Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Trendy innovasjon – Sykler fra ledende merker
ORBEA

ORBEA Gain M30 blue/white (2020)

ID: 1042733
39 589 kr
Inkl. moms, gratis frakt
ORBEA Gain M30 blue/white
ORBEA Gain M30 black/grey
ORBEA Gain M30 orange/yellow
ORBEA Gain M30 red/blue
Beregn størrelse | Geometri
Venligst velg rammestørrelse

Klikk på "størrelsestabellen" for å finne riktig størrelse

Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
 • Stort utvalg av produkter
  over 600 kjente merker
 • 100 dagers returrett gratis retur
 • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
Produktbeskrivelse

Gain M30 el-landeveisykkel ble designet for å gjøre turen enklere. Konseptene "Enough Power" og "Enough Energy" har gjort modellen ekstremt lett, sporty og mobil: en sykkel som reagerer på kallet til den åpne veien. The Gain anerkjenner svette og innsats og støtter deg ved å spise kilometer etter kilometer. Systemgrensesnittene er moderne, integrerte og enkle. Det er ingen omfangsrike komponenter som påvirker din erfaring, alle distraksjoner har blitt redusert til et minimum, og bare deg, gevinsten og timene dine forblir sammen.  

Mode Button
Spar plass på styret, for eksempel ved å installere et navigasjonssystem eller bare for å gjøre turen enklere. Gain Control Center er en attraktiv og diskret knapp på topprøret. Med det enkle iWoc ONE-grensesnittet kan du slå systemet av eller på, kontrollere nivået på motorstøtten, og kontrollere gjenværende batteriladning. De fargerike LED-lysene gir deg all den informasjonen du trenger. iWoc TRIO kompaktkontrollen gir ekstra funksjoner og interaktivitet til flatskjermversjonen av Gain, i kombinasjon med iWOC ONE på / av-knappen, noe som gir mer kontroll over belysning, batteri og motorassistanse.

Internal Battery
Batteriet er en av de mest slående komponentene i et el-sykkel system, og derfor har Orbea gjort alt for å gjøre det så lite, lett og diskret som mulig. Gain-konseptet "Enough Energy" gir syklisten rikelig med batteristrøm, men ikke noe mer. Dette unngår store batterier med for høy effekt. 

Drive System
Hjertet av Gain, bakhjulsmotoren, er nøkkelen til Enough Power-konseptet. Det sofistikerte kjøresystemet gir pålitelig, mild motorassistanse på nivåer som er utformet for å lette turen. Og siden motoren er plassert direkte på baknavet, kan du også bruke pedalene når motoren ikke er i bruk uten å ha følelsen av å bli trukket sammen.

C.A.N. Integration
Gevinsten krever ikke mange kabler og tilbehør. Controller Area Network (CAN) er en enkeltkontakt som kan brukes til å lade, diagnostisere og koble til et ekstrabatteri.

PAS SENSOR
Den balanserte, jevne motoreffekten av forsterkningen krever en sofistikert sensor. I perfekt harmoni med innsatsen for å gjøre systemet enkelt og diskret, inneholder kassettlukeren 20 magneter som detekteres av den integrerte sensoren. Systemet overvåker pedalaktiviteten din og justerer motorens hjelp.

APP
En app for smarttelefoner og smartwatches gir ekstra kontrollfunksjoner for iWoc-systemet for Gain. Sykkelsporing, opplasting av GPS-ruter og andre aktiviteter samt andre funksjoner er mulig via mobiltelefonen, noe som gjør sykkelen til enda mer verdifull enhet.

Allsidighet
Trenden mot bredere dekk er overalt, og til og med i løpskonkurranser får stadig større oppmerksomhet til økt komfort og lavere rullestyrke i 25C og 27C dekkene. For å gjøre det enda mer allsidig, er det enda mulig å dyrke de fleste 40C-dekkene.

Mange sykler i en enkelt Gain
Gain er villig til å ta på seg mange roller: Grus, vei, pendling ... Dekknivået, muligheten til å montere forskjellige tilbehør som mudflaps og praktisk all-road geometri gjør det mulig å endre den. Den sikre og enkle installasjonen av mudguards fra ettermarkedet gir et attraktivt og robust resultat. På forespørsel kan et bagasjestativ installeres. Orbea har designet sin mest allsidige sykkel.

Mavic

Med sikte på å sikre høyest mulig monteringskvalitet, jobbet Orbea nært sammen med Mavic for å integrere sitt bestselgende Aksium Elite og Cosmic Carbon-hjul med X35-motoren.

ROM FOR BREDDE
Bredere dekk blir stadig mer populært. Dette har gått så langt at selv pro-racere i økende grad foretrekker høyere komfort og lavere rullestyrke i 25C og 27C dekk. For å gjøre det enda mer allsidig, er det til og med egnet for de fleste 40C-dekkene.

Detaljer

 • pålitelig bakhjulsmotor X35 fra ebikemotion
 • integrert 250 Wh batteri i nedrøret
 • Shimano 105, 2x11 derailleur
 • Hydraulisk Shimano skivebremser
 • Mavic Yksion Pro dekk
 • Pedaler er ikke inkludert. Finn pedaler her
Egenskaper

Rekkevidde

Hvor mange kilometer holder batteriet mitt?  
Kommer jeg 50 kilometer med en batteriladning eller til og med 120? For en elsyklist er dette viktig informasjon og produsentene gjør sitt beste for å estimere og oppgi reell rekkevidde der ser hvor langt du kommer på et fulladet batteri. I praksis er maksimal rekkevidde avhengig av mange faktorer; I tillegg til motoren inkluderer dette energiinnhold (400 eller 500 Wh) håndtering og hvor gammelt batteriet er, men også sjåførens vekt, sittestilling, kjørestil (startfrekvens, kadens) og valgt assistansenivå (Eco, Tour, Sport, Turbo) har stor påvirkning på rekkevidden. Og sist men ikke minst påvirker sykkelruten (oppoverbakke eller flat), veidekket (landevei eller terreng) og til og med vinden (mot- eller medvind) og dekkprofilen rekkevidden. Derfor er det ekstremt vanskelig å gi nøyaktig og pålitelig informasjon.

Spesifikasjoner
Type
El-sykkel 25km/h  
Formål
Elektrisk racersykkel  
Hjulstørrelse
28"  
Totalt antall gir
22  
Vekt (ca.)
12.24  kg
Totalvekt
120  kg
Inkludert i leveransen
Pedaler inngår: Nei  
Ramme
Dempermerke: uten demper
System: Diamant
Type materiale: Karbon
ytterligere spesifikasjoner: Orbea Gain Carbon, Monokok kolstruktur, Plattmonterade skivbromsar, 135x9 QR, Max 700x40C, Intern kabeldragning, Ebikemotion X35 specifik, Integrerat batteri, Integrerad sensor, Iwock One kompatibel
Motor
Merke: Ebikemotion
Modell: X 35
Type: Navmotor bakhjulsdrift
Ytelse: 250 Watt
Batteri
Modell: Ebikemotion
Type: Lithium-Ion
Energiinnhold: 250 Wh
Ytelse: 36 / 6.9
Batteri montasje: Intube-batteri
Display
Ebikemotion IWoc  
Rekkevidde
75 
Gaffel
System: Fast gaffel
Merke: Orbea
Type: Gain Carbon Flat Mount
Gir
Type sykkelgir: Gir
Antall gir: 11
Merke: Shimano
Type: 105
Framgir
Versjon: 2-delt
Merke: Shimano
Girspake
Modell: Shimano 105 ST-7020  
Kranksett 
Modell: Shimano 105 R7000
Girutveksling 1: 50 Tenner
Girutveksling 2: 34 Tenner
Kjede
Modell: KMC X11  
Kassett
Oversettelseskrok (tenner): 11-32 Tenner
Modell: Shimano
Frambremse
Merke: Shimano
Type: R7070
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Bakbremse
Merke: Shimano
Type: R7070
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Bremsespake
Modell: Shimano ST-7020  
Styre
Modell: Orbea OC2, Reach: 80 mm, Drop: 125 mm  
Styrestem
System: A-Head
Modell: Orbea OC2, 8°
Headset
FSA 1-1/8 semi-integrert integrated  
Sadel
Selle Royal Asphalt GR  
Setepinne
System: Integrert
Diameter: 31.6 mm
Type: Orbea OC2, Offset: 20
Hjul
Modell: Mavic Aksium Elite Disc UST  
Framdekk
Størrelse: 28
Dekkbredde: 28 mm
Modell: Mavic Yksion Pro UST
Spesielle egenskaper: Refleks detaljer, Punkterings beskyttelse
Bakdekk
Størrelse: 28
Dekkbredde: 28 mm
Modell: Mavic Yksion Pro UST
Spesielle egenskaper: Refleks detaljer, Punkterings beskyttelse
Kjønn
Unisex
Modellår
2020
Varenummer
1042733
Video
Produktonmtaler
3.3
6 Omtaler
5 Stjerner
1
4 Stjerner
3
3 Stjerner
0
2 Stjerner
1
1 Stjerne
1
11.01.2020
2beetle@web.de
god
Gut
Automatisk oversatt fra tysk Tilbake til original

Veldig fin sykkel, støtte på fjellet føles ikke så sterk, men den er tilstrekkelig. Totalt sett er kjøreopplevelsen veldig nær naturlig kjøring. Den ekstra vekten på bakhjulet merkes i forhold til en vanlig racersykkel, men akseptabel. De tre støttenivåene kan stilles inn individuelt. Området er sterkt avhengig av det valgte støttenivået og høyden. På 750 m fremdeles 39% batteri.

Sehr schönes Rad, Unterstützung am Berg fühlt sich nicht so stark an, ist aber ausreichend. Das Fahrgefühl ist insgesamt sehr nah am natürlichen Fahren. Das Mehrgewicht am Hinterrad ist gegenüber einem normalen Rennrad spürbar, aber akzeptabel. Die drei Unterstützungsstufen können individuell eingestellt werden. Die Reichweite ist stark abhängig von der gewählten Unterstützungsstufe und den Höhenmetern. Bei 750 Hm noch 39% Akku.

06.11.2019
RICHARD
Få M30
Gain M30
Automatisk oversatt fra fransk Tilbake til original

Jeg kjøpte denne sykkelen 16/9/2019, jeg veier 85 kg. Jeg er omtrent 100 km med batteriet fullt, jeg er 71 år og er veldig fornøyd med kjøpet.

J'ai acheté ce vélo le 16/9/2019, je pèse 85 kg je fais environ 100km avec la batterie pleine, j'ai 71 ans et je suis très content de mon achat.

Omdømme av forrige modell

02.11.2019
ANTONIO
Veldig dyrt for fordelene det har.
Muy caro para las prestaciones que tiene.
Automatisk oversatt fra spansk Tilbake til original

Jeg monterte en 700w bakhjulsmotor på min gamle sykkel og kjøpte et 36 v og 21A batteri (alt i Aliexpress 900 €), og jeg har fremdeles ikke klart å bruke den til å være dagen på mer 136 km, det pleier jeg å gjøre 80-90 km daglig. I tillegg fjernet jeg hastighetsbegrensningsføleren og tar vanligvis gjennomsnitt mellom 30 og 34 km / t, noe som ikke er dårlig for meg med sytti år.

Yo monté un motor de 700w en rueda trasera en mi bici vieja y compré una batería de 36 v y 21A (todo ello en Aliexprés 900€), y todavía no he sido capaz de agotarla siendo el día de más kms 136 kms, yo hago habitualmente 80-90 kms diarios. Además le quité el sensor de limitación de velocidad y suelo sacar medias entre 30 hasta 34 Kms/h que no está mal para mí con setenta años.

Omdømme av forrige modell


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
800 22 668
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes