Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Lagersalg! - Vi gjør plass til høstnyhetene | Opptil 70% rabatt

Salomon Speedcross

22 Produkter
Pris i kr
Kundeanmeldelser
Sorter etter
 
Side 1 av
1

Sko som inspirerer

Tross alle forandringer i verden er det én ting som er konstant; at Salomon lager de beste trailskoene på markedet. Salomon produserer utstyr og sko til alle sesonger og anledninger, uansett om du vil stå på ski, klatre eller løpe. Selskapet ble startet opp i de franske alpene i 1947 og har siden den gang hatt fokus på at mennesket skal komme seg ut i naturen og ha det gøy! Det har ikke noe å si om du liker å gå rolige turer i skogen, om du skal gå tur med hunden din eller om du vil løpe på stier i skogen; Salomon Speedcross-serien består av sko som passe til alle aktiviteter som bedrives i naturen, uansett vanskelighetsgrad eller hurtighet. Disse skoene er blitt enormt populære blant mange ulike samfunnslag, alt fra sportsutøvere til mosjonister. Noe av grunnen til dette er skoene sin spesielle passform og overlegne grep på bakken. Skoens såle består av kraftige mønstre som gir et godt grep på bakken, i både terreng og på våte, glattere underlag. Salomon Speedcross

Innovasjon av ypperste klasse

I utgangspunktet var skoen laget for løpere som ville utforske stier i skogen fremfor å løpe på tredemølle, men man har også sett at skoene er blitt svært populære blant hundeeiere. Bakgrunnen for dette er, igjen, det svært gode grepet som skoens såle gir. Hvis hunden din plutselig begynner å dra i båndet er du dermed sikret med et godt feste på bakken. Passformen til skoen er utformet slik at den skal sitte stramt på foten og omslutte den. Dette kan ytterligere justeres ved å snøre lissene som du måtte ønske. Man har gitt skoenes snøring et system hvor man kan låse knuten og legge resten av lissene i en liten lomme i skoen. Dette betyr at du aldri igjen må stoppe midt på stien for å knyte lissene. Den gode passformen bidrar til at du får et svært fast grep på alt slags underlag. Salomon Speedcross passer også til alle slags typer vær og sesonger. Det finnes varmere sko som kan brukes om vinteren, og man har vanntette sko som kan brukes når det regner på høsten. I tillegg har man lettere alternativer når solen steiker på sommeren.

Kom deg ut og lek!

Visjonen til Salomon er at mennesker skal ta en pause fra sine stressende hverdager og komme seg ut i naturen og leke! Nettopp derfor har selskapet satset på å lage produkter og patenter som sikter på å få alle typer mennesker ut i naturen. De lager alt fra snowboard-utstyr til joggesko, til alle typer mennesker. Salomon speedcross er et godt eksempel på dette, skoene er laget for å få et godt grep på underlaget i alle sesonger. Uansett om du står rød i kinnene en kald vintersdag eller du løper solbrun gjennom skogen på sensommeren kan du stole på at disse skoene vil gi deg godt grep på underlaget, uansett sesong. Dette gjelder også om du bare ønsker å gå tur med venner, og ikke vil løpe deg sliten på stier i skog og mark.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
800 22 668
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes