Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Nye sykler fra toppmerkene - De første 2021 modellene er på lager
Serious

Serious Bear Peak Power 2.0 black/black

ID: 1005968
43 990 kr
31 089 kr
- 29%
Inkl. mva, ekskl. levering
Beregn størrelse | Geometri
Venligst velg rammestørrelse

Klikk på "størrelsestabellen" for å finne riktig størrelse

Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
  • 30 dagers returrett gratis retur
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
  • Stort utvalg av produkter
    over 600 kjente merker
Produktbeskrivelse

Serious Bear Peak Plus-Hardtail med den veldig kraftfulle Shimano E-8000 El-MTB-motoren gjør oppover- og nedoverbakker til en lek og tilbyr el-MTB i sin reneste form.


Den stive og lette aluminiumsrammen med moderne trail-geometri og gjemt kabelføring plasserer Shimanos sterkeste el-sykkelmotor kompakt i bunnfestet. Det store Li-Ion-batteriet passer dypt inn i den fremre rammetriangelen og leverer 500 Wh energi. Dette muliggjør ikke bare veldig lange terrengturer med el-støtte, men også at du kan bytte fra Eco- eller Trailmodus til Boost-modus og oppleve en ren stigning på veien opp til toppen.


Optimal veigrep og sikkerhet i alle situasjoner. Passer med Schwalbes blandede hjulstørrelser - 29er foran og 27.5 bak. I kombinasjon med Rock Shocks Recon RL-gaffelen blir til og med krevende og harde terrengturer myke. Den brede 1x11 Shimano-stasjonen kompletterer el-sykkelmotoren både oppover og nedover i terrenget. Uansett om det går raskt i nedoverbakke eller du trenger et ekstra push i en bratt bakke, beholder du kontrollen takket være en balansert stilling på sykkelen og de hydrauliske Shimano-skivebremsene.


Kombinasjonen av rene dekk, Shimanos kraftfulle el-MTB motor og utvalgte komponenter er den rette oppskriften på en prisvinnende sykkel. Serious Bear Peak Power 2.0 kommer til å overkjøre mange andre el-sykler, fullstendig.

Detaljer

  • Kraftig Shimano Steps E8000-motor
  • 1x11 Shimano SLX-stasjon
  • RockShox Recon 120 mm fjærgaffel
  • brede Schwalbe Nobby Nic Evo dekk
  • Pedaler er ikke inkludert. Finn pedaler her
Egenskaper

10 års garanti

Rammen

10 års garanti - Votec, Serious, Vermont, Fixie og Ortler

Bikester gir en forlenget garanti på 10 år til alle kunder som kjøper en Votec, Serious, Vermont, Fixie eller Ortler sykkel fra kjøptsdato (et unntak er Votec VRC som har 6 års garanti). Denne garantien gjelder alle rammer fra modellåret 2013 og dekker reparasjon eller bytte mot en nyere modell. Vennligst merk at kostnader som montering og transport er ikke inkludert i garantien. Garantien dekker heller ikke skader som er forårsaket av feil bruk slik som hopp, fall, overbelastning eller manglende vedlikehold. Garantien gjeller heller ikke hvis det har blitt gjort uautoriserte endringer i rammen eller modifisering av andre komponenter. For andre sykkelmerker gjelder vanlig 2 års garanti for sykkel og deler (unntatt typiske slitedeler).

Rekkevidde

Hvor mange kilometer holder batteriet mitt?  
Kommer jeg 50 kilometer med en batteriladning eller til og med 120? For en elsyklist er dette viktig informasjon og produsentene gjør sitt beste for å estimere og oppgi reell rekkevidde der ser hvor langt du kommer på et fulladet batteri. I praksis er maksimal rekkevidde avhengig av mange faktorer; I tillegg til motoren inkluderer dette energiinnhold (400 eller 500 Wh) håndtering og hvor gammelt batteriet er, men også sjåførens vekt, sittestilling, kjørestil (startfrekvens, kadens) og valgt assistansenivå (Eco, Tour, Sport, Turbo) har stor påvirkning på rekkevidden. Og sist men ikke minst påvirker sykkelruten (oppoverbakke eller flat), veidekket (landevei eller terreng) og til og med vinden (mot- eller medvind) og dekkprofilen rekkevidden. Derfor er det ekstremt vanskelig å gi nøyaktig og pålitelig informasjon.

Spesifikasjoner
Type
El-sykkel 25km/h  
Formål
E-Mountainbike Hardtail  
Hjulstørrelse
27,5 / 29  Tommer
Totalt antall gir
11  
Vekt (ca.)
21.01  kg
Totalvekt
120  kg
Inkludert i leveransen
Pedaler inngår: nein  
Ramme
Dempermerke: uten demper
System: MTB Hardtail Ramme
Type materiale: Aluminium
Motor
Merke: Shimano
Modell: STePS E8000
Type: Kranklagermotor
Ytelse: 250 Watt
Batteri
Modell: Shimano Steps BT-E8010
Type: Lithium-Ion
Energiinnhold: 504 Wh
Ladetid: 7.5
Batteri montasje: Ramme Batteri
Display
Shimano SC-E7000  
Lader
Type: Shimano EC-E6002  
Rekkevidde
50 -100 
Gaffel
System: Dempegaffel
Merke: RockShox
Type: RECON RL Solo Air, Offset: 51 mm
Dempegaffel
Travel (mm): 120 mm
Gir
Type sykkelgir: Kettenschaltung
Antall gir: 11
Merke: Shimano
Type: SLX
Girspake
Modell: Shimano SLX SL-M7000  
Kranksett 
Modell: SHIMANO FC-E8000, 170 mm + SHIMANO SM-CRE80-B kjedering
Girutveksling 1: 34 Tenner
Kjede
Modell: KMC e11S  
Kassett
Oversettelseskrok (tenner): 11-46 Tenner
Modell: Shimano SLX CS-M7000
Frambremse
Merke: Shimano
Type: MT-501
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Disc diameter: 203 mm
Bakbremse
Merke: Shimano
Type: MT-501, med magnet på bremseskiven
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Disc diameter: 180 mm
Bremsespake
Modell: Shimano MT-501  
Styre
System: Riser
Modell: Humpert Low Riser Bar, 31,8 mm
Material: Alu
Håndtak
Herrmans Diamond DD28  
Styrestem
System: A-Head
Modell: Humpert Piranha, Lengde: 50 mm
Material: Alu
Headset
VP-J205AC, ZS44 / 28.6 | ZS55 / 40  
Sadel
Selle Royal Shadow SR-8014  
Setepinne
System: Patentstütze
Diameter: 30.9 mm
Type: Humpert Skalar
Material: Alu
Framnav
Modell: Shimano HB-M6010 BB, 15 x 110 mm, Centerlock  
Baknav
Modell: Shimano FH-M6010 12 x 148 mm, Centerlock  
Felg
Modell: Rodi Tryp30, 622x30 / 584x35
Material: Aluminium
System: Hult kammer
Framdekk
Størrelse: 29
Dekkbredde: 60 mm
Modell: Schwalbe Nobby Nic Evo
Bakdekk
Størrelse: 27.5
Dekkbredde: 65 mm
Modell: Schwalbe
Kjønn
Unisex
Modellår
2019
Varenummer
1005968
Produktonmtaler
4.8
6 Omtaler
5 Stjerner
5
4 Stjerner
1
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
20.10.2020
Mirvel
Fantastisk sykkel
Automatisk oversatt fra norsk Tilbake til original

Dette er en monster av en sykkel. Vsnskelig terring, landevei. Alt fungerer

06.09.2020
Rock
En av de beste e-MTB-ene med denne prisen !!!
One of the best e-MTB with this price!!!
Automatisk oversatt fra tysk Tilbake til original

