Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

PUMA

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr
Sorter etter
 
Side 1 av
1

Allsidige og trendy sportssko

Løpeskoene fra PUMA både ser lekre ut og er laget for å holde ut løpetur etter løpetur! Symbolet til PUMA er en puma midt i et sprang, så det er vanskelig å ikke dra kjensel på deres merkevarer. Ut over løpesko, lager PUMA en mengde andre produkter rettet mot et sporty og aktivt liv. De har både klær, sko og tilbehør for dame, herre og barn.
PUMA løpesko

PUMAs suksess

Puma-gruppen distribuerer sine merker i mer enn 120 land og de sysselsetter ca 11 000 mennesker over hele verden. De har hovedkontor i Tyskland, Boston, London og Hong Kong. PUMA designer og utvikler klær, sko og tilbehør til blant annet fotball, løping, motorsport, golf, seiling og fitness.
PUMA ble startet opp i Tyskland i 1924 da Rudolph Dassler startet selskapet i samarbeid med broren. I starten var det tøfler og tursko de produserte, og navnet på firmaet var Gebrüder Dassler Schuhfabrik (Brødrene Dasslers skofabrikk). I 1948 delte brødrene seg og skoprodusenten fikk navnet PUMA, mens broren Adolf «Adi» Dassler dannet adidas. Etterhvert gikk PUMA over til å lage treningssko. Sett i dagens lys er PUMA moderne og innovative men de er også flinke til å ta vare på egne tradisjoner, og de re-lanserer med jevne mellomrom klassikerne. Per i dag har PUMA en enorm katalog av treningsklær, sko og accessories. De har også samarbeidet med designeren Alexander McQueen og artisten Rihanna, for å nevne noen.

Kjøp riktig løpesko

Sjekk ut informasjonen om de ulike løpeskoene våre. Her finner du blant annet informasjon om bruksområde og hva slags materiale skoene er laget av. Du kan også se om skoene er små eller store i størrelsen. Av og til må man faktisk gå opp eller ned både en halv og en hel størrelse! Skal du løpe på asfalt, i ulendt terreng, på tredemølle? Eller kanskje i fjellet? Alle våre sko fra PUMA er allsidige og passer til treningsbasert løping på alle disse underlagene. Skoene har en yttersåle i gummi, og på innsiden finner du en komfortabel Ortholite kvalitetssåle. Skoenes yttersåle, mellomsåle og skaft er utviklet med moderne teknologier og materialer som gir deg som løper en mengde privilegier. Blant annet er det AIRmesh i skaftet på skoen, og BioRide teknologi i mellomsålen – som innebærer at skoens såle er avrundet for å gi en følelse av et mykt og behageligunderlag. AIRmesh på sin side, sørger for god ventilasjon.
Vet du om du tråkker helt jevnt, det vil si nøytralt? Dette er det slett ikke alle så gjør, så det ligger ikke noe unaturlig i det å over- eller underpronere. Men det er greit å sjekke hvorvidt man gjør det, for da finnes det en mengde av sko som støtter opp foten så du ikke overbelaster den. Å underpronere vil si at man trakker ut mot siden med yttersiden av foten, men overpronering går innover, slik at innsiden av foten heller inn mot midten. Over tid kan man få økte belastninger mot rygg, bekken osv ved å tråkke litt skjevt, så dersom du trener aktivt med løping for eksempel, da er det smart å velge sko som passer for nettopp deg!
Husk også at hos Bikester har du fri retur og 100 dagers bytterett.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
21 93 97 96
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.