Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Nye sykler fra toppmerkene - De første 2021 modellene er på lager
Varen du leter etter er desverre utsolgt. Vennligst fyll inn din e-postadresse så informerer vi deg når den er tilgjengelig igjen.
ORBEA

ORBEA Gain D40 anthracite

ID: 856243
28 590 kr
21 869 kr
- 23%
Inkl. mva, ekskl. levering
Beklager, denne varen er desverre utsolgt.
Jeg ønsker å bli varslet når produktet er tilgjengelig igjen

Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
 • 30 dagers returrett gratis retur
 • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
 • Stort utvalg av produkter
  over 600 kjente merker
Produktbeskrivelse

Gain D40 E-landeveisykkel ble designet for å gjøre turen enklere. Konseptene "Enough Power" og "Enough Energy" har gjort modellen ekstremt lett, sporty og mobil: en sykkel som reagerer på kallet til den åpne veien. The Gain anerkjenner svette og innsats og støtter deg ved å spise kilometer etter kilometer. Systemgrensesnittene er moderne, integrerte og enkle. Det er ingen omfangsrike komponenter som påvirker din erfaring, alle distraksjoner har blitt redusert til et minimum, og bare deg, gevinsten og timene dine forblir sammen.

Mode Button
Spar plass på styret, for eksempel ved å installere et navigasjonssystem eller bare for å gjøre turen enklere. Gain Control Center er en attraktiv og diskret knapp på topprøret. Med det enkle iWoc ONE-grensesnittet kan du slå systemet av eller på, kontrollere nivået på motorstøtten, og kontrollere gjenværende batteriladning. De fargerike LED-lysene gir deg all den informasjonen du trenger. iWoc TRIO kompaktkontrollen gir ekstra funksjoner og interaktivitet til flatskjermversjonen av Gain, i kombinasjon med iWOC ONE på / av-knappen, noe som gir mer kontroll over belysning, batteri og motorassistanse.

Internal Battery
Batteriet er en av de mest slående komponentene i et el-sykkel system, og derfor har Orbea gjort alt for å gjøre det så lite, lett og diskret som mulig. Gain-konseptet "Enough Energy" gir syklisten rikelig med batteristrøm, men ikke noe mer. Dette unngår store batterier med for høy effekt.  

Drive System
Hjertet av Gain, bakhjulsmotoren, er nøkkelen til Enough Power-konseptet. Det sofistikerte kjøresystemet gir pålitelig, mild motorassistanse på nivåer som er utformet for å lette turen. Og siden motoren er plassert direkte på baknavet, kan du også bruke pedalene når motoren ikke er i bruk uten å ha følelsen av å bli trukket sammen.

C.A.N. Integration
Gevinsten krever ikke mange kabler og tilbehør. Controller Area Network (CAN) er en enkeltkontakt som kan brukes til å lade, diagnostisere og koble til et ekstrabatteri.

PAS SENSOR
Den balanserte, jevne motoreffekten av forsterkningen krever en sofistikert sensor. I perfekt harmoni med innsatsen for å gjøre systemet enkelt og diskret, inneholder kassettlukeren 20 magneter som detekteres av den integrerte sensoren. Systemet overvåker pedalaktiviteten din og justerer motorens hjelp.

APP
En app for smarttelefoner og smartwatches gir ekstra kontrollfunksjoner for iWoc-systemet for Gain. Sykkelsporing, opplasting av GPS-ruter og andre aktiviteter samt andre funksjoner er mulig via mobiltelefonen, noe som gjør sykkelen til enda mer verdifull enhet.

Allsidighet
Trenden mot bredere dekk er overalt, og til og med i løpskonkurranser får stadig større oppmerksomhet til økt komfort og lavere rullestyrke i 25C og 27C dekkene. For å gjøre det enda mer allsidig, er det enda mulig å dyrke de fleste 40C-dekkene.

Mange sykler i en enkelt Gain
Gain er villig til å ta på seg mange roller: Grus, vei, pendling ... Dekknivået, muligheten til å montere forskjellige tilbehør som mudflaps og praktisk all-road geometri gjør det mulig å endre den. Den sikre og enkle installasjonen av mudguards fra ettermarkedet gir et attraktivt og robust resultat. På forespørsel kan et bagasjestativ installeres. Orbea har designet sin mest allsidige sykkel.        

Detaljer

 • Kraftig 250 Watt X35 bakhjulsmotor fra ebikemotion
 • integrert 250 Wh batteri i nedrøret
 • Shimano Tiagra Komponenter
 • Hydraulisk Shimano skivebremser
 • Low total weight of approx. 13.8 kg
 • Hutchinson Fusion dekk
 • Pedaler er ikke inkludert. Finn pedaler her
Egenskaper

Rekkevidde

Hvor mange kilometer holder batteriet mitt?  
Kommer jeg 50 kilometer med en batteriladning eller til og med 120? For en elsyklist er dette viktig informasjon og produsentene gjør sitt beste for å estimere og oppgi reell rekkevidde der ser hvor langt du kommer på et fulladet batteri. I praksis er maksimal rekkevidde avhengig av mange faktorer; I tillegg til motoren inkluderer dette energiinnhold (400 eller 500 Wh) håndtering og hvor gammelt batteriet er, men også sjåførens vekt, sittestilling, kjørestil (startfrekvens, kadens) og valgt assistansenivå (Eco, Tour, Sport, Turbo) har stor påvirkning på rekkevidden. Og sist men ikke minst påvirker sykkelruten (oppoverbakke eller flat), veidekket (landevei eller terreng) og til og med vinden (mot- eller medvind) og dekkprofilen rekkevidden. Derfor er det ekstremt vanskelig å gi nøyaktig og pålitelig informasjon.

Spesifikasjoner
Type
El-sykkel 25km/h  
Formål
Elektrisk racersykkel  
Hjulstørrelse
28"  Tommer
Totalt antall gir
20  
Vekt (ca.)
13.86  kg
Totalvekt
120  kg
Inkludert i leveransen
Pedaler inngår: Nei  
Ramme
Dempermerke: uten demper
System: Diamant
Type materiale: Aluminium
Motor
Merke: Ebikemotion
Modell: X 35
Type: Navmotor bakhjulsdrift
Ytelse: 250 Watt
Batteri
Modell: Ebikemotion
Type: Lithium-Ion
Energiinnhold: 250 Wh
Ytelse: 36 / 6.9
Batteri montasje: Intube-batteri
Display
Ebikemotion IWoc  
Rekkevidde
75 
Gaffel
System: Fast gaffel
Type: giret ​​400 mm Carbon Flat-Mount
Gir
Type sykkelgir: Gir
Antall gir: 10
Merke: Shimano
Type: Tiagra
Framgir
Versjon: 2-delt
Merke: Shimano
Type: Tiagra
Girspake
Modell: Shimano  
Kranksett 
Modell: Shimano Tiagra 4700
Girutveksling 1: 50 Tenner
Girutveksling 2: 34 Tenner
Kjede
Modell: KMC e10  
Kassett
Oversettelseskrok (tenner): 11-32 Tenner
Modell: Shimano Tiagra HG-500
Frambremse
Merke: Shimano
Type: RS405
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Bakbremse
Merke: Shimano
Type: RS405
Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Bremsespake
Modell: Shimano ST-RS405  
Styre
Modell: FSA Omega Compact
Material: Aluminium
Styrestem
System: A-Head
Modell: Orbea OC-II
Material: Aluminium
Headset
1-1/8 semi-integrert  
Sadel
Prologo Kappa Space STN size 147 mm  
Setepinne
System: Integrert
Diameter: 27.2 mm
Type: Orbea OC- III, Lengde: 350 mm
Material: Karbonfiber
Hjul
Modell: Orbea Ready GR  
Framdekk
Størrelse: 28
Dekkbredde: 28 mm
Modell: Hutchinson Fusion 5 All Season TLR
Bakdekk
Størrelse: 28
Dekkbredde: 28 mm
Modell: Hutchinson Fusion 5 All Season TLR
Kjønn
Unisex
Modellår
2019
Varenummer
856243
Video
Produktonmtaler
4
4 Omtaler
5 Stjerner
3
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerne
1
27.04.2019
Svein 51år
Meget bra og utrulig lett å sykle på.
Automatisk oversatt fra norsk Tilbake til original

Har nå brukt denne et år. Dette er den klart beste landeveis sykkelen jeg har hatt. Hjelpemotoren gir et kjempeløft når man blir sliten. Bakkene går som en lek. Har kapp syklet med ungdommer opp en lang bakke, og jeg vant klart. Litt morro er det jo også at sykkelen ser helt vanlig ut. Når de andre kjenner melkesyra opp til halsen kan du bare trø på som ingen ting. Jeg opplever sykkelen som veldig stabil. Motoren kutter rundt 25 kmt, men da på en måte som gjør at du ikke oppdager det selv. Man har 3 innstillinger som man kontrollere med knappen på stangen. Knappen er lett å komme til og du kan slå på og av under fart. Veldig bra om man ønsker å sykle uten hjelpe-motoren, på sletter og nedoverbakker osv. Jeg har en svært lang oppoverbakke når jeg skal hjem fra fotball og basketball treningen. Da kommer denne sykkelen virkelig til sin rett. og den bakken er ingen ting selv om jeg er utrulig sliten. Denne sykkelen vil nok også passe til og fra jobb. Sykle til jobben uten å bli svett...

07.02.2019
KP
Flott sykkel
Tolles Rad
Automatisk oversatt fra tysk Tilbake til original

Jeg er helt begeistret med sykkelen. Det er ingenting mer å fortelle. Leveringen har vart like under 1 uke, men i dårlig vær kan du egentlig ikke kjøre uansett.

Bin absolut begeistert von dem Rad. Mehr gibt es da nicht zu erzählen. Die Lieferung hat zwar knapp 1 Woche gedauert aber bei dem Sauwetter kann man eh nicht wirklich fahren.

02.08.2018
Thansen
Mr.
Hr
Automatisk oversatt fra dansk Tilbake til original

Kjøper en e-sykkel, med en plugg som brukes kun i England og Cypren, kan sørge for at syklene kommer til riktig marked, EU-standardkontakter bør selvfølgelig være når jeg annonserte, ble jeg fortalt at jeg kunne få det og få det betalt, men forrige gang jeg handler her.

Køber en e-bike,med et stik som kun bruges i England og Cypren , måske skulle i sørge for at cyklerne kommer til det rette marked, EU-standard stik bør være en selvfølge, da jeg reklamerede, fik jeg at vide jeg selv kunne skaffe det og få det betalt,men sidste gang jeg handler her.

Omdømme av forrige modell


Har du noen spørsmål?
Send oss din forespørsel ved å bruke kontaktskjemaet eller besøk vår FAQ-seksjon med ofte stilte spørsmål og svar.
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Everyday we get more people on bikes