Etter 5 lange måneder med forskning og rådgivning med noen pro-ryttere, bestemte jeg meg for å kjøpe denne spennende og super e-MTB fra min egen beslutning uten å ha testet og hatt mange forvirring på grunn av å kjøpe fra online. Jeg kjøpte Serious slutten av juli 2020. Da jeg fikk denne biten med kule e-MTB, ble jeg overrasket over utseendet og de primære oppsettene. Teknisk sett er jeg fornøyd med alle Shimano-deler, E8000 midtmotor og 500 Wh batteri. Jeg foretrekker RockShox fremfor Fox (begge er gode når det gjelder service). Så jeg er fornøyd med fjærgaffelen. Jeg liker veldig godt styret, som er bredere, men perfekt for meg, ettersom jeg liker det brede styret. Nå seriøs snakk om sykkelens holdbarhet og ytelse. Selv om det viktigste formålet med denne e-MTB er å bruke for pendling. Men jeg gjorde noen reelle tester med det på fjellstiene som passer for en hardtail-sykkel. Ytelsen er god, bare ett problem med meg er for sving, kanskje det er min justering med denne sykkelen. Andre er superkule. Bremsesystemet har til nå ikke noe problem i det hele tatt. Girskiftet er så jevnt og perfekt. Selv om noen med denne e-MTB ikke trenger alle girene ;-) Så langt bruker jeg hovedsakelig 3 til 4 gir maksimalt, avhengig av vei- og skråningsforhold. Nå er den ultimate holdbarheten, jeg har allerede falt to ganger på grunn av regn og slurvet spor, den første var ikke så avskåret, men den siste var litt hard og forårsaket meg en mindre ribbeinsfraksjon og albuskader, men sykkelens ramme og alle deler var trygge og hadde ikke noe problem i det hele tatt, noe jeg aldri hadde forventet av denne sykkelprisen, ærlig talt. Til slutt er jeg glad for at jeg sparte noe godt ved ikke å kjøpe noe merkevarenavn :-). Til slutt kan jeg anbefale å kjøpe denne sykkelen for pendling (jeg gjør rundt 60 km hver dag) og morsomme terrengsykling. For Serious, bør du absolutt markedsføre produktet ditt, og jeg er seriøs!

After 5 long months of researching and consulting with some pro riders, I decided to buy this exciting and super e-MTB from my own decision without any testing and having many confusion because of buying from online. I bought my Serious end of July 2020. However, when I got this pice of cool e-MTB I was amazed by its looks and primary setups. Technically I am happy with all Shimano parts, E8000 mid-engine, and 500 Wh battery. I prefer RockShox over Fox (both are good in terms of service). So, I am happy with the suspension fork. I really like the handlebar, which is wider but perfect for me, as I like the wide handlebar. Now the serious talk about the bike's durability and performance. Although, my main purpose for this particular e-MTB is using for commuting. But I did some real testing with it on the mountain tracks suitable for a hardtail bike. The performance is super, only one problem with me is for cornering, maybe it's my adjustment with this bike. Others are super cool. The braking system is till now have no problem at all. Gear shifting is so smooth and perfect. Although, with this e-MTB, someone may don't need all the gears ;-) So far I mainly use 3 to 4 gears maximum, depending on road and slope conditions. Now the ultimate durability, I already have fallen two time, due to rain and sloppy track, first one was not that severed but the last one was a bit hard and cause me a minor rib fraction and elbow injuries but the bike's frame and all parts were safe and had no problem at all, which I never expected from this price bike, honestly. Finally, I am happy that I saved some good amount by not buying some branding name :-). Lastly, I can recommend buying this bike for commuting (I do around 60 km each day) and fun mountain biking. To Serious, you should definitely promote your product and I am serious!

