Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Finn den perfekte gaven - Med vår julegaveguide er julen reddet

Retur & Angrerett

  • Hvordan bestiller jeg en returseddel?
  • Hva skjer hvis jeg ikke lenger ønsker det bestilte produktet, eller om produktet ikke passer?
  • Hvordan fungerer returnering av varer?
  • Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å returnere flere produkter?
  • Kan CD-er, DVD-er eller Blu-Rays returneres eller byttes?
  • 100 dagers returrett
  • Hvor lang er garantitiden?
  • Hvem kan hjelpe meg med spørsmål?

Retur av varer

Ønsker du å returnere eller bytte et produkt? Hvis det bestilte produktet ikke passer eller ikke står til dine forventinger kan du selvsagt returnere det til oss. Du har alltid 100 dagers returrett hos Bikester.

For å kunne returnere en vare må du bestille en returseddel. Det gjør du ved å skrive inn bestillingsnummeret og postnummeret du benyttet da du gjorde bestillingen ditt i skjemaet her. Trykk deretter på send. Du vil motta din returseddel per email.  Skriv ut seddelen og legg ved i pakken.

Ønsker du å returnere større varer (f.eks. en sykkel)? Da må du bestille henting fra oss. Det gjør du ved å klikke her.  Fyll ut kontaktskjema.  Her ønsker vi at du forteller oss hvilke varer du vil returnere og hvorfor du ønsker å returnere dem. Du må også huske å oppgi hvilken adresse du ønsker at produktet skal hentes fra. Til slutt er det viktig at du oppgir hvilken betalingsmåte som ble brukt, så vi kan refundere kjøpesummen til deg/riktig bankkonto.


Hva skjer hvis jeg ikke lenger ønsker det bestilte produktet, eller om produktet ikke passer?

Ved netthandel har du alltid 14 dagers returrett. For mer informasjon og spesifikke betingelser, klikk her.

Hvordan fungerer returnering og tilbakelevering av varer?

Vi beklager at du ikke er fornøyd med produktet du bestilte hos oss. Du kan alltid benytte deg av din returrett og du trenger ingen spesiell grunn til å ta i bruk denne. 

Vær oppmerksom på at vi tar kun i mot ubrukte produkter.

Hvis du er usikker på hvordan returneringen fungerer kan du kontakte vår kundeservice. Våre medarbeidere hjelper deg med eventuelle spørsmål angående returkrav og garantier.

Kan CD-er, DVD-er eller Blu-Rays returneres eller byttes?

Du kan alltid returnere eller bytte CD-er, DVD-er eller Blu-rays 14 dager etter kjøpet, så lenge emballasjen er uskadd og forseglingen er intakt. Hvis produktet ikke oppfyller betingelsene ovenfor kan vi dessverre ikke ta imot produktet.

100 dagers returrett

I tillegg til den formelle, juridiske returretten tilbyr Bikester en utvidet returrett på 100 dager. I denne perioden har du rett til å returnere bestilte produkter uten spesiell grunn. Vær oppmerksom på at vi kun tar imot ubrukte produkter. Vennligst behold eventuelle etiketter på produktene. Produktet må ikke vise noen tegn på å være brukt.  Til tross for den utvidede returretten må det utestående beløpet være betalt innen betalingsfristen. 

Hvor lang er garantitiden?

Vanlig garantitid er 24 måneder etter at produktet er overlevert til kunden. Garantien dekker ikke skader som skyldes slitasje eller uforsiktig håndtering av produktet.

Ønsker du å benytte deg av garantien?

Da ber vi deg om å ta kontakt med vår kundeservice, så kan vi hjelpe deg med å finne en passende løsning.

Vanligvis vil produktet bli hentet tilbake til vårt varehus. Her vil nødvendig reparasjon bli utført av en av våre kompetente reparatører. I noen spesielle tilfeller kan du ta med sykkelen din til en forhandler for reparasjon og bikester.no vil dekke kostnadene.


Merknad for sykler: Alle sykler blir montert og justert av profesjonelle montører før vi sender den til deg. Når du mottar sykkelen din må du bare justere styret, montere forhjulet og feste pedalene – så er du klar for sykkeltur.  Dette er kjempe enkelt og vi sender så klart med nødvendig verktøy for monteringen.

Hvem kan hjelpe meg med spørsmål?

Hvis du har spørsmål angående retur av varer kan du kontakte vår kundeservice her. Husk å merk forespørselen med emnet "bytte eller retur av vare". En av våre eksperter vil svare på dine spørsmål og gi deg nødvendig rådgivning. Husk å oppgi telefonnummeret ditt, så ringer vi deg om det er nødvendig. Vi gjør vårt aller beste for at du skal være helt fornøyd!


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
21 93 97 96
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.