Online sykkel shop - Bikester
Mid-Season Sale - spar opptil 60% rabatt
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

PF30 Bunnbrakett med keramiske lagre Svart

ID: 1807252

929 kr
839 kr
Mva inkludert. plus Fraktkostnad
    • Svart

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

  • 30mm
  • Velg Diameter
    30mm - Utsolgt
    839 kr
Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.

Beskrivelse for

Prime PF30 Bunnbrakett med keramiske lagre Svart (black)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Primes PF30 bunnbrakett samler mye teknologi i en liten pakke for å holde sveivene jevnere lenger. Hos Prime brukes de beste elementene fra forskjellige materialer for å sikre optimal ytelse.

Lagrene holdes på plass av en legeringskopp, men for å holde BB og ramme stille og knirkefri, er de plassert i et plast/nylonskall. Å finne den rette blandingen av plast og nylon har gjort det mulig for prime å produsere disse BB-ene nøyaktig slik at de ikke deformeres over tid eller når de blir våte. Det lar også BB-en passe inn i rammer som ikke er perfekt justert. Primes lagre inne i PF30 BB-ene er nøyaktig produsert for å spinne jevnt, og når de kombineres med de spesielle tetningene, avstøter elementene. Pakningen er laget av en blanding av gummi og legering for å gi dobbel beskyttelse for lagrene.

Med Primes keramiske lageralternativ reduseres friksjonen, noe som betyr at det kreves mindre energi for å dreie sveivene, de er også mer holdbare og ruster ikke, så de krever mindre vedlikehold. Hvis du er en rytter som søker etter alle mulige fordeler i forhold til konkurrentene, kan det keramiske alternativet hjelpe å ta prestasjonen din til neste nivå.

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Downhill/Freeride, Allround / Nybegynner, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Landevei, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon, Trekking, Hybrid, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling
Hovedinformasjon
Produkt:
Hul akse
Diverse
Forsamlings bredde:
68 mm
Vekt:
87 g
Akse
Aksel klemme:
30 mm
Kompatibilitet
Tråd:
PF30
Kranklager
System:
Pressede hylser
Modellår
2022
Artikkelnummer
1807252

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.