Nyttårsforsett? | #1: Begynn å sykle igjen
Online sykkelbutikk
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Gain F40 green

ID: 1042709

24 029 kr NOK
Mva inkludert. plus Fraktkostnad
  • green

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

 • Velg Rammehøyde
 • Velg Rammehøyde
  XS | 46cm (28") - Utsolgt
  24 029 kr
  S | 51cm (28") - Utsolgt
  24 029 kr
  M | 55,5cm (28") - Utsolgt
  24 029 kr
  L | 58,5cm (28") - Utsolgt
  24 029 kr
  XL | 61cm (28") - Utsolgt
  24 029 kr
Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.

Beskrivelse for

Orbea Gain F40 green

Gain F40 el-landeveisykkel ble designet for å gjøre turen enklere. Konseptene "Enough Power" og "Enough Energy" har gjort modellen ekstremt lett, sporty og mobil: en sykkel som reagerer på kallet til den åpne veien. The Gain anerkjenner svette og innsats og støtter deg ved å spise kilometer etter kilometer. Systemgrensesnittene er moderne, integrerte og enkle. Det er ingen komponenter som påvirker din erfaring, alle distraksjoner har blitt redusert til et minimum.

Mode Button
Spar plass på styret, for eksempel ved å installere et navigasjonssystem. Gain Control Center er en attraktiv og diskret knapp på topprøret. Med det enkle iWoc ONE-grensesnittet kan du slå systemet av eller på, kontrollere nivået på motorstøtten, og kontrollere gjenværende batteriladning. De fargerike LED-lysene gir deg all den informasjonen du trenger. IWoc TRIO kompaktkontroll gir ekstra funksjoner og interaktivitet til flatskjermversjonen av Gain, i kombinasjon med iWOC ONE på/av-knappen, gir det mer kontroll over belysning, batteri og motorassistanse.

Internal Battery
Batteriet er en av de mest slående komponentene i et el-sykkelsystem, og derfor har Orbea gjort alt for å gjøre det så lite, lett og diskret som mulig. Gain-konseptet "Enough Energy" gir syklisten rikelig med batteristrøm, men ikke noe mer. Dette unngår store batterier med for høy effekt. 

Drive System
Hjertet av Gain, bakhjulsmotoren, er nøkkelen til Enough Power-konseptet. Det sofistikerte kjøresystemet gir pålitelig, mild motorassistanse på nivåer som er utformet for å lette turen. Og siden motoren er plassert direkte på baknavet, kan du også bruke pedalene når motoren ikke er i bruk uten å ha følelsen av å bli trukket. C.A.N Integration
Gevinsten krever ikke mange kabler og tilbehør. Controller Area Network (CAN) er en enkeltkontakt som kan brukes til å lade, diagnostisere og koble til et ekstrabatteri.

PAS SENSOR
Den balanserte og jevne motoreffekten av forsterkningen krever en sofistikert sensor. I perfekt harmoni med innsatsen for å gjøre systemet enkelt og diskret, inneholder kassettlukeren 20 magneter som detekteres av den integrerte sensoren.

APP
En app for smarttelefoner og smartwatches gir ekstra kontrollfunksjoner for iWoc-systemet for Gain. Sykkelsporing, opplasting av GPS-ruter og andre aktiviteter samt andre funksjoner er mulig via mobiltelefonen, noe som gjør sykkelen til enda mer verdifull enhet.

Allsidighet
Trenden mot bredere dekk er overalt, til og med i løpskonkurranser blir det stadig større oppmerksomhet til økt komfort og lavere rullestyrke i 25C og 27C dekkene. For å gjøre den enda mer allsidig, er det mulig å dyrke de fleste 40C-dekkene.
Gain er villig til å ta på seg mange roller: Grus, vei, pendling ... Dekknivået, muligheten til å montere forskjellige tilbehør som mudflaps og praktisk all-road geometri gjør det mulig å endre den. Den sikre og enkle installasjonen av mudguards fra ettermarkedet gir et attraktivt og robust resultat. På forespørsel kan et bagasjestativ installeres. Orbea har designet sin mest allsidige sykkel.

Detaljer

 • pålitelig bakhjulsmotor X35 fra ebikemotion
 • integrert 250 Wh batteri i nedrøret
 • Shimano Altus 1x9 derailleur
 • Hydraulisk Shimano skivebremser
 • Kenda punkteringbeskyttelse i dekkene
 • Pedaler inkludert ja
Vis alle produkter fra ORBEA Gain serien

Spesielle funksjoner

Rekkevidde

Hvor mange kilometer holder batteriet mitt?  
Kommer jeg 50 kilometer med en batteriladning eller til og med 120? For en elsyklist er dette viktig informasjon og produsentene gjør sitt beste for å estimere og oppgi reell rekkevidde der ser hvor langt du kommer på et fulladet batteri. I praksis er maksimal rekkevidde avhengig av mange faktorer; I tillegg til motoren inkluderer dette energiinnhold (400 eller 500 Wh) håndtering og hvor gammelt batteriet er, men også sjåførens vekt, sittestilling, kjørestil (startfrekvens, kadens) og valgt assistansenivå (Eco, Tour, Sport, Turbo) har stor påvirkning på rekkevidden. Og sist men ikke minst påvirker sykkelruten (oppoverbakke eller flat), veidekket (landevei eller terreng) og til og med vinden (mot- eller medvind) og dekkprofilen rekkevidden. Derfor er det ekstremt vanskelig å gi nøyaktig og pålitelig informasjon.

