Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Serious

Serious Bear Peak El-MTB/HT 27,5+" Svart

ID: 727046
27 709 kr
21 769 kr
- 21%
Inkl. moms, gratis frakt
Beregn størrelse | Geometri
Venligst velg rammestørrelse

Klikk på "størrelsestabellen" for å finne riktig størrelse

Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
 • Stort utvalg av produkter
  over 100 kjente merker
 • 100 dagers returrett gratis retur
 • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
Produktbeskrivelse

Den seriøse Bear Peak Plus Hardtail med den kraftige Shimano E-8000 E-MTB drivstasjonen tar ikke fanger oppoverbakke eller nedoverbakke og tilbyr e-terrengsykling i reneste form.

Den stive og lette aluminiumsrammen med moderne geometri og internt rutede kabler plasserer Shimano mest kraftige el-sykkel i kompakt bunnfesteområdet. Det store Li-Ion-batteriet passer dypt inn i frontrammen og gir mye energi med 500 Wh. Så det er ikke bare veldig lange terrengturer med elektrisk støtte mulig: du kan bytte uten å angre på Eco eller Trail-modus i boostnivå og oppleve ren oppoverbakkeflyt på vei til toppen.

Optimal trekk og sikkerhet i alle kjøreforhold er tilgjengelig med de 27,5x2,8 "brede Schwalbe Plus-dekkene. I kombinasjon med den følsomme Suntour Coil LO DS fjæringsgaffelen blir selv utfordrende terrengpassasjer en flowtrail med garantert moro. Den brede steget 1x11 Shimano SLX drivstoffet kompletterer el-sykkelmotoren perfekt. Enten det er nedover eller oppover - takket være den velbalanserte posisjonen på sykkelen og de hydrauliske Shimano skivebremsene, kan du trygt mestre situasjonen på en solid eller løs overflate.

Kombinasjonen av fat Plus-dekk, Shimano's kraftige E-MTB-stasjon og utvalgte komponenter er den riktige oppskriften på en pris-prestasjonsvinner. Serious Bear Peak 650B + vil bli tatt godt imot av alle el-syklister.

Detaljer

 • Sterk Shimano Steps 8000 midtmotor spesielt for terrengsykler
 • Lett aluminiumramme med intern kabelføring
 • høyt utvalg på grunn av kraftig litiumionbatteri med 500 Wh
 • Gir fra Shimano XT 11
 • høy ytelse på grunn av 27,5+ dekk
 • Rør: Schwalbe Freeride SV21F - 54 / 75-584
 • pedaler er inkludert
Egenskaper

10 års garanti

Rammen

10 års garanti - Votec, Serious, Vermont, Fixie og Ortler

Bikester gir en forlenget garanti på 10 år til alle kunder som kjøper en Votec, Serious, Vermont, Fixie eller Ortler sykkel fra kjøptsdato (et unntak er Votec VRC som har 6 års garanti). Denne garantien gjelder alle rammer fra modellåret 2013 og dekker reparasjon eller bytte mot en nyere modell. Vennligst merk at kostnader som montering og transport er ikke inkludert i garantien. Garantien dekker heller ikke skader som er forårsaket av feil bruk slik som hopp, fall, overbelastning eller manglende vedlikehold. Garantien gjeller heller ikke hvis det har blitt gjort uautoriserte endringer i rammen eller modifisering av andre komponenter. For andre sykkelmerker gjelder vanlig 2 års garanti for sykkel og deler (unntatt typiske slitedeler).

Rekkevidde

Hvor mange kilometer holder batteriet mitt?  
Kommer jeg 50 kilometer med en batteriladning eller til og med 120? For en elsyklist er dette viktig informasjon og produsentene gjør sitt beste for å estimere og oppgi reell rekkevidde der ser hvor langt du kommer på et fulladet batteri. I praksis er maksimal rekkevidde avhengig av mange faktorer; I tillegg til motoren inkluderer dette energiinnhold (400 eller 500 Wh) håndtering og hvor gammelt batteriet er, men også sjåførens vekt, sittestilling, kjørestil (startfrekvens, kadens) og valgt assistansenivå (Eco, Tour, Sport, Turbo) har stor påvirkning på rekkevidden. Og sist men ikke minst påvirker sykkelruten (oppoverbakke eller flat), veidekket (landevei eller terreng) og til og med vinden (mot- eller medvind) og dekkprofilen rekkevidden. Derfor er det ekstremt vanskelig å gi nøyaktig og pålitelig informasjon.

Spesifikasjoner
Type
El-sykkel 25km/h  
Formål
E-Mountainbike Hardtail  
Hjulstørrelse
27,5+  Tum
Totalt antall gir
11  
Vekt (ca.)
20.58  kg
Totalvekt
120  kg (ca.)
Inkludert i leveransen
Pedaler inngår: ja  
Ramme
Dempermerke: uten demper
System: MTB Hardtail Ramme
Type materiale: Aluminium
Motor
Merke: Shimano
Modell: STePS E8000
Type: Kranklagermotor
Ytelse: 250 Watt
Batteri
Modell: Shimano Steps BT-E8010
Type: Lithium-Ion
Energiinnhold: 500 Wh
Ytelse: 36/13,8 Volt/Ah
Forventet levetid (ladesyklus): 800-1000 Laddningscykler
Ladetid: 4-6 h
Batteri montasje: Ramme Batteri
Display
Shimano SC-E8000  
Lader
Type: EC-E6000
Spenning: 240 Volt
Rekkevidde
150 km
Gaffel
System: Dempegaffel
Merke: Suntour
Type: SF17-XCR32-COIL LO DS 650B +
Dempegaffel
Travel (mm): 110 mm
Gir
Type sykkelgir: Gir
Antall gir: 11
Merke: Shimano
Type: SLX
Girspake
Modell: Shimano SLX  
Kranksett 
Modell: Shimano FC-E8000
Girutveksling 1: 38 Tänder
Kranklager
Modell: Shimano E8000  
Kjede
Modell: KMC X11e  
Kassett
Oversettelseskrok (tenner): 11-42 Tänder
Modell: Shimano SLX, CS-M7000
Frambremse
Merke: Shimano
Type: BR-M365
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Disc diameter: 180 mm
Bakbremse
Merke: Shimano
Type: BR-M365
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Disc diameter: 160 mm
Bremsespake
Modell: Shimano BR-M365  
Styre
System: Riser
Modell: Humpert Low Riser Bar
Material: Aluminium
Håndtak
Herrmans Diamond DD28  
Styrestem
System: A-Head
Modell: Humpert Piranha 650B 70MM
Material: Aluminium
Headset
VP-J305AM  
Sadel
Selle Royal SR-8014UR0 Shadow  
Setepinne
System: Integrert
Diameter: 31.6 mm
Type: Kalloy SP-368, 350 mm
Material: Aluminium
Framnav
Modell: Shimano HB-M618  
Baknav
Modell: Shimano FH-M618  
Felg
Modell: Rodi Ready
Material: Aluminium
System: Hult kammer
Eiker
Niro  
Framdekk
Størrelse: 27.5 Tum
Dekkbredde: 70 mm
Modell: Schwalbe Rocket Ron
Bakdekk
Størrelse: 27.5 Tum
Dekkbredde: 70 mm
Modell: Schwalbe Rocket Ron
Pedaler
VP-565  
Kjønn
Unisex
Modellår
2018
Varenummer
727046
Produktonmtaler
4.8
32 Omtaler
5 Stjerner
25
4 Stjerner
6
3 Stjerner
1
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
04.05.2019
Øistein
Mr
Automatisk oversatt fra norsk Tilbake til original

Super sykkel, glimrende komponenter og gjennomført kvalitet. Upåklagelig rekkevidde, 90-100km på eco med variert terreng. Det eneste minuset, som jeg fant ut i ettertid,og som kanskje bør nevnes tydeligere, er at sykkelen ikke har rammenummer. Og siden jeg bor i Norge, er det faktisk ikke lov å bruke sykkel uten rammenummer. Følgelig er det derfor også vanskelig å forsikre sykkelen . Var i kontakt med den norske nettsiden som selger sykkelen være , De sa at det skulle være et produksjonsnummer under kranken som jeg kunne bruke, men der er det bare et motornummer.Fikk også beskjed om at det var mitt ansvar, da jeg er regnet som importør når jeg handler på denne måten. Trodde alt var på stell når jeg handlet gjennom en norsk nettside. Skulle lest veldig mye og nøye for skjønne dette. Men som sagt sykkelen innfrir alle forventninger.

02.05.2019
Evensen
Meget fornøyd!
Automatisk oversatt fra norsk Tilbake til original

Fantastisk sykklel til en god pris. Shimanomotoren fungerer utmerket. Gaffelen kunne vært bedre, ellers er alt topp. Meget pen å se på også. Har syklet 250km på sykkelen nå og alt fungerer perfekt😊Med plus dekk fra Schwalbe og 780mm styre er den fin i terrenget. Anbefales!

27.04.2019
Kari
Overgått forventningene
Ylitti odotukset
Automatisk oversatt fra finsk Tilbake til original

Sykkelen overgikk forventningene og som en uerfaren mountainbiker. Jeg var litt av en bue da jeg ikke hadde noen anmeldelser, men det er også bra for meg, ikke tiltalende. Shiano e8000 er litt høyere enn bakhjulet på min tidligere sykkel. Jeg har en lengde på 172cm og en rammestørrelse på 44 (19 ") for et hint av høyt, men sannsynligvis mer egnet enn en 17" rammestørrelse. I terrenget kunne jeg ikke finne en så stor bakke hvor sykkelen ville koagulere, og grepet stoppet. Styret var bredere enn det som ble nevnt på Serius sider, noe som var positivt. Samlingen lyktes raskt og uten problemer, inkludert verktøy. Rongo kunne ha festepunkter for for eksempel en cockpit eller skuffer, og benken ville være litt banging på pedalen, men ingen merkbar skade. En utmerket sykkelkjøring langs prisen og en moderat pris, spesielt siden tilbudet var også en 10% kampanje på toppen av det notatet.

Pyörä ylitti odotukset ja kokemattomana maastopyöräilijänä. Keulaa hiukan jännitin kun ei oikein ollut arvosteluita, mutta minulle kyll sekin kelpaa, ei moitittavaa. Shiano e8000 on hieman äänekkäämpi kuin edellisessä pyörässäni oleva takamoottori. Pituutta minulla on 172cm ja runkokoko 44 (19") aavistuksen korkea, mutta varmaan sopii paremmin kuin 17" runkokoko. Maastossa en löytänyt niin isoa mäkeä mihin pyörä olisi hyytynyt, pito loppui kesken. Ohjaustanko oli leveämpi, mitä Seriuksen sivuilla mainittu, mikä oli positiivistä. Kokoonpano onnistui nopeasti ja ongelmitta, mukana tuli myös työkalut. Rongossa voisi olla kiinnityspisteet esim. tarakalle tai lokareille ja penkki hieman narisee polkiessa, mutta ei mainittavaa haittaa. Mainio pyörä kilpailioiden rinnalle ja hinta maltillinen, varsinkin kun tarjouksen lisäksi oli 10% kampanja päällä kyseiselle merkille.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
21 93 97 96
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.