Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Nye sykler fra toppmerkene - De første 2021 modellene er på lager
Varen du leter etter er desverre utsolgt. Vennligst fyll inn din e-postadresse så informerer vi deg når den er tilgjengelig igjen.
Serious

Serious Bear Rock El-MTB/HT 29" Svart

ID: 553866
25 995 kr
19 999,99 kr
- 23%
Inkl. mva, ekskl. levering
Beklager, denne varen er desverre utsolgt.
Jeg ønsker å bli varslet når produktet er tilgjengelig igjen

Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
  • 30 dagers returrett gratis retur
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
  • Stort utvalg av produkter
    over 600 kjente merker
Produktbeskrivelse

Serious el-assisterte Bear Rock er en skikkelig fining! Den kommer utstyrt med pålitelige komponenter - Shimano Alivio girsystem, Shimano skivebremser og Suntour forgaffel. 100 mm slaglengde absorberer vibrasjoner og støter på grus- og skogsveier. De store 29-tommers hjulene ruller fort og stabilt over ujevn terreng.

En Bosch Performance CX motor sitter i krankpartiet og kommer opptil 25 km/t, mens det oppladbare batteriet på 500 Wh sitter på underrøret. Det tar 4 til 5 timer å lade opp batteriet som holder til ca.100 km. Den elektriske motoren er testet på vei, skogsti og alpint terreng og er laget for å gi deg ekstra styrke i tøffe oppoverbakker og ekstra fart i nedoverbakker. Skjermen er lettlest selv i sterk sollys og viser blant annet fart, distanse og tid. Du kan velge mellom 5 ulike sykkelinnstillinger - Eco, Tour, Sport, Turbo og Off.

Monter fast skjermer og lys så blir den perfekt til hverdagssykling i all slags vær!

Detaljer

  • Schwalbe Smart Sam dekk for sporty bruk
  • Kraftfulle skivebremser fra Shimano
  • 9-delt Shimano Alvio gir
  • OBS: I motsats till vad bilden visar så kommer cykeln utan fjärrstyrd lockout -Gaffeln har endast en lockout på dämparen
  • pedaler er inkludert
Egenskaper

10 års garanti

Rammen

10 års garanti - Votec, Serious, Vermont, Fixie og Ortler

Bikester gir en forlenget garanti på 10 år til alle kunder som kjøper en Votec, Serious, Vermont, Fixie eller Ortler sykkel fra kjøptsdato (et unntak er Votec VRC som har 6 års garanti). Denne garantien gjelder alle rammer fra modellåret 2013 og dekker reparasjon eller bytte mot en nyere modell. Vennligst merk at kostnader som montering og transport er ikke inkludert i garantien. Garantien dekker heller ikke skader som er forårsaket av feil bruk slik som hopp, fall, overbelastning eller manglende vedlikehold. Garantien gjeller heller ikke hvis det har blitt gjort uautoriserte endringer i rammen eller modifisering av andre komponenter. For andre sykkelmerker gjelder vanlig 2 års garanti for sykkel og deler (unntatt typiske slitedeler).

Bosch Performance CX

The Performance Line CX from Bosch takes sporty e-biking to a new level - the drive system allows you to experience the incomparable powerful Bosch Uphill Flow. You can look forward to a noticeable increase in performance, up to 75 Nm of maximum torque and lasting strength up to high pedaling frequencies for sporty acceleration even in alpine terrain.

Rekkevidde

Hvor mange kilometer holder batteriet mitt?  
Kommer jeg 50 kilometer med en batteriladning eller til og med 120? For en elsyklist er dette viktig informasjon og produsentene gjør sitt beste for å estimere og oppgi reell rekkevidde der ser hvor langt du kommer på et fulladet batteri. I praksis er maksimal rekkevidde avhengig av mange faktorer; I tillegg til motoren inkluderer dette energiinnhold (400 eller 500 Wh) håndtering og hvor gammelt batteriet er, men også sjåførens vekt, sittestilling, kjørestil (startfrekvens, kadens) og valgt assistansenivå (Eco, Tour, Sport, Turbo) har stor påvirkning på rekkevidden. Og sist men ikke minst påvirker sykkelruten (oppoverbakke eller flat), veidekket (landevei eller terreng) og til og med vinden (mot- eller medvind) og dekkprofilen rekkevidden. Derfor er det ekstremt vanskelig å gi nøyaktig og pålitelig informasjon.

Spesifikasjoner
Type
El-sykkel 25km/h  
Formål
E-Mountainbike Hardtail  
Hjulstørrelse
29  Tum
Vekt (ca.)
21.39  kg (ca.)
Totalvekt
130  kg (ca.)
Inkludert i leveransen
Pedaler inngår: ja  
Ramme
Dempermerke: uten demper
System: Diamant
Type materiale: Aluminium
Motor
Merke: Bosch
Modell: Performance CX 
Type: Kranklagermotor
Ytelse: 250 Watt
Batteri
Modell: Bosch Power Pack
Type: Lithium-Ion
Energiinnhold: 500 Wh
Ytelse: 36/14,8 Volt/Ah
Forventet levetid (ladesyklus): 1000 Laddningscykler
Ladetid: 4.5-7.5 h
Batteri montasje: Ramme Batteri
Display
Bosch Purion  
Lader
Type: Bosch quick charger 4A
Spenning: 220 Volt
Rekkevidde
40 -120 km
Gaffel
System: Dempegaffel
Merke: Suntour
Type: XCM DS
Dempegaffel
Travel (mm): 100 mm
Gir
Type sykkelgir: Gir
Antall gir: 9
Merke: Shimano
Type: Alivio
Girspake
Modell: Shimano Altus  
Kranksett 
Modell: Miranda Bosch, 170 mm, med kjedevakt
Girutveksling 1: 18 Tänder
Kranklager
Modell: Bosch integrert  
Kjede
Modell: KMC X9  
Kassett
Oversettelseskrok (tenner): 11-32 Tänder
Modell: Shimano Acera
Frambremse
Merke: Shimano
Type: BR-M315
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Disc diameter: 180 mm
Bakbremse
Merke: Shimano
Type: BR-M315
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Disc diameter: 160 mm
Bremsespake
Modell: Shimano BR-L315  
Styre
System: Rise-styre
Modell: Kalloy HB-RB11
Material: Aluminium
Håndtak
Topeak G30  
Styrestem
System: A-Head
Modell: Kalloy ASDC1
Material: Aluminium
Headset
Star-N A-Head Semi-integrerad  
Sadel
DDK D540A  
Setepinne
System: Integrert
Diameter: 30.9 mm
Type: Kalloy SP-DC1
Material: Aluminium
Framnav
Modell: KT K68R  
Baknav
Modell: KT K68R  
Felg
Modell: Schürmann SDR-Light
Material: Aluminium
System: Hult kammer
Eiker
Niro 2.0 svart  
Framdekk
Størrelse: 29 Tum
Dekkbredde: 54 mm
Modell: Schwalbe Smart Sam
Bakdekk
Størrelse: 29 Tum
Dekkbredde: 54 mm
Modell: Schwalbe Smart Sam
Pedaler
FPD NW-428-1 BS  
Kjønn
Unisex
Modellår
2017
Varenummer
553866
Produktonmtaler
4.8
6 Omtaler
5 Stjerner
5
4 Stjerner
1
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
05.08.2017
AndyF
Verdi for pengene er toppen!
Preisleistung ist Top!
Automatisk oversatt fra tysk Tilbake til original

For prisen av en super e-sykkel som ser veldig fint. Selvfølgelig gjør kretsen gaffelen og bremsene ikke synde best, men rik helt ut.

Für den Preis ein super E-Bike das sehr schön aussieht. Natürlich sin die Schaltung, Gabel und die Bremsen nicht die Besten, reichen aber völlig aus.

06.07.2017
Anton Thaler
Bike kjøp på Internett
Bikekauf im Internet
Automatisk oversatt fra tysk Tilbake til original

Så jeg tenkte lenge på om det er lurt å kjøpe en terrengsykkel på Internett. Jeg har brakt meg til å kjøpe, fordi bare den perfekte nettsiden med alle sine tabeller for størrelsen på rammen for beregning av den ideelle geometri for sjåføren hadde imponert meg og overbevist. Etter noen dager etter mottak av e-sykler, jeg var allerede på to beite og er begeistret! Denne saken har et totalt areal tert mitt liv og jeg kan anbefale til alle som er interessert i en billig sykkel bare for kjøp.

Also ich habe lange ueberlegt, ob es klug ist ein Mountainbike im Internet zu kaufen. Ich habe mich zum Kauf durchgerungen, weil allein die perfekte Homepage mit all seinen Tabellen fuer die Groesse des Rahmens fuer die Berechnung der idealen Geometrie fuer den Fahrer hatte mich beeindruckt und ueberzeugt. Nach den wenigen Tagen nach dem Erhalt des E-Bikes war ich bereits auf 2 Almen und bin begeistert! Dieses Ding hat mein Leben total bereichtert und ich kann allen Interessenten an einem preiswerten Bike nur zum Kauf empfehlen.

15.06.2017
Jkof
test
Test
Automatisk oversatt fra dansk Tilbake til original

Absolutt en god EMTB. Selv om litt tidlig å dømme etter bare 14 dagers bruk, men så langt så bra. Bosch motor og batteri er en drøm. Veldig godt. Silent og ytelse CV har mye makt og profitt. Vurdere å eliminere sin maksimale hastighet på 25km / T. Det er for lite når jeg bruker den for pendling. Søk Speedbox2 (BOSCH), fungerer bra. Hydrauliske bremser er et must, og bør være tydelig prioritert. Hard bak som det ikke er full suspensjon ebike men kan gjøres enkelt med en kvalitet demper fra "Cane Creek". Den eneste ulempen i købsprocesen var ute nestleder som var meget vennlig, men vet ikke detaljer / komponenter på syklene, men når de har "4000 annerledes" som de sier, er det forståelig. Det endrer ikke betydningen av kunnskap om komponentene når en sykkel for om 15-20000 DKK. Ellers en betalingsprosess og nydelig sykkel designet og bygget i Tyskland.

Bestemt en god eMTB. Dog lidt tidligt at bedømme efter kun 14 dages brug men so far so good. Bosch motor og batteri er en drøm. Rigtig godt. Lydløs og Performance CV har masser af power og overskud. Overvej at fjerne EU max speed på 25km/T. Det er for lidt når jeg bruger den til pendling. Søg på Speedbox2 (BOSCH), virker fantastisk. Hydrauliske bremser er et must og bør klart prioriteres. Hård bagtil da det ikke er full suspension ebike men kan klares nemt med en kvalitets dæmper fra "Cane Creek". Eneste minus i købsprocesen var ser vice som var meget venlige men som ikke kender detaljer/komponenter på cyklerne men da de har "4.000 forskellige" som de siger, så er det forståeligt. Det ændrer dog ikke på vigtigheden af viden om komponenter når det er en cykel til ca. 15-20.000 DKK. Ellers en køb købsproces og dejligt cykel er designet og bygget i Tyskland.


Har du noen spørsmål?
Send oss din forespørsel ved å bruke kontaktskjemaet eller besøk vår FAQ-seksjon med ofte stilte spørsmål og svar.
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes