Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

RockShox

RockShox Suspension Pump/Mini-Pump for BoXXer (2020)

ID: 319240
589 kr
Inkl. mva, ekskl. levering
Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
  • 30 dagers returrett gratis retur
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
  • Stort utvalg av produkter
    over 600 kjente merker
Produktbeskrivelse

Norsk produktinformasjon vil snart være tilgjengelig, takk for at du venter!

 Med RockShox Boxxer-gaffelpumpen kan du enkelt justera trycket på RockShox luftfjädringsgafflar och bakdämpare. Dessutom kan du pumpa däcken med den. Ingen annan pump behövs. Du kan bygga upp till högst 20 bar tryck och enkelt läsa det på tryckmätaren. Mätaren kan stängas av och förvaras separat.

Spesifikasjoner
Detaljer
Pump för Rock Shox Boxxer gaffel
Produkt
Gaffel/ Demperpumpe  
Pumpe
Kompatible ventiltyper: Autoventil (AV)  
Maksimalt trykk
20  Bar
Kjønn
Unisex
Modellår
2020
Varenummer
319240
Produktonmtaler
3
1 Omtaler
5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
1
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
28.10.2016
Benjamin W.
Utmerket, men litt irriterende
Udmærket, dog lidt irriterende
Automatisk oversatt fra dansk Tilbake til original

Pumpen i seg selv er utmerket kvalitet. Spesielt trykkmåleren fungerer nøyaktig og av høy kvalitet. Det samme gjelder for pumpehuset, mm. Minutt i løpet av underordnede tanker er en del av produksjonsrøret og ventil-kobling. Den drepte er det ingenting galt med, men måten det er satt på pumpehuset for å fungere i praksis dårlig. Struck på siden av huset og kan dreies opp-ned. Imidlertid banket kan ikke rotere. Det er et problem når (rotasjonen) skruekopling "på" - og spesielt "med" gaffel ventil. Trykket fra gaffel presser ventilkoblingens rotasjon leie sammen, så slo starter til å svinge. Videre desember litt luft ut når ventilen koblingen må fjernes igjen. AEV, for det gjør det vanskelig å få et nøyaktig antall PSI i gaffelen. Men ellers veldig hyggelig. Som jeg sa ingenting å sette på kvalitet generelt. Med litt trening og erfaring vil pumpe nok min kjære besittelse. Det er bare ikke idiotsikker.

Selve pumpen er glimrende kvalitet. Særligt trykmåleren virker præcis og af høj kvalitet. Det samme gælder for pumpehus, mm. Min over ordnede anke går på slangen og ventilkoblingen. Selve slagen er der ikke noget i vejen med, men måden den er sat på pumpehuset på virker i praksis dårligt. Slagen sidder på siden af pumpehuset og kan dreje op-ned. Men slagen kan ikke rotere. Det er et problem, når man (med rotation) skal skrue ventilkoblingen "på" - og særligt "af" forgaflens ventil. Trykket fra forgaflen presser ventilkoblingens rotationsleje sammen, så slagen begynder at sno sig. Ydermere lukkes der lidt luft ud når ventilkoblingen skal afmonteres igen. ÆV, for det gør det svært at komme et præcist antal PSI i gaflen. Men ellers rigtig fin. Som sagt intet at udsætte på kvaliteten overordnet. Med lidt øvelse og erfaring bliver pumpe sikkert mit kæreste eje. Den er bare ikke idiotsikker.


Trenger du hjelp?
Stengt telefonlinje
Mer informasjon
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes