Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Trendy innovasjon – Sykler fra ledende merker

PEARL iZUMi

60 år med innovasjon: Sykkel -og treningsklær av beste kvalitet
Japanske Pearl Izumi har lang erfaring i å utvikle sportsklær med høy kvalitet og funksjon. Foruten sykkelspesifikke klær har de også et bredt utvalg innen andre utendørssporter som alle har samme formel for kvalitet, innovasjon og teknisk ytelse til felles. Klærne er produsert med teknisk avanserte material og gjennomtenkt detaljrik konstruksjon.

Klær

Nye Produkter fra PEARL iZUMi

Teknologier

PI Dry

Kald og våt? PEARL iZUMi's nye bukser og arm- og benvarmere med PI DRY-teknologi avviser fuktighet og holder deg behagelig varm selv under tøffe forhold. Fibrene avviser også vann uten å påvirke pusteevnen eller følelsen av materialet. Med PI DRY kan du sykle 365 dager i året, uansett vær.
Til PI Dry Produkter

Pearl iZUMi BioViz

Det er viktig å være synlig når du er ute på sykkelen. PEARL iZUMis nye BioViz-teknologi er designet med sjåførens perspektiv i tankene, slik at du raskt tiltrekker deres oppmerksomhet. BioViz er et omfattende helhetssystem som bruker reflekterende elementer, ekte lysstofffarger og bevegelsen din for å sikre at du blir sett raskere og fra opptil fem ganger avstanden enn i forhold til andre trafikanter.
Til BioViz Produkter

PEARL iZUMi

301 Produkter
Sorter etter
 
Side 1 av
6