Online sykkelbutikk
Sykle, svømme, løpe! | Vi har det du trenger til en aktiv sommer

Sykkelråd og tjenester

SYKKELGUIDE EMNER

Å velge rett sykkel er ikke alltid så lett. På de neste sidene finner du hjelp til å finne din perfekte sykkel. Fra størrelsesguider til å velge el-sykler, barnesykler og mye mer.

ANDRE NYTTIGE SYKKELTIPS OG TRIKS FOR Å HJELPE DEG Å VELGE RIKTIG SYKKEL ELLER TILBEHØR


Vil du kjøpe ny sykkel, men er litt overveldet over alle de ulike valgene? Med våre sykkelguider gir vi deg en objektiv og klar oversikt over de ulike typene sykler, fra barnesykler til el-sykler. Vi hjelper deg med å finne den perfekte sykkelen basert på dine individuelle behov. Vi kan tilby gode råd om terrengsykler, landeveissykler, gravelbikes, trekking og bysykler, el-sykler eller barnesykler. Vi har også guider om innendørs trening og bikepacking. Det første du må tenke på når du skal kjøpe en sykkel, er hva du skal bruke sykkelen til.

Vil du sykle mest på glatte veier eller i terreng? Leter du etter en lett landeveissykkel eller foretrekker du å sykle komfortabelt? Hvilket materiale skal sykkelen din være laget av: aluminium, karbon eller stål? Hva er de forskjellige motorene som er tilgjengelige for el-sykler, og hva er forskjellen på batteriene? Hva er fordelene og ulempene med skivebremser? Det er mange spørsmål! Alle disse spørsmålene er nyttige, og hjelper deg med å begrense ønskelisten din. I guidene våre finner du svarene på spørsmålene dine og tips til hva du skal se etter. Når du har bestemt deg for hva slags sykkel du vil ha, er det tid for neste spørsmål, å finne riktig størrelse.

Vi har designet en smart rammekalkulator for alle typer sykler. Den beregner hvilken størrelse rammen din skal ha, basert på måling av høyde, arm og indre benlengde. Du bestemmer budsjettet. Det anbefales ikke noe bestemt merke, men i stedet forklares fordelene og ulempene med visse sykler og komponenter objektivt. Våre guider gir deg muligheten til å få et førsteinntrykk av den nye sykkelen din, så kan du bruke filteralternativene på nettsiden for å komme nærmere din drømmesykkel, og du kan avklare eventuelle siste spørsmål med vår hjelpsomme kundeservice.

Siden vi har et partnerskap med mange sykkelmerker, har vi et veldig bredt utvalg å velge mellom. Når du har funnet din sykkel, er det noen nye spørsmål som dukker opp: hvilken er den beste låsen for sykkelen min? Hvilken sykkelcomputer passer meg? Hvilke typer sykkelsko eller vinterklær vil gjøre turene mine mer komfortable? Vi har også skrevet guider for disse emnene. Hvis du vil montere eller vedlikeholde sykkelen din selv, vil monterings- og installasjonsinstruksjonene hjelpe deg. Vi har også disse med i guidene, og avhengig av hvilken sykkel du har, har vi videoer som kan hjelpe deg. Du kan finne inspirasjon, teknisk kunnskap og personlig rådgivning i guidene våre, slik at du kan være sikker på at den nye sykkelen din virkelig passer deg og dine behov.