Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Varen du leter etter er desverre utsolgt. Vennligst fyll inn din e-postadresse så informerer vi deg når den er tilgjengelig igjen.
Orbea

Orbea Gain F40 black (2020)

ID: 1042703
23 309 kr
Inkl. mva, ekskl. levering
Beklager, denne varen er desverre utsolgt.
Jeg ønsker å bli varslet når produktet er tilgjengelig igjen

Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
 • 30 dagers returrett gratis retur
 • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
 • Stort utvalg av produkter
  over 600 kjente merker
Produktbeskrivelse

Gain F40 el-landeveisykkel ble designet for å gjøre turen enklere. Konseptene "Enough Power" og "Enough Energy" har gjort modellen ekstremt lett, sporty og mobil: en sykkel som reagerer på kallet til den åpne veien. The Gain anerkjenner svette og innsats og støtter deg ved å spise kilometer etter kilometer. Systemgrensesnittene er moderne, integrerte og enkle. Det er ingen komponenter som påvirker din erfaring, alle distraksjoner har blitt redusert til et minimum.

Mode Button
Spar plass på styret, for eksempel ved å installere et navigasjonssystem. Gain Control Center er en attraktiv og diskret knapp på topprøret. Med det enkle iWoc ONE-grensesnittet kan du slå systemet av eller på, kontrollere nivået på motorstøtten, og kontrollere gjenværende batteriladning. De fargerike LED-lysene gir deg all den informasjonen du trenger. IWoc TRIO kompaktkontroll gir ekstra funksjoner og interaktivitet til flatskjermversjonen av Gain, i kombinasjon med iWOC ONE på/av-knappen, gir det mer kontroll over belysning, batteri og motorassistanse.

Internal Battery
Batteriet er en av de mest slående komponentene i et el-sykkelsystem, og derfor har Orbea gjort alt for å gjøre det så lite, lett og diskret som mulig. Gain-konseptet "Enough Energy" gir syklisten rikelig med batteristrøm, men ikke noe mer. Dette unngår store batterier med for høy effekt. 

Drive System
Hjertet av Gain, bakhjulsmotoren, er nøkkelen til Enough Power-konseptet. Det sofistikerte kjøresystemet gir pålitelig, mild motorassistanse på nivåer som er utformet for å lette turen. Og siden motoren er plassert direkte på baknavet, kan du også bruke pedalene når motoren ikke er i bruk uten å ha følelsen av å bli trukket. C.A.N Integration
Gevinsten krever ikke mange kabler og tilbehør. Controller Area Network (CAN) er en enkeltkontakt som kan brukes til å lade, diagnostisere og koble til et ekstrabatteri.

PAS SENSOR
Den balanserte og jevne motoreffekten av forsterkningen krever en sofistikert sensor. I perfekt harmoni med innsatsen for å gjøre systemet enkelt og diskret, inneholder kassettlukeren 20 magneter som detekteres av den integrerte sensoren.

APP
En app for smarttelefoner og smartwatches gir ekstra kontrollfunksjoner for iWoc-systemet for Gain. Sykkelsporing, opplasting av GPS-ruter og andre aktiviteter samt andre funksjoner er mulig via mobiltelefonen, noe som gjør sykkelen til enda mer verdifull enhet.

Allsidighet
Trenden mot bredere dekk er overalt, til og med i løpskonkurranser blir det stadig større oppmerksomhet til økt komfort og lavere rullestyrke i 25C og 27C dekkene. For å gjøre den enda mer allsidig, er det mulig å dyrke de fleste 40C-dekkene.
Gain er villig til å ta på seg mange roller: Grus, vei, pendling ... Dekknivået, muligheten til å montere forskjellige tilbehør som mudflaps og praktisk all-road geometri gjør det mulig å endre den. Den sikre og enkle installasjonen av mudguards fra ettermarkedet gir et attraktivt og robust resultat. På forespørsel kan et bagasjestativ installeres. Orbea har designet sin mest allsidige sykkel.

Detaljer

 • pålitelig bakhjulsmotor X35 fra ebikemotion
 • integrert 250 Wh batteri i nedrøret
 • Shimano Altus 1x9 derailleur
 • Hydraulisk Shimano skivebremser
 • Kenda punkteringbeskyttelse i dekkene
 • pedaler er inkludert
Egenskaper

Rekkevidde

Hvor mange kilometer holder batteriet mitt?  
Kommer jeg 50 kilometer med en batteriladning eller til og med 120? For en elsyklist er dette viktig informasjon og produsentene gjør sitt beste for å estimere og oppgi reell rekkevidde der ser hvor langt du kommer på et fulladet batteri. I praksis er maksimal rekkevidde avhengig av mange faktorer; I tillegg til motoren inkluderer dette energiinnhold (400 eller 500 Wh) håndtering og hvor gammelt batteriet er, men også sjåførens vekt, sittestilling, kjørestil (startfrekvens, kadens) og valgt assistansenivå (Eco, Tour, Sport, Turbo) har stor påvirkning på rekkevidden. Og sist men ikke minst påvirker sykkelruten (oppoverbakke eller flat), veidekket (landevei eller terreng) og til og med vinden (mot- eller medvind) og dekkprofilen rekkevidden. Derfor er det ekstremt vanskelig å gi nøyaktig og pålitelig informasjon.

