt en standard som vi her på bikester.no kan stille oss helhjertet bak. Gjør som Shimano, og strekk deg etter å forbedre deg selv og ferdighetene dine, slik at du også kan møte utfordringene som drømmene dine gir deg.
Her hos oss på bikester.no finner du et massivt utvalg av det aller beste fra dette legendariske og erfarne merket, og vi stikker ikke kjepper i hjulene for deg – velg dine favoritter her hos oss, så sender vi dem rett hjem til deg, uten stress og mas. Vi har sørget for at du har toppmodellene fra et legendarisk merke innen sykkelverdenen rett ved fingertuppene dine, og med velkjent kvalitet og en uslåelig bredde både for deg og sykkelen din, burde det ikke være tvil om hva som du bør gjøre. Velg Shimano, selvsagt.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
21 93 97 96
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.