Online sykkel shop - Bikester
Opptil -60%* på utvalgte sykler

RETUR & ANGRERETTRETUR AV VARER

Ønsker du å returnere et produkt? Hvis det bestilte produktet ikke passer eller ikke står til dine forventinger kan du selvsagt returnere det til oss. Du har alltid 30 dagers kostnadsfri returrett hos Bikester

Vær oppmerksom på at vi ikke har en direkte bytteprosess hos oss. Hvis du ønsker å motta en ny vare i en annen størrelse eller farge, ber vi deg om å legge inn en ny bestilling på vår nettside, og returnere varen du ikke ønsker beholde.

For å kunne returnere en vare må du bestille en returseddel. Det gjør du ved å skrive inn bestillingsnummeret og postnummeret du benyttet da du gjorde bestillingen ditt i skjemaet her. Trykk deretter på send. Du vil motta din returseddel per email. Skriv ut seddelen og legg ved i pakken.

Ønsker du å returnere større varer (f.eks. en sykkel)? Da må du bestille henting fra oss. Det gjør du ved å klikke her. Fyll ut kontaktskjema. Her ønsker vi at du forteller oss hvilke varer du vil returnere og hvorfor du ønsker å returnere dem. Du må også huske å oppgi hvilken adresse du ønsker at produktet skal hentes fra. Til slutt er det viktig at du oppgir hvilken betalingsmåte som ble brukt, så vi kan refundere kjøpesummen til deg/riktig bankkonto.


HVA SKJER HVIS JEG IKKE LENGER ØNSKER DET BESTILTE PRODUKTET, ELLER OM PRODUKTET IKKE PASSER?

Ved netthandel har du alltid 14 dagers angrerett. For mer informasjon og spesifikke betingelser, klikk her.


HVORDAN FUNGERER RETURNERING OG TILBAKELEVERING AV VARER?

Vi beklager at du ikke er fornøyd med produktet du bestilte hos oss. Du kan alltid benytte deg av din returrett og du trenger ingen spesiell grunn til å ta i bruk denne.

Vær oppmerksom på at vi tar kun i mot ubrukte produkter.

Hvis du er usikker på hvordan returneringen fungerer kan du kontakte vår kundeservice. Våre medarbeidere hjelper deg med eventuelle spørsmål angående returkrav og garantier.

Varene kan ikke vise tegn til bruk, må være fullstendige og i originalemballasjen med alle merkelapper på. Vi dekker kostnadene på retur hvis du ber om en returetikett i vår nettbutikk innen 30 dager fra du mottok varene.


HVA GJØR JEG NÅR JEG ØNSKER Å RETURNERE DELER/HELE BESTILLINGEN, MEN IKKE HAR BETALT FAKTURA FRA KLARNA?

Vi vil anbefale deg å ta direkte kontakt med Klarna for å informere dem om at du har sendt ordren i retur. De vil da sette fakturaen din på pause fram til vi mottar returen i vårt varehus. Så snart returen din er registrert mottatt tilbake hos oss, vil det utestående beløpet automatisk bli slettet fra din faktura.


KAN CD-ER, DVD-ER ELLER BLU-RAYS RETURNERES ELLER BYTTES?

Du kan alltid returnere eller bytte CD-er, DVD-er eller Blu-rays 14 dager etter kjøpet, så lenge emballasjen er uskadd og forseglingen er intakt. Hvis produktet ikke oppfyller betingelsene ovenfor kan vi dessverre ikke ta imot produktet.


30 DAGERS RETURRETT

I tillegg til den formelle, juridiske returretten tilbyr Bikester en utvidet returrett på 30 dager. I denne perioden har du rett til å returnere bestilte produkter uten spesiell grunn. Vær oppmerksom på at vi kun tar imot ubrukte produkter. Vennligst behold eventuelle etiketter på produktene. Produktet må ikke vise noen tegn på å være brukt. Til tross for den utvidede returretten må det utestående beløpet være betalt innen betalingsfristen.


HVOR LANG ER GARANTITIDEN?

Vanlig garantitid er 24 måneder etter at produktet er overlevert til kunden. Garantien dekker ikke skader som skyldes slitasje eller uforsiktig håndtering av produktet.


ØNSKER DU Å BENYTTE DEG AV GARANTIEN?

Da ber vi deg om å ta kontakt med vår kundeservice, så kan vi hjelpe deg med å finne en passende løsning.

Vanligvis vil produktet bli hentet tilbake til vårt varehus. Her vil nødvendig reparasjon bli utført av en av våre kompetente reparatører. I noen spesielle tilfeller kan du ta med sykkelen din til en forhandler for reparasjon og bikester.no vil dekke kostnadene.

Merknad for sykler:Alle sykler blir montert og justert av profesjonelle montører før vi sender den til deg. Når du mottar sykkelen din må du bare justere styret, montere forhjulet og feste pedalene – så er du klar for sykkeltur. Dette er kjempe enkelt og vi sender så klart med nødvendig verktøy for monteringen.


HVEM KAN HJELPE MEG MED SPØRSMÅL?

Hvis du har spørsmål angående retur av varer kan du kontakte vår kundeservice her. Husk å merk forespørselen med emnet "bytte eller retur av vare". En av våre eksperter vil svare på dine spørsmål og gi deg nødvendig rådgivning. Husk å oppgi telefonnummeret ditt, så ringer vi deg om det er nødvendig. Vi gjør vårt aller beste for at du skal være helt fornøyd!