13.08.2020
Mr E
gal avtale
crazy deal
Automatisk oversatt fra svensk Tilbake til original

Jeg skriver anmeldelsen bare i tilfelle noen sliter med avgjørelsen. Det er ingen anmeldelser på nettet om denne emtb; Jeg kjøpte den blindt uten selv å teste den. Walters anmeldelse sier at denne er nesten identisk med den forrige versjonen, som er feil. Den gamle versjonen ser ut som en vanlig mtb med en motor og batteri satt på (jeg klarte å finne noen bilder av den fra en fyr som solgte den brukt). Denne er designet - og ser ut - som en ekte emtb. Først av alt gjorde jeg mye research, og jeg var veldig usikker mellom de seriøse og andre mer kjente merkevarer som Cube, Canyon, etc. Jeg var enda mer bestemt om jeg ville ha Shimano E8000 eller den nye Bosch CX 4. Jeg kunne brukt mer penger bare for en bedre motor. På slutten bestemte jeg meg for å ikke vente på den nye Shimano EP8 og velge E8000 over CX 4 bare fordi det er apper som gjør det mulig å tilpasse denne motoren etter min preferanse og CX jeg prøvde hadde en merkelig 'grrr' lyd. Og etter at du har prøvd dem, kan du ikke si at den ene er bedre enn den andre; de er bare forskjellige, men gode på samme måte. Jeg gikk for XL-størrelsen - jeg er 187 cm, 85 kg - og det passer meg perfekt selv om jeg er i minimumshøyde med setepinnen (400mm). Jeg vil ikke anbefale å gå for denne størrelsen på høyden <185. Sykkelen ser bra ut, mye bedre enn på bilder. God opplevd kvalitet. Du kan tydelig se at det er en gløgg med det større 29 "hjulet foran. Motoren er veldig godt integrert og føles akkurat som den andre Shimano e8000 jeg prøvde. Derailleoren er ikke en SLX men en Deore XT (enda bedre). Pausene er et utrolig valg for denne prisklassen. Gaffelen er bedre enn Suntour de har i noe dyrere HT, og den ser bedre ut, men den har ikke fjernkontrollen. Etterbehandlingssettet er billig, spesielt salen Jeg kommer til å bytte ut en del av den. Styret er for bredt for min preferanse. Det eneste som plager meg er fartsgrensen på 25 km / t. Når jeg pendler, tråkker jeg vanligvis rundt 26/27 km / t, og motoren kutter deler av tiden. Den gode siden er at det er veldig liten motstand når den stopper. Og under oppturer og akselerasjon under fartsgrensen gjør at du føler deg bra med beslutningen om å gå elektrisk. Ville jeg ha kjøpt den hvis jeg kunne ha prøvd den før? Helt sikkert; på stedet. Det er ikke andre HT som kommer til og med nær denne konfigurasjonen for prisen. PS: Jeg registrerte meg for nyhetsbrevet og fikk 10% rabatt. En sann avtale.

I am writing the review just in case someone is struggling with the decision. There are no reviews on the net about this emtb; I bought it blindly without even testing it. Walter's review says that this one is almost identical to the previous version, which is incorrect. The old version looks like a normal mtb with a motor and battery put on it (I was able to find some pictures of it from a guy who was selling it used). This one has been designed - and looks - like a true emtb. First of all, I did a lot of research, and I was very undecided between the Serious and other more famous brands such as Cube, Canyon, etc. I was even more undecided if I wanted the Shimano E8000 or the new Bosch CX 4. I could have spent more money just for a better motor. At the end, I decided to not wait for the new Shimano EP8 and pick the E8000 over the CX 4 just because there are apps that allow to customize this motor to my preference and the CX I tried had a weird 'grrr' sound. And after you try them, you can't say one is better than the other; they are just different, but good in the same way. I went for the XL size - I am 187cm, 85kg - and it fits me perfectly even though I am at the minimum height with the seat post (400mm). I would not recommend going for this size for height <185. The bike looks great, much better than in pictures. Good perceived quality. You can clearly see it is a mullet with the bigger 29" wheel in the front. The motor is very well integrated and feels just like the other Shimano e8000 I tried. The derailleur is not an SLX but a Deore XT (even better). The breaks are an unbelievable pick for this price range. The fork is better than the Suntour they put in some more expensive HT, and it looks better, but it does not have the remote lockout control. The finishing kit is cheap, especially the saddle. I am going to replace part of it. The handlebar is too wide for my preference. The only thing that is bothering me is the 25km/h speed limit. When I commute I usually pedal around 26/27km/h and the motor cuts part of the time. The good side is that there is very little resistance once it stops. And during uphills and acceleration below the speed limit make you feel good about the decision of going electric. Would have I bought it if I could have tried it before? Definitely; on the spot. There are not other HT that go even close to this configuration for the price. PS: I registered for the newsletter and received a 10% discount. A true deal.


Har du noen spørsmål?
Send oss din forespørsel ved å bruke kontaktskjemaet eller besøk vår FAQ-seksjon med ofte stilte spørsmål og svar.
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes