Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Summer Tour - Ta sykkelen & dra avsted - spar 15% på alle merker!* Rabattkode: SUMMER15

PEARL iZUMi

60 år med innovasjon: Sykkel -og treningsklær av beste kvalitet
Japanske Pearl Izumi har lang erfaring i å utvikle sportsklær med høy kvalitet og funksjon. Foruten sykkelspesifikke klær har de også et bredt utvalg innen andre utendørssporter som alle har samme formel for kvalitet, innovasjon og teknisk ytelse til felles. Klærne er produsert med teknisk avanserte material og gjennomtenkt detaljrik konstruksjon.

Klær

Nye Produkter fra PEARL iZUMi

Teknologier

Pearl iZUMi - Here We Go

Pearl iZUMi setter et nytt eksempel i 2019 med "Here We Go" -kampanjen, et trekk for å beskytte miljøet med bærekraftig sykkelbekledning. Varemerket er i stadig større grad avhengig av naturlige, resirkulerbare og gjenbrukbare materialer som imponerer med funksjonalitet, holdbarhet og stil. Ride more, do more.

Pearl iZUMi - Craft Series

Kroppen vår er ikke laget for å sitte i timesvis på en liten og hard sadel. Det er derfor Pearl Izumi har integrert komfortable, semsket skinnpads perfekt tilpasset lindre dette trykket inn alle sine sykkelshorts. Fra den helt nye Pursuit og Escape 1: 1 Chamois Craft-serien, kan rytterne velge mellom P.R.O., ELITE og SELECT puter, avhengig av belastning og intensitet. Ingen andre produkter har blitt så omfattende testet for å sikre at det er en av de beste og mest komfortable sykkelshortsene som eksisterer.

PEARL iZUMi

256 Produkter
Sorter etter
 
Side 1 av
5