Online sykkel shop - Bikester
Opptil 70% rabatt1

HVA VIL DU RETURNERE?

SMÅ DELER

Små deler og mindre forsendinger inkluderer alle forsendinger som blir levert av feks. Bring, Instabox eller Postnord. -hvor det ikke er behov for å avtale ved levering. Små deler kan enkelt transporteres og sendes tilbake selv. Hvis din bestilling har blitt sendt med flere transportører, ber vi deg vennligst returnere produktene med samme transportør som de ble levert med.

Vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at en retur kan ta opp til 3 uker fra dato du leverer den inn. Dette på grunn av at pakken må gjennom toll/EU klarering


SYKKEL / STORE VARER

Små deler og mindre forsendinger inkluderer alle forsendinger som blir levert av feks. Bring, Instabox eller Postnord. -hvor det ikke er behov for å avtale ved levering. Små deler kan enkelt transporteres og sendes tilbake selv.

En fraktlevering (større og klumpete varer) vil det alltid være avtalt på forhånd for overlevering til deg. Ta derfor kontakt med vår kundeservice om du trenger å motta returetikett eller for ytterligere informasjon. Vennligst oppgi ordrenummeret så kan vi kan raskest avtale en dato for henting.

Kontaktformular