Online sykkelbutikk
Sykle, svømme, løpe! | Vi har det du trenger til en aktiv sommer
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Gain D40 Hvit

ID: 1285428

30 879 kr NOK
Mva inkludert. plus Fraktkostnad
  • Hvit
  • Svart

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

 • Velg Rammehøyde
 • Velg Rammehøyde
  XS | 46cm (28") - Utsolgt
  30 879 kr
  S | 51cm (28") - Utsolgt
  30 879 kr
  M | 55,5cm (28") - Utsolgt
  30 879 kr
  L | 58,5cm (28") - Utsolgt
  30 879 kr
  XL | 61cm (28") - Utsolgt
  30 879 kr
Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.

Beskrivelse for

Orbea Gain D40 Hvit

Gain er designet for å gjøre turen mer avslappet og derfor enda morsommere. Med "Enough Power" -konseptet har Orbea skapt en usedvanlig lett, sporty og smidig sykkel. En sykkel som mestrer alle utfordringene på veien.

Gain anerkjenner innsatsen din og støtter dine kjørelengdeambisjoner. Systemgrensesnittene er moderne og intuitive. Alle forstyrrende elementer er redusert til et minimum, og det som gjenstår er en unik kjøreopplevelse som du kan nyte.

ICR PLUS - Uansett om det er mekanisk eller elektronisk krets: alle kabler og ledninger går usynlig under stammen, gjennom hoderøret inn i rammen. Og alt dette uten ekstra friksjon eller ubehagelig skrangling. Alle Orbea landeveissykler tilbyr denne løsningen med OC-integrerte stems.

Integrert belysningssystem - Dette er magisk! Det fullstendig integrerte belysningssystemet er et annet høydepunkt som Gain vil berike turene dine med. Takket være belysning foran og bak, gjør sykkelen deg synlig om dagen og om natten, noe som gir ekstra sikkerhet. Med kontinuerlig lys og fjernlys (tilleggsutstyr) er Gain klar for turer på veien.

Vakkert integrert i rammen, ser ikke stolpeklemmen ikke bare bra ut, den forbedrer også aerodynamikken.

Drive System
Hjertet av Gain, bakhjulsmotoren, er nøkkelen til konseptet Enough Power. Det sofistikerte kjøresystemet gir pålitelig, jevn motorstøtte på nivåer som er laget for å gjøre turen enklere, men ikke å kontrollere den. Og fordi motoren er plassert direkte på baknavet, kan du tråkke når motoren ikke er i bruk uten å føle deg “trukket”. The Gain har en sofistikert algoritme for å simulere dreiemomentet, for å optimalisere kraften som brukes på pedalen. Med andre ord: denne sykkelen støtter deg akkurat når du trenger det - og sparer energi når du tråkker.


Integrert batteri
Batteriet er en av de mest slående komponentene i et el-sykkel system, og derfor har ORBEA gjort alt for å gjøre det så lite, lett og diskret som mulig. Gain's “Enough Energy"-konseptet gir syklisten nok batteristrøm, men ikke mer. Dette unngår store batterier med for mye strøm.

Integrert deksel - Forsterkningen har bare en enkelt ekstern kabelforbindelse som gjør at bakhjulet kan fjernes. Kabelen går tett under kjettingstaget og er skjult bak et lite påfallende integrert beskyttelsesdeksel. Tilgang til batterikontakten under bunnbraketten er også praktisk talt usynlig og dekselet på stammen sørger for en sømløs overgang til topprøret. Tross alt ville det være en bortkastet innsats å utvikle en flott sykkel og ikke ta hensyn til de små detaljene i designet.

IWOC One & Display - Gain-kontrollenheten består av en elegant og diskret knott på topprøret og en sykkelcomputer installert på stammen. Med det enkle iWoc ONE-grensesnittet kan du slå systemet av eller på, kontrollere nivået på motorstøtten, og huske gjenværende batteriladning. De fargerike LED-lampene gir deg all den informasjonen du trenger.

PAS SENSOR
Den balansert, milde motorstøtten til forsterkningen krever en sofistikert sensor. Passer perfekt til den elegante og iøynefallende sykkelen: en pedalsensor (PAS) er skjult inne i kassettens endering. Den måler hvor mye kraft du bruker på pedalen og justerer den medfølgende motoreffekten deretter.

Detaljer

 • Kraftig 250 Watt X35 bakhjulsmotor fra ebikemotion
 • 250 Wh batteri integrert i nedrøret
 • Shimano Tiagra Komponenter
 • Hydraulisk Shimano skivebremser
 • Lav totalvekt på ca. 13,9 kg
 • Hutchinson Fusion 5 Performance TLR 700x30
 • Pedaler inkludert Nei
Vis alle produkter fra ORBEA Gain serien

Spesielle funksjoner

Rekkevidde

Hvor mange kilometer holder batteriet mitt?  
Kommer jeg 50 kilometer med en batteriladning eller til og med 120? For en elsyklist er dette viktig informasjon og produsentene gjør sitt beste for å estimere og oppgi reell rekkevidde der ser hvor langt du kommer på et fulladet batteri. I praksis er maksimal rekkevidde avhengig av mange faktorer; I tillegg til motoren inkluderer dette energiinnhold (400 eller 500 Wh) håndtering og hvor gammelt batteriet er, men også sjåførens vekt, sittestilling, kjørestil (startfrekvens, kadens) og valgt assistansenivå (Eco, Tour, Sport, Turbo) har stor påvirkning på rekkevidden. Og sist men ikke minst påvirker sykkelruten (oppoverbakke eller flat), veidekket (landevei eller terreng) og til og med vinden (mot- eller medvind) og dekkprofilen rekkevidden. Derfor er det ekstremt vanskelig å gi nøyaktig og pålitelig informasjon.

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Landevei, Endurance
Kjønn
Herre, Dame
Type
El-sykkel 25km/h
Hjulstørrelse
28" Tommer
Totalt antall gir
20
Vekt (ca.)
14.02 kg
Maksimal tillatt vektgrense
120 kg
Inkludert i leveransen
Pedaler inngår: Nei
Ramme
Dempermerke: uten demperSystem: DiamantType materiale: Aluminiumytterligere spesifikasjoner: Orbea Gain Hydro 6061 Hydroform Aluminium 2021, ICR-kabelføring, smidd BB, sikkerhetsskrue, 135x9 QR, flatmontert skivemontering, 700x40 maximun-dekk, 1" 1/2 semiintegrert hodesett, 41x86,5 Pressfit bunnbrakett.
Motor
Merke: EbikemotionModell: X 35Type: Navmotor bakhjulsdriftYtelse: 250 Watt
Batteri
Modell: EbikemotionType: Lithium-IonEnergiinnhold: 248 WhYtelse: 36 / 6.9Batteri montasje: Intube-batteri
Display
Ebikemotion IWoc / OC monokrom ANT+ LEV
Lader
Type: Ebikemotion X35
Rekkevidde
Rekkevidde: 75
Gaffel
System: Fast gaffelMerke: OrbeaType: Gain Hydro karbon gaffel, full karbon, 1-1 / 8"- 1,5" konisk hoderør kompatibel, 700x40 maksimalt dekk, flatmontert skivemontering, Thru aksel 12x100mm
Gir
Type sykkelgir: DerailleurAntall gir: 10Merke: ShimanoType: Tiagra
Framgir
Versjon: 2-veisMerke: ShimanoType: Tiagra
Girspake
Modell: Shimano ST-4770
Kranksett 
Modell: Shimano Tiagra 4700Girutveksling 1: 50 TennerGirutveksling 2: 34 Tenner
Kjede
Modell: KMC X10
Kassett
Oversettelseskrok (tenner): 11 TennerModell: Shimano
Frambremse
Merke: ShimanoType: Tiagra 4770Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Bakbremse
Merke: ShimanoType: Tiagra 4770Bremsesystem: Hydraulisk skivebrems
Bremsespake
Modell: Shimano Tiagra+ST-4770
Styre
Modell: Orbea OC1 All Road, Reach: 80 mm / Drop: 125 mmMaterial: Alu
Håndtak
Orbea Anti-Slippery/Shock Proof
Styrestem
System: A-HeadModell: Orbea OC1 -6 °Material: Alu
Headset
Acros Alloy 1-1/2" internal cable routing
Sadel
Selle Royal Asphalt GR
Setepinne
System: PatentstøtteDiameter: 27.2 mmType: Orbea OC2, Offset: 0
Hjul
Modell: Orbea Ready GR
Framdekk
Størrelse: 28Dekkbredde: 30 mmModell: Hutchinson Fusion 5 Performance TLR 700x30
Bakdekk
Størrelse: 28Dekkbredde: 30 mmModell: Hutchinson Fusion 5 Performance TLR 700x30
Frontlykt
Modell: COB Led, On/Off, 60 lumen, ECE50
Baklys
Modell: Lezyne FENDER STVZO / Montering av setepinne / 11 lumen
Strømforsyning
Kontakttype: EU
Modellår
2021
Artikkelnummer
1285428

Kundemeninger

5.0
3 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
3
Fjern alle filtre
Orbea Gain D40 Svart Svart
JohnPringle
Bare en
Oversatt fra Engelsk Til originalen
Jeg slet litt om vinteren og bestemte meg for å få dette .. Kompromittert på Tiagra - ikke noe problem i det hele tatt. Jeg er bare overrasket over hvor subtil elektrisk hjelp er, bare å glatte ut åsene og kjempe motvind. Jeg bruker bare minimalt med assistanse, og det betyr at jeg jobber hardt og batteriet varer i evigheter - 50% batteri igjen på et 80 km kupert kurs. Trikset er å ri over 25 km / t på de flatere delene. Selv om jeg kommer tilbake på ikke-elektrisk om våren håper jeg - dette har vært et godt kjøp og holdt meg på veien når andre er innendørs på Zwift. Liten mumling - frontlyset er bortkastet tid, jeg skulle ønske jeg kunne sette på en full skjerm, hjulene og dekkene er slangeløse, men kommer med rør i. De er umulige å gå av hvis du punkterer og trenger tang!
05.02.2021
Orbea Gain D40 white white
Anny
gevinst
Oversatt fra Tysk Til originalen
EBike
02.05.2020
Orbea Gain D40 white white
TK
Toppsykkel !!!
Oversatt fra Tysk Til originalen
Storslått sykkel, fantastisk å sykle. Til denne prisen også med mer enn solid utstyr. Selvfølgelig må du også kutte ned på kvaliteten på utførelsen - men ingenting virkelig alvorlig ... Enestående verdi for pengene!
19.12.2019