Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Bikester Ultimate Adventure

Vil du bli med oss når vi båter- og sykler rundt de Norske fjordene?

Lengsel etter å få dra ut på eventyr, vike av ’the beaten path’ og inn i det ukjente er noe som lokker de fleste av oss. Vil du føle på uvissheten av å befinne deg på en plass der du aldri har vært før og oppleve villmarken på sykkel? Vi på Bikester vil også det. Derfor har vi i samarbeid med Pinkbike skapet noe vi kaller ’The Ultimate Adventure’. I fire dager drar vi ut i det episke landskapet rundt fjordene med utsikter som gjør at selv en fjellvant Nordmann mister pusten. Sammen skal vi erobre noen av verdens mest unike sykkelstier som tar oss over høye fjell og dype daler.

Vi gir bort 2 all-inclusive biletter til deg og en venn! Det eneste du må gjøre for å vinne er å bevise for oss at du er en Ultimate Adventurer – enkelt ikke sant? Send oss en video eller slideshow som demonstrerer dette, vinneren blir valgt av vår egne jury og Pinkbike’s Community.

Vi er klar til å kaste loss – hvordan blir du med ombord?

For å forsikre deg en plass med på The Ultimate Adventure Challenge kreves litt fantasi og kreativitet. Sammen med vår partner Pinkbike, som er en av de største sykkelplattformene i verden, vil vi at du viser oss akkurat hvor ivrig du er etter å få bli med på eventyr! Gjør det morsomt, episkt eller actionfylt – lag et bildeshow eller en 1 minutt lang video som viser oss din eventyrlige side og din kjærlighet for spennende frilufts eventyr.


Hva kan du forvente deg av eventyret?

Vi utlover et unikt sykkeleventyr, der vi begir oss ut i Norges magiske fjordlandskap for å deretter kaste oss utfor noen av landets mest legendariske trails. Det er nettopp dette Bikester’s Ultimate Adventure er – og alt er inkludert! Vinneren får:

  • En tur og retur reise til de Norske fjordene, frakt av sykkel inkludert.
  • Transport til startpunktet for Ultimate Adventure.
  • 4 dager ombord på M/S Gåssten som en del av en 10-personers mannskap.
  • Måltider fra vår egen kokk ombord
  • Tilgang til unik kompetanse fra profesjonelle guider som er med oss for å vise de beste turene i området. Og et filmteam.

For å få et innblikk i hvordan det kommer til å føles å være en del av Bikester´s Ultimate Challenge, ta en titt på følgende filmklipp:


H + I Adventures: Terrengsykling på spektakulære stier

Vi er glade for å kunne informere om at H + I Adventures blir med oss på eventyret. Med et øye for spennende løyper, utradisjonelle løsninger og lang erfaring innom guiding, gleder vi oss til å se H + I Adventures ute i sitt rette element. Guidene bærer med seg kunnskap og historier fra noen av de flotteste sykkelstedene i verden slik som Whistler og Rotura. På denne fire dagers turen bidrar H + I The Adventures med veiledning og planlegging slik at vi virkelig får The Ultimate Adventure. Les mer om Trail Eldorado`et rundt den norske kysten og alle de andre fantastiske sykkeldestinasjonene H + I Adventures har å tilby, her: www.mountainbikeworldwide.com

ION Bikewear –Førstevalget for mountainbike eventyr

Vi er veldig stolte over å få presentere vår fantastiske sponsor til Bikester’s Ultimate Adventure. ION Bike Clothing & Equipments høye kvalitet og unike stil er det opplagte valget for mange seriøse mountainbikers. Bakom ION vil du finne engasjerte mennesker som forstår hva som kreves for et ekte frilufts eventyr. Som dere sikkert forstår er vi svært fornøyde med å ha funnet en perfekt partner til å utforske de norske fjordene med.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
21 93 97 96
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.