Online sykkel shop - Bikester
Mid-Season Sale - spar opptil 60% rabatt
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Stratofly Reserve linser Transparent

ID: 1333810

- 10 %
799 kr
719 kr
Mva inkludert. plus Fraktkostnad
    • Transparent
    • Svart

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.

Beskrivelse for

Rudy Project Stratofly Reserve linser Transparent (impactx photochromic 2 black)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Rudy Project erstatningslinser for Stratofly-serien

ImpactX
ImpactX-briller er garantert uforgjengelige for livet. De molekylære halvstive egenskapene garanterer unik lysstyring og enestående øyebeskyttelse mot sollys og atmosfæriske elementer. De uforgjengelige ImpactX-objektivene, som blir mørkere fra lav til høy lysoverføring på få sekunder og oppnår en brukerdefinert farge fra en opprinnelig klar tilstand, forbedrer kontrast, synsstyrke og dybdeoppfattelse. ImpactX-objektiver er 16% lettere enn CR-39 og 10% lettere enn polykarbonat; de har lavere indre spenning og kromatisk spredning enn polykarbonat, noe som resulterer i skarpere bilder, høyere oppløsning, mindre regnbuedannelse og større visuell komfort

Fotokrom teknologi
ImpactX-briller er laget av fotokromiske partikler som tilbyr en unik klimastyringsteknologi. ImpactX-linsene er tilgjengelige i tre forskjellige farger og blir brakt fra laser til speilbelegg fra svart til høyt lys i løpet av sekunder (svart og laser svart, rød og laser rød, laserbrun). ImpactX-objektiver forbedrer kontrasten, forbedrer synsstyrken og dybdeperspektivet selv under mørke forhold og gir enestående øyebeskyttelse. I motsetning til de fleste vanlige fotokromiske linser, smeltes ImpactX-linser inn i selve polymeren gjennom en kompleks produksjonsprosess, noe som gjør dem mer holdbare og optisk overlegne de fleste konkurrenter.

Uknuselige ImpactX-objektiver
ImpactX-briller er garantert uforgjengelige for livet. De molekylære halvstive egenskapene garanterer unik lysstyring og enestående øyebeskyttelse mot sollys og atmosfæriske elementer. De uforgjengelige ImpactX-linsene som blir mørkere fra lav til høy lysoverføring på sekunder og oppnår en brukerdefinert farge fra en opprinnelig klar tilstand, forbedrer kontrasten, forbedrer synsstyrken og dybdeperspektivet. ImpactX er en familie av patenterte optiske polyuretanpolymerer, gjennomsiktige og uknuselige, opprinnelig utviklet for militære og luftfartsmessige krav, som gir skuddsikkert, gjennomsiktig og lett materiale som gir overlegen beskyttelse, pålitelighet og lengre levetid enn polykarbonat.

Diamont belegg
Et eksepsjonelt og kraftig flerlagsbelegg designet for å eliminere gjenskinn, irritasjon og refleksjoner fra sterkt lys eller ryggrefleksjoner, samtidig som det gir et renere utsyn ved å forhindre støv, vanndråper, riper og fingeravtrykk på glasset. Diamond Coating er perfekt for utendørsaktiviteter og støvete omgivelser. Det holder linsene feilfrie og enkle å rengjøre. Det gir bedre komfort samtidig som det gir utmerket holdbarhet. Rudy Project Diamond Coating er et high end belegg som er et resultat av omfattende forskning og har følgende egenskaper:
• antistatisk belegg mot støv og smuss
• Forbedret beskyttelse mot fingeravtrykk
• Antireflekterende belegg, forhindrer gjenskinn og irritasjon forårsaket av sterkt lys på ruten
• utmerket ripebeskyttelse, som garanterer holdbarheten til brillene
• hydrofobt lag mot vanndråper

Detaljer

  • Lystransmisjon : 74% - 9%

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Landevei, Cyclocross, Gravel, Triathlon, Trailrunning, Asfaltløping, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Endurance
Kjønn
Herre, Dame
Tilbehør
Tilbehørstype:
Erstatningslinser
Diverse
Passer for:
Rudy Project Stratofly
Modellår
2022
Artikkelnummer
1333810

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.