MTB-sesongen er her! | Nye klær og utstyr til våren
Online sykkelbutikk

Norrøna

4 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Beige
  • Grønn
  • Svart
  • Turkis

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Norrøna
Norrøna - Norske klær for all slags vær
Klær og ryggsekker for de med en aktiv livsstil, som liker leken design og fargevalg , samt høy kvalitet og funksjonalitet. Det hele startet med Jørgen Jørgensen, som i 1929 søkte et holdbart friluftsutstyr som passet til det norske klimaet. I dag arbeider Norrøna aktivt for å redusere miljøpåvirkningen og legger stor vekt på etisk handel.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Norrøna Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herre svart svart
Norrøna
Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herre svart
1 640 kr 939 kr
- 43 %
  • Versjoner: S
Norrøna Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herre svart
Norrøna Fjørå Flex1 Shorts Dame trick blue/indigo night trick blue/indigo night
Norrøna
Fjørå Flex1 Shorts Dame trick blue/indigo night
1 640 kr 999 kr
- 39 %
gratis frakt
  • Versjoner: XS
Norrøna Fjørå Flex1 Shorts Dame trick blue/indigo night
Norrøna Fjørå Convertible Alpha60 Jakke Herre grønn grønn
Norrøna
Fjørå Convertible Alpha60 Jakke Herre grønn
3 290 kr 2 029 kr
- 1 261 kr
gratis frakt
  • Versjoner: S
Norrøna Fjørå Convertible Alpha60 Jakke Herre grønn
Norrøna Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herre beige beige
Norrøna
Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herre beige
1 640 kr 999 kr
- 39 %
gratis frakt
  • Versjoner: S
Norrøna Skibotn Flex1 Lightweight Shorts Herre beige
Mer informasjon

Eventyrlige opplevelser med kvalitetsutstyr

Det er noe helt spesielt med den norske naturen. Den store villmarken med langstrakte vidder og høye fjell. Lange fjorder og dype skoger. Norge er et land med alle slags muligheter, og så lenge du har forberedt deg godt og kledd deg riktig, er det ingen grenser for hvilke opplevelser du kan få. Dette er grunntanken til Norrøna, det norske selskapet med bredt utvalg av friluftsutstyr, uansett hvilken utendørsaktivitet du bedriver. Nå kan du ta del i eventyret på bikester.no!
Norrøna tilbyr klær og utstyr for alle aktiviteter, ambisjonsnivåer og værforhold. Produktene er nøye testet i den barske og norske naturen, slik at de holder høy kvalitet og funksjonalitet, selv under ekstreme forhold. Med norske klær for all slags vær og med et minimalistisk design ønsker denne norske produsenten å inspirere til nye friluftsopplevelser og eventyr.
Norrøna jakke

Et tidløst design med kvalitet, teknikk og funksjon

Det var i 1929 at den unge Jørgen Jørgensen startet sin egen bedrift med et ønske om å skape noe helt unikt. Som friluftsmann og håndverker så han behovet for funksjonelt friluftsutstyr som kunne tåle det norske været og den viltre naturen han selv var så glad i. Det startet i det små, med enkle bomullsklær og lerretssekker, der fokus lå på kvalitet, funksjon og ikke minst design. Siden den gang har Norrøna vært eid og drevet av samme familie, men har vokst til å bli en internasjonal og ledende leverandør av friluftsutstyr. I 1972 laget de verdens første fjelltunneltelt, og i 1977 kom Europas første Gore-Tex-jakke til verden. Siden den gang har bedriften vokst seg stadig større, og produktene er nå å finne på eventyr og ekspedisjoner over hele verden.
Selv om Norrøna har blitt en stor bedrift, er det fortsatt de små tingene som betyr noe. Fokus ligger nemlig fortsatt på høy kvalitet, funksjon og design, og ikke minst på håndverket som kjennetegner produktene. Det er også den samme gode kvaliteten og de samme gode råstoffene som benyttes. Tegning, sying, klipping og liming gjøres fortsatt for hånd, og de fleste av produktene ferdigstilles i prototypeverkstedet på Hvalstad utenfor Oslo. Bedriftens ønske om et minimalistisk design gjennom alle sine produktlinjer har resultert i designprinsippet Loaded Minimalism™. I dette prinsippet ligger en streben etter et så rent design som mulig, samtidig som alle kritiske detaljer i produktet er ivaretatt.

Norge som laboratorium

Å lage klær og utstyr som tåler tøffe påkjenninger og passer til ulike utendørsaktiviteter, er en utfordring i seg selv. Derfor har Norrøna et eget testteam som reiser rundt og tester ut produktene sine, slik at du er sikker på at du får det du trenger. Produktene testes under ekstreme forhold, og det finnes ikke bedre sted enn Norge til å prøve ut produktene. Fungerer det her, fungerer det overalt!
Det jobbes kontinuerlig for å utvikle nye og bedre produkter, enten du klatrer, jakter, sykler eller vandrer. Det finnes klær og utstyr for alle situasjoner, og produktene tilpasses gjennom innovasjon og eksperimenter. Her tøyes grensene for nyskapning, men du trenger ikke å være ekstremutøver for å bruke Norrøna-produkter. Uansett hva du gjør, skal du være sikker på at produktene holder høy kvalitet og fungerer optimalt under de vanskeligste forhold.
Produktene henter inspirasjon fra de mange vakre naturområdene i Norge og har laget utallige konsepter basert på disse. Det dramatiske landskapet og de tøffe værforholdene i Lofoten har inspirert et teknisk, slitesterkt og praktisk design som kontinuerlig tester utstyret ditt. Fjørå, som ligger dypt inne i de sunnmørske fjorder der lokale bønder har ryddet stier i de stupbratte fjellsidene i flere hundre år, inspirerer produkter til teknisk utfordrende terrengsykling. Og konseptet til Falketind beskriver lette, tekniske og fleksible produkter der vekten har en avgjørende betydning. For her skal produktene kunne tåle alle naturens utfordringer – 365 dager i året.

Tar vare på både deg og miljøet

Norrøna er opptatt av at arbeidet og produktene deres er så miljøvennlige og etisk forsvarlige som mulig. Dette innebærer både miljøvennlige materialer samt lang levetid på produktene, noe som igjen fører til mindre produksjon. De fleste av Norrønas bomullsprodukter lages i dag av økologisk bomull uten bruk av miljøgifter, blekemidler eller giftige fargestoffer. Produktene er også allergitestet. Det benyttes resirkulerbare materialer i flere av produktene, og i 2012 laget de sin første jakke av resirkulerbare plastflasker.
Selskapet promoterer også human behandling av dyr, noe både produkter og råmaterialer tar hensyn til. Det brukes ikke ull fra sau som har vært utsatt for mulesing, og dunen som brukes, er et biprodukt fra matindustrien der dyrene ikke er blitt tvangsfôret. Selskapet har også bestemt at det ikke lenger skal benytte pels i sine produkter. Så når du kjøper produkter fra Norrøna, skal du være sikker på at foretaket har opptrådt så etisk forsvarlig som mulig gjennom hele verdikjeden.