Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Cube Summer Sale - Endelig rabatt på CUBE! | OPPTIL 20% RABATT

Peak Performance

0 Produkter
Dessverre er ingen av de valgte produktene tilgjengelig for øyeblikket!
Populært i dag

Løpejakker fra Peak Performance

Peak Performance har kvalitetsprodukter som kombinerer funksjonalitet med trendsettende design. De lager generelt produkter rettet mot ulike idretter, og mot friluftsliv og hverdagsbruk. Opprinnelig var dette merket rettet mot skisporten, men i dag har det ekspandert voldsomt og du kan nå få kjøpt tøy til veldig mange ulike grener. Dette er plagg som du garantert vil elske!

Peak Performance fører blant annet klær og utstyr til:
  • Skisport
  • Friluftsliv
  • Golf
  • Løping
peak-performance-løpejakke

Peak Performance – kult uten å være glorete

Peak Performance så dagens gry i den lille fjellbyen Åre i Sverige, året var 1986. Da etterlyste ski-entusiaster, både en designer og flere skiutøvere på laget. I starten lagde de klær for seg selv, men på slutten av 80-tallet startet den store ballen å rulle og produksjonen økte. Stadig flere produkter ble lansert på markedet, og etter noen år var selskapet vel etablert.
På sin hjemmeside omtaler Peak Performance sin inntreden i sportsklær-industrien som en morsom analog: De sammenligner dens erstatning av datidens prangende merker på markedet med grungens erstatning av den glorete synth-popen. Dette var selvsagt på 80-tallet. Et tegn i tiden var at folk ville ha noe mer enn det overfladiske og det glorete, og de søkte genuin kvalitet – neon og glitter var på vei ut av bildet. I dag har Peak Performance blitt en av de ledende aktørene på markedet innen sportstøy. De har gått fra å være et bittelite selskap i Sverige til å dekke verdensmarkedet.

En god løpejakke er kjekt å ha

Hos Bikester kan vi by på løpejakker rettet mot triathlon trening. Vi har løpejakke for dame og for herre. Disse er i et enkelt og stilrent design som skulle passe de fleste. Det kan være greit å ha litt basisfarger i treningsgarderoben! Herrejakken har et løst og ledig snitt for høy komfort under trening. Den har glidelås og hette og er laget i mikrofiber. Den passer godt til varmere dager over en t-skjorte og er en ypperlig mellomlagsjakke når det er kjøligere eller mer vindfullt. I det norske klimaet kan man kanskje nesten si at det er en jakke for alle årstider utenom vinteren, men med tre lag blir det fort en jakke man kan bruke året gjennom likefullt. Damejakken har stort sett de samme egenskapene som herrejakken.
I prinsippet kan man bruke mange slags jakker som løpejakke, men en god løpejakke er for mange en funksjonsjakke, som har egenskaper som gjør at den både puster og tar av litt for vinden. Men i hvilken grad man trenger de ulike funksjonene beror på hvor ofte du løper og hvordan været er. Dersom du vurderer å kjøpe deg løpejakke, kan du stille deg selv noen spørsmål på forhånd. Skal du løpe ofte eller mye? Hvor intensivt trener du? Er du mye ute i alskens vær? Da er det viktig å ha flere lag med klær, særlig hvis det ikke er sommervarme ute. For kroppstemperaturen vil svinge litt underveis. En lett jakke som er lett å slenge over skuldrene kan være lurt å ha. Jakkene våre fra Peak Performance er komfortable og har en casual stil. De kan brukes på fritid og til løping, og selvsagt også til annen aktivitet.
Skal du ha deg en ny løpejakke, finner du fine og gode jakker fra Peak Performance her hos Bikester!

Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
800 22 668
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes