• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

GRIPGRAB Gripgrab 1027 Running Expert Hi-Vis

Gripgrab 1027 Running Expert Hi-Vis
Beskrivelse

GripGrab Running Expert Hi-Vis Winter Touchscreen Glove er en eksklusiv løpehanske i en farge som synes i trafikken og som gir deg god beskyttelse og varme, samtidig som den puster. Den har både EasyTouch (hull for fingrene) og touchscreenfunksjon, så du kan bruke mobilen din uten å ta av deg hanskene. På fingertuppene er det silikon for et godt grep, og på utsiden av tomlene er det frotté, slik at du kan tørke svette fra pannen. GripGrab Running Expert Winter Touchscreen Glove er en optimal løpehanske, men den kan definitivt brukes som hverdags-hanske eller til andre utendørsaktiviteter. 

 

Kort om GripGrab Running Expert Hi-Vis Winter Touchscreen Glove

- Gir god varme samtidig som den puster

- EasyTouch og touchscreenfunksjon

- Silikon på fingertuppene

- Frotté på tomlene

- Stilig farge som er synlig på avstand

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer00171050234AA
EAN-kode5708486111795
VaremerkeGRIPGRAB
FargeFluo Yellow
Spesifikasjon
StørrelseM
KjønnUnisex, Dame, Herre
Produsentens nettstedwww.gripgrab.com/products/running-expert-hi-vis
Produsentens artikkelnummer-
Produsentens artikkelnummer102708015
Sykkelklær
VindtettNei
Hansketype 

Hansketype

Lobsterhansker

Disse smarte hanskene er delt inn i to separate lommer for peke- og langfingeret, samt ring- og lillefingeren.

Den grunnleggende ideen er at fingrene skal dele kroppsvarmen slik at de forblir varme. Lobsterhanskene er kanskje ikke helt så varme som en klassisk votter, men de gir derimot mye mer fingerferdighet. Den effektive 3-finger designen gir høy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med hverken grep eller smidighet.

Alt dette betyr at de passer perfekt for sykling siden du enklere kan gire med dem, og du eliminerer eventuell bekymring over din evne til raskt å nå bremsespakene når det trengs.

Kortfingerhansker

Tradisjonelle sykkelhansker som dekker hele hånden men mangler fingertupper. En godt ventilert 5-fingers hanske som er perfekt for sykling, delvis fordi du lynraskt kan både gire og bremse med maksimal fingertupp-følelse, samtidig som du får et visst mål av beskyttelse om du skulle være uheldig å falle.

Jo, de er ikke like varme som en vott eller en hanske med lange fingre, men de gir derimot både økt følelse, fingerferdighet og ventilasjon. Den effektive og lette designen med 5 fingre gir skyhøy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med grep, føljsomhet eller smidighet.

Langfingerhansker

Tradisjonelle sykkelhansker som dekker både hånden og alle fingrene. En smidig 5-fingers hanske som er perfekt for sykling fordi du lynraskt kan både gire og bremse med bevart følelse, samtidig som du får et relativt godt beskyttelse om du skulle være uheldig å falle.

Jo, de er ikke like varme som en vott, men takket være sine lange fingre gir de derimot både økt følelse og fingerferdighet. Den effektive og lette designen med 5 fingre gir dessuten høy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med grep, føljsomhet eller smidighet.

Tumhansker

Den varmeste formen for hanske hvor den grunnleggende ideen er at fingrene skal dele kroppsvarmen slik at hele hånden forblir varm selv når det er virkelig kaldt. Det kan kanskje høres for godt ut til å være sant, men tumvottene er virkelig både funksjonelle, pålitelige og fullstendig overlegne effektive under svært kalde forhold.

Jo, de er kanskje ikke like føljsomme eller smidige som hansker med separate fingre, men når det dreier seg om ren varme, så er det rett og slett ingenting som slår tumvottene på fingrene... så å si.

Styrehansker

Disse er hanskene du vil ha når det begynner å bli virkelig kaldt. I motsetning til dine vanlige hansker, fester du enkelt disse hanskene på styret (finnes både for buede styre og rette styre) og ja, det er like enkelt å ta dem av når de ikke trengs.

De passer dessuten til alle typer sykler, og det går helt utmerket å bruke dem sammen med dine vanlige sykkelhansker for å skape ekstra isolasjon, helt perfekt når det er virkelig kjølig der ute.

Langfingerhansker
BerøringsskjermkompatibelJa
VanntettVannavvisende
KUNDENES MENINGER

LIKNENDE PRODUKTER

-18%
Gripgrab Sykkelhansker Gripgrab Ride Vindtette Midtsesong
460 kr
375 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter
-39%
Gripgrab Sykkelhansker Gripgrab Ride Vindtett Vinter
520 kr
319 kr
Innsparing
Finnes i flere varianter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY