Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Trendy innovasjon – Sykler fra ledende merker
SCHWALBE

SCHWALBE Marathon Winter Plus Wired-on Tire Reflex 28x1.35" black (2019)

ID: 891698
539 kr
389 kr
- 27%
Inkl. mva, ekskl. levering
Vennligst velg dekk bredde
Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
  • 100 dagers returrett gratis retur
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
  • Stort utvalg av produkter
    over 600 kjente merker
Produktbeskrivelse

Norsk produktinformasjon vil snart være tilgjengelig, takk for at du venter!

För en säker cykeltur. Förbättrat punkteringsskyd och full kontroll på isiga vägar. Även i skarpa kurvor och vid kraftiga inbromsningar bibehåller du kontrollen. Dubbarna fungerar bäst på is när de körs vid lågt tryck, medan högre tryck gör att däcken kan rulla på isfria vägar med minimalt vägbuller. SmartGuard erbjuder utmärkt punkteringsskydd.


Spesifikasjoner
Detaljer
Pigger 240 stk.
Formål
City & Trekking, Pigger, Vinter
E-sykkel klar
Ikke anbefalt av produsentent  
Hjulstørrelse
28"  Tommer
Vekt
920  g
Dekk
Dekkstørrelse (Diameter x Bredde): 28 x 1,35 Tommer
Dekkstørrelse ETRTO (Bredde x Diameter): 35 x 622 mm
Design: Kanttråd dekk, Piggdekk, Vinterdekk
Trykk bar: 2.5-6 Bar
Trykk psi: 35-85
Profil: HS396
Ytelse: SmartGuard
Gummiblanding: Winter Compound
Refleks stripe: ja
Punkterings beskyttelse: ja
Maksimal belastning: 80 kg (ca.)
Leveringsomfang (mengde)
Enslig  
Kjønn
Unisex
Modellår
2019
Varenummer
891698
Produktonmtaler
2
4 Omtaler
5 Stjerner
1
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerne
3
26.11.2019
Henrik
Vær forsiktig! Schwalbe jukser med dekkene
Pas på! Schwalbe snyder med dækkene
Automatisk oversatt fra dansk Tilbake til original

Jeg fikk 21.11.11 2 stk. Schwalbe Marathon Winter Plus sykkeldekk, som jeg kjøpte her på Bikester.dk Disse "Schwalbe Marathon Winter Plus" dekk skal være utstyrt med "SmartGuard" beskyttelse. dvs. det må være et 5 mm tykt gummiinnsats i dekket, noe som betyr at dekket har nivå 7 i stikkbeskyttelse.  Når jeg måler tykkelsen midt på dekket (der gummiinnsatsen er tykkest), er den totale tykkelsen bare 4,5 mm. Det er det samme som jeg måler på min gamle Schwalbe Marathon Winter uten pluss, som bare er utstyrt med "RaceGuard" nivå 4 punkteringsbeskyttelse. De nye dekkene er derfor ikke utstyrt med "Smartguard", selv om det er trykket på dekket, og det er på skiltet som sitter på dekkene. Dette er tross alt svindel. Til sammenligning har jeg et gammelt Marathon Tour Plus dekk (utstyrt med Smartguard) som måler 7,3 mm i midten. Hvis du ser inne i de nye dekkene, kan du se utsparinger der piggene sitter, akkurat som du kan på den gamle Schwalbe Marathon Winter "uten pluss". Hvis det hadde vært et 5 mm tykt gummiinnsats, ville du sannsynligvis ikke kunne se disse fordypningene. Problemet er at piggene fungerer bakover i dekket og punkterer slangen. Jeg hadde håpet at "SmartGuard" hadde løst problemet, men dekket hadde ikke "SmartGuard" i det hele tatt selv om det er på dekket.

Jeg modtog den 21/11-19 2 stk. Schwalbe Marathon Winter Plus cykeldæk, som jeg har købt her hos Bikester.dk Disse "Schwalbe Marathon Winter Plus" dæk, skulle være udstyret med "SmartGuard" beskyttelse. Dvs. der skal være et 5 mm tykt gummiindlæg i dækket, som gør, at dækket har Level 7 i punkteringsbeskyttelse. Når jeg måler tykkelsen i midten af dækket (hvor gummiindlægget er tykkest), er den samlede tykkelse kun 4,5 mm. Det er det samme, jeg måler på mit gamle Schwalbe Marathon Winter uden plus, som kun er udstyret med ”RaceGuard” Level 4 punkteringsbeskyttelse. De nye dæk er altså ikke udstyret med ”Smartguard”, selvom det er trykt på dækket, og det står på skiltet, der sidder på dækkene. Det er jo sådan set bedrageri. Til sammenligning har jeg et gammelt Marathon Tour Plus dæk (udstyret med Smartguard), der måler 7,3 mm midt på. Kigger man indvendigt i de nye dæk kan man se fordybninger der hvor piggene sidder, ligesom man kan på de gamle Schwalbe Marathon Winter ”uden plus”. Hvis der havde været et 5mm tykt gummiindlæg, ville man nok ikke kunne se disse fordybninger. Problemet er, at piggene arbejder sig baglæns ind i dækket og punktere slangen. Jeg havde håbet på at ”SmartGuard” havde løst problemet, men dækket har slet ikke ”SmartGuard” selvom det står på dækket.

17.11.2019
Abe
utmerket
Utmärkt
Automatisk oversatt fra svensk Tilbake til original

Fungerer helt etter forventningene. Utrolig godt grep om is. Sporer ikke veldig mye. Et tips er å kjøpe et smalere dekk enn du bruker på sommertid. Et smalere dekk "graver" lettere ned i snøen og får dermed bedre kontakt med bakken. Lav rullemotstand sammenlignet med billigere produkter.

Fungerar helt enligt förväntningarna. Otroligt bra grepp på is. Spårar inte särskilt mycket. Ett tips är att köpa ett smalare däck än vad man använder sommartid. Ett smalare däck "gräver" ner sig lättare i snön och får därmed bättre kontakt med underlaget. Lågt rullmotstånd jämfört med billigare produkter.

16.11.2019
Dan
utførelse
Kvalité
Automatisk oversatt fra svensk Tilbake til original

Ståltråden på innsiden av dekket gikk plutselig av og forårsaket en punktering.

Ståltråden i däckets innerkant gick av helt plötsligt och orsakade punktering.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
800 22 668
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes