Online sykkelbutikk
Gjør 2022 til ditt sykkelår! | Hopp på sykkelen med ny energi
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Sylva 12 Ryggsekk Dame Grå

ID: 891398

1 109 kr NOK
Mva inkludert., gratis frakt
    • Grå
    • lilla

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.

Beskrivelse for

Osprey Sylva 12 Ryggsekk Dame Grå (downdraft grey)

Air-Con Included. Air-Con Included. Våre Sylva-serier er mindre, lettere og raskere enn noen gang og har en imponerende kvinnespesifikk passform. Sylva 12 har vårt AirSpeed-ryggsystem og en LightWire ramme, noe som tar ventilasjon til neste nivå, samtidig som en innovativ, åpen åk muliggjør maksimal luftgjennomstrømning langs ryggen. Den er utstyrt med en ventilert BioStretch-sele med ytelsespassform for å ytterligere øke luftgjennomstrømning. Selv på de varmeste turene og stiene, vil du oppleve utrolig ventilasjon og stabilitet i lasten. Den strømlinjede profilen på sekken og LidLock-festet for sykkelhjelm, gjør den perfekt for syklister som ønsker en effektiv og smidig måte å bære utstyret sitt på. Samtidig bidrar de romslige lommene og de dedikerte hydreringsermene til å utstyre denne sekken med egenskapene til å være et helprofesjonelt valg på tvers av sporter. Et J-Zip-frontpanel gjør det enkelt å få tilgang til nødvendighetene dine, mens et komfortabelt, omsluttende hoftebelte med stretchnettinglommer gir deg et enkelt sted å lagre snacks eller små nødvendigheter. Et J-Zip-frontpanel gjør det enkelt å få tilgang til nødvendighetene dine, mens et nettinghoftebelte gir stabilitet under rask bevegelse. Sylvas ryggsystem byr også på en imponerende kvinnespesifikk passform, med ergonomisk utformet sele, åk og ryggpanel.

Sylva 12 er mellomstørrelsen i samlingen, med rom til nødvendigheter for en varm dag. Sidelommer i stretchnetting gir deg et utmerket sted for lagring av softflasks eller vannflasker, og den ripesikre elektronikklommen gjør at du kan bære med deg telefonen din, solbriller eller GPS trygt. Sylva er også kompatibel med våre Hydraulics-reservoarer og har bryststropper med magnetspenner. Refleksive farger, feste for blinklys og et integrert High-Vis regndeksel, kommer til å fremme synligheten din når du er ute på mørke stier eller veier.

Detaljer

  • kompresjonsrem
  • indikatorlysbrakett

Funksjoner

Tiltenkt bruk
MTB Nybegynnere/Touring, All Mountain/Enduro, Allround / Nybegynner, All Mountain / Trail, Enduro, Trekking, Sykkelferie, Hybrid, Sykkelpendling, Bysykling, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling, Lange turer, Korte turer, Tur
Kjønn
Dame
Kategori
Ryggsekk uten drikkeblære
Størrelse
Total volum:
12 l
Hovedinformasjon
Ryggsystem:
Uten ryggskinne
Ryggsekk
Taske/ Veske:
Et stort hovedrom, Én glidelåslomme foran, Én glidelåslomme foran, Én stretchlomme foran, 2 siderom for drikkeflaske
Drikkesystem:
En bryststropp, en midjestropp
Feste:
2 drikkeflasker
Drikkesystem
Drikkeblære:
uten
Modellår
2022
Artikkelnummer
891398

Video

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.