• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

FOX Fox Sykkelshorts Ranger Race Black/Pink

Fox Sykkelshorts Ranger Race Black/Pink
Beskrivelse

MTB-shorts som passer like godt på sykkelen som utenfor banen

Med en racinginspirert stil er Ranger Race Shorts fylt med stispesifikk teknologi og har en elegant passform som passer like godt på sykkelen som utenfor banen. Ripstop-stoff med stretch gir maksimal ytelse og overlegen slitestyrke. Linningen kan tilpasses og enkelt justeres mens du sykler. TruDri™-materialet på innsiden av linningen fjerner fukt fra huden og holder deg kjøligere og tørrere.

Disse avslappede shortsene har tradisjonell lukking med trykknapp, og passformen tilpasses enkelt under sykling takket være justering i siden. Materialet har DWR-belegg som fjerner fukt og smuss når du sykler. Se like rask ut som du føler deg med Ranger Race Shorts.

PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0120343-2561
EAN-kode-
VaremerkeFOX
FargeSvart/Rosa
Knutenummer0120343
Spesifikasjon
PersonaliseringPendling, Terrengsykling
ModellserieFox Ranger
KjønnHerre
Produsentens farge-
Produsentens nettstedfoxracing.se/
Bruksområde 

Bruksområde

KLÆR

Angir hva produsenten først og fremst mener er et passende bruksområde. Selvfølgelig kan du bruke klærne til annen sykling om du vil.

SKO

Her er bruksområdet mer knyttet til funksjon (enn hva som gjelder for klær). Selvfølgelig går det for eksempel helt utmerket å sykle landevei med terrengsykkelsko/-pedaler, men for at du skal få maksimalt ut av syklingen anbefaler vi riktig sko for den respektive sykkelen.

Terrengsykling
Pendlersykling
Produsentens artikkelnummer-
Sykkelklær
BuksetypeBaggy shorts
PolstringNei
Bib (seler) 

Bib (seler)

Bib (integrerte bukseseler) står for integrerte bukseseler i sykkelbukser. Fordelene med bukseseler (bib) er dels at buksene (og spesielt polstringen) sitter bedre på plass, og dels at man unngår strikken rundt midjen. Kort sagt øker det komforten, og det er få som har prøvd bibshorts eller bibtights som går tilbake til sykkelbukser uten bib.

Nei
FôretNei
PusteevneHøy pusteevne
VindtettNei
VanntettVannavvisende
KUNDENES MENINGER
Også tagget i

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY