Online sykkel shop - Bikester
Alt til sykkelfereien

Define Fabio Edition Solbriller Svart

ID: 1298527

1 699 kr
Mva inkludert., gratis frakt
    • Svart
Produktet har blitt lagt til i din ønskeliste

Dette produktet kan for øyeblikket ikke bestilles i ønsket antall. Sjekk handlekurven.

Produkt anfragen

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Rask levering mulig fra 1-4 virkedager

Beskrivelse for

POC Define Fabio Edition Solbriller Svart (uranium black matt/gold)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Å nærme seg alle hindringer med kreativitet og inspirasjon til å gjøre ting annerledes har alltid vært etikken POC har delt med Fabio Wibmer. Nå som han leder og forestiller seg hva som er mulig på en sykkel, og når POC leder og innoverer i utviklingen av prisbelønt beskyttelse, har de to kommet sammen for å utvikle den eksklusive Fabio signatur-serien. Alt i serien har detaljer designet av Fabio selv.

Define solbrillene er laget for ytelse på og utenfor sykkelen, og er PITs aktive arv.

Med en lett grilamidramme for fleksibilitet og holdbarhet, og hydrofile gummihåndtak på stengene og nesestykket, holder brillene seg godt på plass selv under intense perioder med aktivitet. Med Clarity-objektivteknologi styrer linsene fargespekteret for forbedret kontrast og fargedefinisjon når du kjører MTB eller i urbane omgivelser.

Linsen er formet slik at det er mulig å montere korrigerende optiske linser. Define solbriller er designet for bruk på stiene, men like funksjonelle i hverdagsinnstillinger, og gir en sømløs passform med Axion-hjelmen.

Carl Zeiss Linser
Carl Zeiss er anerkjent og æret for den beste i sin klasse optiske ekspertise innen oftalmiske linser, medisinsk utstyr og optikk i over hundre år. POCs Carl Zeiss-linser er laget av polykarbonat (PC) og har overlegen optisk ytelse. Alle kombinasjoner av fargetoner og speil er nøye valgt for å minimere innvendig gjenskinn og for å utnytte den fulle effekten av fordelene til grunnfargen.

Klarhet solbriller
Clarity-linser omdefinerer hva det vil si å se mens du kjører. Utviklet av POC sammen med Carl Zeiss Vision Sunlens, filtrerer Clarity-objektiver spesifikke topper i fargespekteret for å forbedre presisjonssynet. Linsene forsterker farge og kontrast og er innstilt spesielt på forskjellige ridemiljøer, spesielt urbane, stier og veier.

Spesielle funksjoner

Beskyttelsesnivå

Protection Index enligt Standard EN1938 0 - I overskyede dager er linsen fargeløs 1 - Egnet for svakt sollys gjennom en ellers overskyet himmel 2 - Medium linser for normalt sollys 3 - Sterkt sollys (alpint og marine), ofte mørke linser 4 - High Alpine og marine miljø. Veldig mørke linser, ikke egnet for kjøring!

Funksjoner

Tiltenkt bruk
MTB Nybegynnere/Touring, Marathon/Cross Country, Sykkelpendling, Bysykling, Allround / Nybegynner, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports
Kjønn
Herre, Dame
Hovedinformasjon
Glacier Fit:
Nei
Vekslende Konstruksjon:
ja
Glass-/linse:
Tonet
Glass-/linse:
Speilglass
Beskyttelsesnivå:
2" 18 - 43 % lystransmisjon
Utstyr
Ramme:
Grilamid
Nese-området:
Hydrofil gummiert
Klemme:
Hydrofil gummiert
Brilleglass
Navn på linse:
svart
Beskyttelsesnivå:
2: 18 - 43% lystransmisjon
100% UV-beskyttelse:
ja
Spesielle egenskaper:
Med antiduggbelegg
Modellår
2022
Artikkelnummer
1298527

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.