Online sykkel shop - Bikester
Festlige juletilbud med opptil 70%1 rabatt
30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR
P.A.C.
Multifunksjon i et plagg
P.A.C. er kjent for sin klassiske og allsidige plagg som kommer i flere forskjellige funksjonsmaterial for å passe til enhver tid, uansett hva du gjør. Det tyske merket produserer sine produkter i Schweinfurt og har over 20 års erfaring innen funksjonelle materialer. De anstrenger seg ekstra mye slik at du skal alltid kunne føle kvaliteten mot huden. Uansett om du sykler, står på ski, går en fjelltur eller bare tar en tur i byen – er P.A.C. sine produkter fint å ha til hånds.

P.A.C.

3 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Blå
  • Hvit
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
P.A.C. Bike 1.2 Footie Zip Sokker Dame Svart
P.A.C. Bike 1.2 Footie Zip Sokker Dame Svart Svart
P.A.C.
Bike 1.2 Footie Zip Sokker Dame Svart
Veil. pris 87 kr 39 kr
  • Versjoner: EU 35
- 55 %
P.A.C. Bike 5.2 Extreme Sokker Dame Hvit
P.A.C. Bike 5.2 Extreme Sokker Dame Hvit Hvit
P.A.C.
Bike 5.2 Extreme Sokker Dame Hvit
Veil. pris 119 kr 69 kr
  • Versjoner: EU 35
- 42 %
P.A.C. Bike 1.2 Footie Zip Sokker Dame Blå
P.A.C. Bike 1.2 Footie Zip Sokker Dame Blå Blå
P.A.C.
Bike 1.2 Footie Zip Sokker Dame Blå
Veil. pris 87 kr 49 kr
  • Versjoner: EU 35
- 43 %

Multifunksjon til de beste prisene

PAC er et tysk selskap som har satt sin ære på å lage noen av de beste multifunksjonsplaggene til syklister og aktive folk overalt, og å til og med gjøre det til de beste prisene. Det betyr ikke at de har tenkt å inngå kompromisser heller, ser det ut til, for i kolleksjonene med sykkelcapser og bandanaer, halser og andre stilige plagg, florerer det med materialer som merinoull og blandinger som både holder på formen, fargen og komforten. PAC har laget det originale multifunksjonsplagget, og det er noe som de er rettmessig stolte av. P.A.C. skjerf

Pakk med deg PAC, til alle slags turer

Vi hos Bikester.no har som mål at vi skal bli aller best på alt som har med sykkel, friluft og trening å gjøre, og det å ha det rette utstyret til alle som deler lidenskapen vår, er viktig for oss. Det er derfor PAC er med her i katalogen vår, som en av de få produsentene som faktisk lager multifunksjonsplagg. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan bruke plaggene til, om du vil ha det på hodet, rundt halsen eller kanskje som et ekstra erme, hvis det er akkurat litt for kjølig for t-skjorte en dag? Det er bare du som vet hvordan du best kan bruke PAC til din fordel – og det er nettopp det som er poenget. Med PAC i sykkelvesken har du det lille ekstra som trengs av og til, for å gjøre utstyret komplett. Hos Bikester finner du masse forskjellige versjoner, både i forskjellige materialer, og ikke minst i massevis av stilige farger og mønstre. Sjekk ut PAC her hos oss i dag – vi er sikre på at du finner deg en favoritt, eller kanskje til og med flere? Har du spørsmål så stiller vi opp når som helst – både her og hos PAC finner du stilig tilbehør til sykkelutstyret ditt, enten du er ute etter noe spesifikt, eller rett og slett trenger et stilig multifunksjonsplagg.