• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

POC Poc Enthral Gilet Men Himalayan Salt

Poc Enthral Gilet Men Himalayan Salt
Beskrivelse
PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0086144-J801
EAN-kode-
VaremerkePOC
FargeHimalayan Salt
Knutenummer0086144
Spesifikasjon
ProduktseriePOC Enthral
KjønnHerre
Produsentens farge-
Produsentens artikkelnummer-
Sykkelklær
Jakketype 

Jakketype

Jakke

En god sykkeljakke er et uunnværlig plagg for oss som holder til her oppe i Skandinavia, spesielt på litt lengre sykkelturer der risikoen for plutselige skift i været er størst. En kvalitativ sykkeljakke er det smarte alternativet til de ofte litt tyngre vanlige jakkene og er nesten alltid både tynne, lette, smidige og får ofte plass i lommen for å lett kunne tas frem når været skifter eller når det blåser opp.

Det finnes selvsagt ulike typer sykkeljakker, men generelt skal en førsteklasses sykkeljakke ha god passform og den skal fungere ved sykling i ulike hastigheter samt ulike typer av intensitet. Jakken skal helst ta så lite plass som mulig når den ikke brukes samt helst være både vind- og vanntett for å kunne håndtere varierende typer av værforhold.

En sykkeljakke skiller seg vanligvis fra vanlige sportsjakker ved at de nesten alltid er kortere foran og lengre bak for å gi best mulig beskyttelse i den posisjonen du oppholder deg mest i når du sitter i salen.

Jakke med avtagbare ermer

Når vi ser på hvor pålitelig det skandinaviske sommerværet noen ganger kan være, er en sykkeljakke med avtagbare ermer et av de mest praktiske og anvendelige plaggene du kan ha med deg på turen. Hvis du drar av gårde tidlig eller hvis været raskt skifter under turen, kan det lett bli litt småkjølig og da passer det perfekt med en heldekkende jakke, men i takt med at temperaturen stiger eller når du rett og slett øker intensiteten på turen, kan det føles godt å ha muligheten til å ta av jakkens ermer. Det handler kort sagt om å øke luftgjennomstrømningen samtidig som du minimerer risikoen for å fryse ved å effektivt beskytte bolen mot kalde vinder.

De avtagbare ermene glir lett ned i lommene når de ikke brukes og det praktiske formatet gjør den dessuten overlegen i klima der en vanlig sykkeljakke ofte kan oppleves som for varm. En sykkeljakke skiller seg også fra vanlige jakker ved at de nesten alltid er kortere foran og lengre bak for å gi best mulig beskyttelse i den framoverlente posisjonen du mest oppholder deg i når du sitter i salen.

Regnjakke

En lett, følgesvennlig og fleksibel skalljakke for de av oss som nekter å la litt regn ødelegge en ellers helt herlig treningsrunde. Ofte produsert i smidige og minimalistiske materialer som effektivt stopper både vedvarende regn og harde vinder, men som samtidig enkelt kan brettes sammen og stoppes ned i baklommen når været skifter og solen igjen viser seg.

Kvalitative regnjakker er oftest designet for at du skal kunne brukes sammen med mer temperaturregulerende lag under jakken, for på den måten effektivt kunne tilpasse deg etter årstid eller rådende klimasone. En regnjakke for sykling skiller seg også fra vanlige jakker ved at de nesten alltid er kortere foran og lengre bak for å gi best mulig beskyttelse i den framoverlente posisjonen du mest oppholder deg i når du sitter i salen. Jakken er like enkel som den er genial, og den har dessuten nesten ingen negativ innvirkning på din bevegelsesfrihet i salen.

Vest

Når vi ser på hvor pålitelig det skandinaviske sommerværet kan være, er vesten et av de mest praktiske og anvendelige plaggene du kan ha med deg på treningsrunden. Hvis du drar av gårde tidlig eller hvis været raskt skifter under turen, kan det lett bli litt småkjølig og da passer vesten helt perfekt.

Den multifunksjonelle vesten fungerer i alle hastigheter samt ulike typer av intensitet, og den glir dessuten lett ned i lommen. Det smidige formatet gjør den optimal å pakke ned som ekstra værbeskyttelse, perfekt ved uforutsette skiftninger i vær eller vind og den er dessuten overlegen i klima der en jakke lett kan bli litt for varm. Den er like enkel som den er genial, og den har dessuten ingen som helst negativ innvirkning på din bevegelsesfrihet i salen.

Refleksvest

Hvis du tar sikkerheten på alvor, er denne klassikeren nesten et must. Plagget kan bæres over alle andre typer av plagg og sørger for at du virkelig synes når du er ute i mørket, dessuten uavhengig av om du sykler, går eller løper. Refleksvesten er like enkel som den er genial, den har i det hele tatt ingen negativ innvirkning på din bevegelsesfrihet og det smidige formatet gjør at den lett glir ned i en av dine lommer.

Poncho

En stilfull og ekstremt anvendelig klassiker som kan bæres over de fleste typer av plagg og gir en stilig lag-på-lag look samtidig som den gir full bevegelsesfrihet i salen. Den glir enkelt ned i vesken og det smidige formatet gjør den perfekt å pakke ned som et ekstra beskyttelse, perfekt ved uforutsette regnskurer og den er dessuten overlegen i klima der en regnjakke lett kan bli for varm.

Til tross for at en sammenrullet poncho oftest ikke tar større plass enn en normal grapefrukt, så har den en generøs størrelse og gir et ganske anstendig beskyttelse mot vått vær. En poncho kan dessuten brukes som et ekstra regnbeskyttelse og kan beskytte din pakning eller annet som du vil sørge for å holde tørt.

Vest
ErmetypeUten erme
KUNDENES MENINGER
Også tagget i

LIKNENDE PRODUKTER

Assos Mille GT Wind Vest C2 Moon Sand
1 219 kr
Finnes i flere varianter
Assos Uma GT Wind Vest C2 Moon Sand
1 219 kr
Finnes i flere varianter
Assos Mille GT Wind Vest C2 Genesi Blue
1 219 kr
Finnes i flere varianter

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY