• RASK FRAKT-LEVERING
  • BETAL ENKELT MED KLARNA
  • VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Handlekurv

SHIMANO Shimano Sykkelhansker Explorer Grønn

Shimano Sykkelhansker Explorer Grønn
Beskrivelse
Utforsk nye stier og sykkelveier med Shimano Sykkelhansker Explorer – laget for sykkelentusiasten som ikke lar noe stå i veien for neste eventyr. Med en perfekt kombinasjon av stil, komfort og holdbarhet er disse hanskene en uunnværlig følgesvenn for alle typer sykling, fra terrengsykling til landeveissykling og BMX. Designet for å tåle krevende forhold, er Shimano Explorer Green laget med materialer av høy kvalitet som gir både beskyttelse og en nær kontakt med sykkelen. Den ergonomiske passformen sikrer at hanskene sitter komfortabelt uten å gnage, mens den strategisk plasserte polstringen reduserer tretthet og øker grepet. Dette gjør at du kan holde deg i salen lengre og med bedre kontroll. Silikondetaljer på fingertuppene gir forbedret grep, noe som er avgjørende når du trenger presisjon i tekniske seksjoner eller når du spurter til målstreken. Hanskenes ventilerende stoff sørger for at hendene dine holder seg kjølige og tørre, selv under de mest intense sykkelturene. Med et stilig og moderne design i en frisk farge vil disse Shimano hanskene gjøre at du skiller deg ut i sykkelløypa, samtidig som de tilbyr den funksjonen og komforten du trenger for å prestere på topp.

Fordeler:
- Ergonomisk passform
- Silikonforsterket grep
- Pustende materiale
PÅ DETALJNIVÅ
Artikkelnummer0120668-3053
EAN-kode-
VaremerkeSHIMANO
FargeKhaki
Knutenummer0120668
Spesifikasjon
ProduktserieShimano Explrr
KjønnUnisex, Dame, Herre
Produsentens farge-
Produsentens nettstedwww.shimano.com/en/
Bruksområde 

Bruksområde

KLÆR

Angir hva produsenten først og fremst mener er et passende bruksområde. Selvfølgelig kan du bruke klærne til annen sykling om du vil.

SKO

Her er bruksområdet mer knyttet til funksjon (enn hva som gjelder for klær). Selvfølgelig går det for eksempel helt utmerket å sykle landevei med terrengsykkelsko/-pedaler, men for at du skal få maksimalt ut av syklingen anbefaler vi riktig sko for den respektive sykkelen.

Sykkeltur
Sykkelklær
Passformregular
MerinoullNei
FôretNei
Hansketype 

Hansketype

Lobsterhansker

Disse smarte hanskene er delt inn i to separate lommer for peke- og langfingeret, samt ring- og lillefingeren.

Den grunnleggende ideen er at fingrene skal dele kroppsvarmen slik at de forblir varme. Lobsterhanskene er kanskje ikke helt så varme som en klassisk votter, men de gir derimot mye mer fingerferdighet. Den effektive 3-finger designen gir høy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med hverken grep eller smidighet.

Alt dette betyr at de passer perfekt for sykling siden du enklere kan gire med dem, og du eliminerer eventuell bekymring over din evne til raskt å nå bremsespakene når det trengs.

Kortfingerhansker

Tradisjonelle sykkelhansker som dekker hele hånden men mangler fingertupper. En godt ventilert 5-fingers hanske som er perfekt for sykling, delvis fordi du lynraskt kan både gire og bremse med maksimal fingertupp-følelse, samtidig som du får et visst mål av beskyttelse om du skulle være uheldig å falle.

Jo, de er ikke like varme som en vott eller en hanske med lange fingre, men de gir derimot både økt følelse, fingerferdighet og ventilasjon. Den effektive og lette designen med 5 fingre gir skyhøy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med grep, føljsomhet eller smidighet.

Langfingerhansker

Tradisjonelle sykkelhansker som dekker både hånden og alle fingrene. En smidig 5-fingers hanske som er perfekt for sykling fordi du lynraskt kan både gire og bremse med bevart følelse, samtidig som du får et relativt godt beskyttelse om du skulle være uheldig å falle.

Jo, de er ikke like varme som en vott, men takket være sine lange fingre gir de derimot både økt følelse og fingerferdighet. Den effektive og lette designen med 5 fingre gir dessuten høy fleksibilitet og inngår ingen kompromisser med grep, føljsomhet eller smidighet.

Tumhansker

Den varmeste formen for hanske hvor den grunnleggende ideen er at fingrene skal dele kroppsvarmen slik at hele hånden forblir varm selv når det er virkelig kaldt. Det kan kanskje høres for godt ut til å være sant, men tumvottene er virkelig både funksjonelle, pålitelige og fullstendig overlegne effektive under svært kalde forhold.

Jo, de er kanskje ikke like føljsomme eller smidige som hansker med separate fingre, men når det dreier seg om ren varme, så er det rett og slett ingenting som slår tumvottene på fingrene... så å si.

Styrehansker

Disse er hanskene du vil ha når det begynner å bli virkelig kaldt. I motsetning til dine vanlige hansker, fester du enkelt disse hanskene på styret (finnes både for buede styre og rette styre) og ja, det er like enkelt å ta dem av når de ikke trengs.

De passer dessuten til alle typer sykler, og det går helt utmerket å bruke dem sammen med dine vanlige sykkelhansker for å skape ekstra isolasjon, helt perfekt når det er virkelig kjølig der ute.

Kortfingerhansker
BerøringsskjermkompatibelJa
KUNDENES MENINGER
Også tagget i

ANDRE PRODUKTER I SERIEN Shimano Explrr

LIKNENDE PRODUKTER

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
MENY