Spesifikasjoner
Type
El-sykkel 25km/h  
Formål
El-assistert bysykkel  
Hjulstørrelse
28"  Tommer
Totalt antall gir
9  
Vekt (ca.)
15  kg
Totalvekt
120  kg
Inkludert i leveransen
Pedaler inngår: ja  
Ramme
Dempermerke: uten demper
System: Diamant
Type materiale: Aluminium
ytterligere spesifikasjoner: Orbea Gain Hydro, Platt fäste, 9 x 135 mm, Max. 700 x 40 c, Intern kabeldragning
Motor
Merke: Ebikemotion
Modell: X 35
Type: Navmotor bakhjulsdrift
Ytelse: 250 Watt
Batteri
Modell: Ebikemotion
Type: Lithium-Ion
Energiinnhold: 250 Wh
Ytelse: 36 / 6.9
Batteri montasje: Intube-batteri
Display
Ebikemotion IWoc  
Lader
Type: Ebikemotion X35  
Rekkevidde
75 
Gaffel
System: Fast gaffel
Merke: Orbea
Type: giret ​​400 mm Carbon Flat-Mount
Gir
Type sykkelgir: Kettenschaltung
Antall gir: 9
Merke: Shimano
Type: Altus
Girspake
Modell: Shimano Altus SL-M2010  
Kranksett 
Modell: Prowheel Stål
Girutveksling 1: 42 Tenner
Kjede
Modell: Shimano HG53  
Kassett
Oversettelseskrok (tenner): 11-36 Tenner
Modell: Sun Race CSM989
Frambremse
Merke: Shimano
Type: MT200
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Bakbremse
Merke: Shimano
Type: MT200
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Bremsespake
Modell: Shimano MT200  
Styre
System: Riser
Modell: Bredde: 640 mm
Material: Alu
Styrestem
System: A-Head
Modell: Styret: 31,8 mm
Material: Alu
Headset
1-1/8 semi- integrert  
Sadel
Selle Royal Viper A2  
Setepinne
System: Patentstütze
Diameter: 27.2 mm
Material: Alu
Hjul
Modell: Airline Corsa  
Framdekk
Størrelse: 28
Dekkbredde: 38 mm
Modell: Kenda K1067
Spesielle egenskaper: Refleks detaljer, Punkterings beskyttelse
Bakdekk
Størrelse: 28
Dekkbredde: 38 mm
Modell: Kenda K1067
Spesielle egenskaper: Refleks detaljer, Punkterings beskyttelse
Pedaler
VPE-537 Svart  
Kjønn
Unisex
Modellår
2020
Varenummer
1042703
Produktonmtaler
4.7
3 Omtaler
5 Stjerner
2
4 Stjerner
1
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
16.07.2020
Juha r
Anmeldelse
Arvostelu
Automatisk oversatt fra finsk Tilbake til original

Veldig fornøyd med sykkelen. Fungerer godt. 600 km kjørt. Jeg anbefaler.

Erittäin tyytyväinen pyörään. Toimii hyvin.600 km ajettu. Suosittelen.

05.07.2020
Nice
Orbea Gain F 40
Orbea Gain F 40
Automatisk oversatt fra finsk Tilbake til original

Helt fantastisk lett sykkel som hjelper akkurat når du trenger hjelp. Uten hjelp som en vanlig sykkel (ikke bremser). Batteriet skulle ikke tømmes, men festes direkte på sykkelen. Batteriet var nok i 50-70 km.

Aivan mahtava kevyt pyörä joka auttaa juuri silloin kun apua haluaa. Ilman avustusta kuin tavallinen pyörä(ei jarruta).Akkua ei saa irti ladattavaksi, vaan töpseli suoraan pyörään.Akku riittänyt 50-70 km.

22.05.2020
steph49@bnet.at
Orbea Gain F 40
Orbea Gain F 40
Automatisk oversatt fra tysk Tilbake til original

En e-sykkel som ikke oppfattes som en ekte sykkel som andre og som også kan kjøres som sådan. Til denne prisen er selvfølgelig ikke alt oppdatert (ingen datamaskin om bord, en ladeuttak som tar litt å bli vant til), i sammenligning med f.eks. med en annen modell, nå i samme priskategori, bedre utstyrt (f.eks. skivebremser). En betydelig mangel er ytelsen til batteriet, som er under jorden sammenlignet med nesten alle andre e-sykler. Det vil være helt nødvendig å gjøre forbedringer her. Det er heller ingen bruk av en rekkevidde, som hever prisen betraktelig og derved leverer en total kraft med batteriet, noe som er normalt i andre, også billigere modeller. Derav bare 4 stjerner.

Ein e-bike, welches nicht wie andere, als echtes Fahrrad empfunden wird und auch als solches zu fahren ist. Natürlich ist bei diesem Preis nicht alles auf letztem technischen Stand (kein Bordcomputer, eine sehr gewöhnungsbedürftige Ladebuchse), im Verbleich z.B. mit einem anderen Modell, jetzt in gleicher Preiskategorie, besser ausgestattet (z.B. Scheibenbremsen). Ein allerdings erhebliches Manko ist die Leistung des Akkus, die im Vergleich zu fast allen anderen e-bikes unterirdisch ist. Hier müsste unbedingt nachgebessert werden. Es nützt dabei auch kein range-extender, der den Preis erheblich anhebt und dabei gesamt mit dem Akku eine Leistung abgibt, die bei anderen, auch billigeren Modellen im üblich Rahmen liegt. Daher nur 4 Sterne.


Har du noen spørsmål?
Send oss din forespørsel ved å bruke kontaktskjemaet eller besøk vår FAQ-seksjon med ofte stilte spørsmål og svar.
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes