Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Nye sykler fra toppmerkene - De første 2021 modellene er på lager

Northwave

Feed Your Passion
I 1993 introduserte den italienske designeren Gianni Pivas merkevare Northwave sin første, fargerike skomodell: Integral MTB-skoen - og i det øyeblikket ble den kjedelige uniformiteten som hadde dominert sykkelsko-markedet til det tidspunktet avsluttet. Northwave la på en smart måte litt italiensk stil til den funksjonelle sykkelmoten og fortsetter å imponere med sine sofistikerte sykkelklær.

Sko fra Northwave

Andre kategorier

Bestselgere fra Northwave

Mer om Northwave's skoteknologi

SLW2 Closure System
Det innovative Northwave SLW2-lukkesystemet garanterer utmerket passform av skoen på foten - også mens du sykler. Dynema-fiberen som er brukt, ble opprinnelig utviklet for yachter og paragliders. Den er ekstremt slitesterk, temperaturstabil og endrer ikke lengde selv under miljøpåvirkning, enten den er våt eller tørr. Den er ekstremt smidig og fordeler spenning når du lukker på en god måte.
Anatomical Arch Support Technology
Alle føtter er ulike, spesielt når det gjelder buens form. Riktig støttegrad er avgjørende for å forhindre betennelse. Northwave har utviklet sin eksklusive, patenterte Anatomical Arch Support-teknologi for dette formålet. Integrert mellom sålen og øvre, den er mindre stiv enn karbonsåleinnsatsene og lar skoen tilpasse seg den individuelle fotbuen. Dette betyr at idrettsutøvere oppnår best mulig støtte under hver bevegelse.
Gravity FPS Flat Shoe Sole
Gravity FPS-sålen gir total kontroll på pedalen. Gummiblandingen utviklet av Michelin gir perfekt grep, EVA-kjernen i sålen sikrer lav vekt og ideell demping, mens TPU-elementet gir perfekt støtte. Dette forhindrer effektivt sålen fra å spenne seg fast på pedalen.
Hyperlight Carbon XC Sole
Northwave Hyperlight XC karbonsåle er den letteste og stiveste XC MTB sålen på markedet. 100% UD karbonsålen er resultatet av biomekaniske studier med det formål å bruke materialet nøyaktig der det trengs for maksimal effektivitet. Minimumsvekt er kombinert med høy stivhet.
Se mer

Northwave

287 Produkter
Sorter etter