Mer

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Bysykling, Urban Sports
Kjønn
Herre, Dame
Type
El-sykkel 25km/h
Hjulstørrelse
28" Tommer
Totalt antall gir
9
Vekt (ca.)
15 kg
Totalvekt
120 kg
Inkludert i leveransen
Pedaler inngår: ja
Ramme
Dempermerke: uten demperSystem: DiamantType materiale: Aluminiumytterligere spesifikasjoner: Orbea Gain Hydro, Flat Mount mount, 9 x 135 mm, max. 700 x 40 c, internal cable routing
Motor
Merke: EbikemotionModell: X 35Type: Navmotor bakhjulsdriftYtelse: 250 Watt
Batteri
Modell: EbikemotionType: Lithium-IonEnergiinnhold: 250 WhYtelse: 36 / 6.9Batteri montasje: Intube-batteri
Display
Ebikemotion IWoc
Lader
Type: Ebikemotion X35
Rekkevidde
Rekkevidde: 75
Gaffel
System: Fast gaffelMerke: OrbeaType: giret ​​400 mm Carbon Flat-Mount
Gir
Type sykkelgir: KettenschaltungAntall gir: 9Merke: ShimanoType: Altus
Girspake
Modell: Shimano Altus SL-M2010
Kranksett 
Modell: Prowheel StålGirutveksling 1: 42 Tenner
Kjede
Modell: Shimano HG53
Kassett
Oversettelseskrok (tenner): 11 TennerModell: Sun Race CSM989
Frambremse
Merke: ShimanoType: MT200Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Bakbremse
Merke: ShimanoType: MT200Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Bremsespake
Modell: Shimano MT200
Styre
System: RiserModell: Bredde: 640 mmMaterial: Alu
Styrestem
System: A-HeadModell: Styret: 31,8 mmMaterial: Alu
Headset
1-1/8 semi- integrert
Sadel
Selle Royal Viper A2
Setepinne
System: PatentstützeDiameter: 27.2 mmMaterial: Alu
Hjul
Modell: Airline Corsa
Framdekk
Størrelse: 28Dekkbredde: 38 mmModell: Kenda K1067Spesielle egenskaper: Refleks detaljer, Punkterings beskyttelse
Bakdekk
Størrelse: 28Dekkbredde: 38 mmModell: Kenda K1067Spesielle egenskaper: Refleks detaljer, Punkterings beskyttelse
Pedaler
VPE-537 Svart
Modellår
2020
Artikkelnummer
1042709

Kundemeninger

4.7
3 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
2
Fjern alle filtre
Orbea Gain F40 black black
Juha r
Anmeldelse
Oversatt fra Finsk Til originalen
Veldig fornøyd med sykkelen. Fungerer godt. 600 km kjørt. Jeg anbefaler.
16.07.2020
Orbea Gain F40 black black
Nice
Orbea Gain F 40
Oversatt fra Finsk Til originalen
Helt fantastisk lett sykkel som hjelper akkurat når du trenger hjelp. Uten hjelp som en vanlig sykkel (ikke bremser). Batteriet skulle ikke tømmes, men festes direkte på sykkelen. Batteriet var nok i 50-70 km.
05.07.2020
Orbea Gain F40 black black
steph49@bnet.at
Orbea Gain F 40
Oversatt fra Tysk Til originalen
En e-sykkel som ikke oppfattes som en ekte sykkel som andre og som også kan kjøres som sådan. Til denne prisen er selvfølgelig ikke alt oppdatert (ingen datamaskin om bord, en ladeuttak som tar litt å bli vant til), i sammenligning med f.eks. med en annen modell, nå i samme priskategori, bedre utstyrt (f.eks. skivebremser). En betydelig mangel er ytelsen til batteriet, som er under jorden sammenlignet med nesten alle andre e-sykler. Det vil være helt nødvendig å gjøre forbedringer her. Det er heller ingen bruk av en rekkevidde, som hever prisen betraktelig og derved leverer en total kraft med batteriet, noe som er normalt i andre, også billigere modeller. Derav bare 4 stjerner.
22.05.2020
Denne nettsiden bruker cookies og pixeltags for å forbedre sin funksjonalitet og for å gi deg personlig anpasset reklame, f.eks. på sosiale medier. Se vår personvernspolitikk for mer informasjon - spesielt om hvordan du forhindrer lagring av cookies og sporing av pixeltags på din enhet i fremtiden. Jeg godtar vilkårene