Online sykkel shop - Bikester
De nyeste el-MTB og gravelsykler

Reima

2 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Lilla
  • Turkis

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Reima Aarni Tube skjerf Barn Grå
Reima Aarni Tube skjerf Barn Grå Grå
Reima
Aarni Tube skjerf Barn Grå
299 kr
  • Versjoner: 52/58cm
Rask levering
Reima Aallokko Bikini Jenter lilla/turkis
Reima Aallokko Bikini Jenter lilla/turkis lilla/turkis
Reima
Aallokko Bikini Jenter lilla/turkis
Veil. pris 399 kr 209 kr
  • Versjoner: 92110
Rask levering
- 48 %

Funksjon og stil, også for de minste

Reima skaper glede og grobunn for fremtidens eventyrere, friluftsentusiaster og idrettsfolk ved å tilby funksjonelle klær for de minste,Reima Curuba Svømmeleggings på Bikester.no og også litt større, barna. Dette er prisvinnende produkter og klær for barn, med en ansvarsbevissthet gjennom hele prosessen. Både for de yngste, litt eldre og kloden som helhet.

Fra enkle kår til globalt utvalg

Fra den enkle starten i 1944 i Finland har produkter og prosess utviklet seg i takt med verden som helhet. Og alltid med et spørsmål om hvordan produktene kan gjøres enda bedre for de minste, og ansvarsfullt produseres. Med blikk for detaljer, og en leken stil får du fra Reima et fantastisk utvalg til dine yngste. Med et globalt nettverk av ivrige ansatte har Reima en fantastisk forutsetning for å levere deg flotte plagg, med forståelse for alle sider av barns hverdag.

Fri utfoldelse og lek

Med suveren bevegelsesfrihet og passform kommer ikke plaggene fra Reima i veien for små eventyrere og deres lek. Dette er plagg som hjelper og tilpasser seg like så godt som de ser kule ut med en rekke tøffe trykk og vågale farger – akkurat slik barn i alle aldre liker det. Her får man de tøffeste fargene og snittene, med full frihet til å enda ta spranget en vil ha, ja - det er hva barn vil ha! Og,Reima har nå jobbet fullt ut i snaue 70 år med å gi gleden av å leke fritt utendørs. Slik har Reima blitt en av verdens ledende eksperter på utendørsklær til barn, være seg for varme eller, som i Bikester sin kolleksjon med fokus på svømmetøy, søkelys på lek og moro i varmt og vått, ja så får du og dine yngste her en fantastisk og overlegen kombinasjon av passform, tøffe farger og de beste tekstiler. Slik at leken kan gå fritt!